saplama Hakkımızda - Unite.AI
Bizimle iletişime geçin

Vizyonumuz

Hakkımızda

mm
Güncellenmiş on

Unite.ai, tamamen merkezi olmayan bir kuruluştur. takım şu anda haberler, röportajlar ve en iyi AI araçlarına erişim sunuyor - Ancak bu, çok katmanlı bir ana planın yalnızca başlangıcı.

Hedeflerimiz, daha geniş bir kitleyi yapay zekadaki ilerleme hakkında bilgilendirmek, yapay zeka topluluğunu birleştirmek, yapay zekanın demokratikleşmesini ilerletmek, takip etmek Şartımız sorumlu AI üzerinde ve faydalı AGI'nin (yapay genel zeka) geliştirilmesine yardımcı olmak.

AI Araçlarımız

Resimler.ai – Bu bizim ilk yapay zeka aracımızdır, istikrarlı difüzyon açık kaynak kodundan yararlanarak üretken yapay zekadaki en son gelişmeleri sunar. İstikrarlı yayılma çözümleri sunan rakip web sitelerinin aksine, web sitesi ücretsizdir. Ekibimiz genişledikçe ve kaynak eklemeye ve optimize etmeye devam ettikçe algoritmamızı tekrar tekrar ve sürekli olarak iyileştireceğiz. makine öğrenme Bu yazılımın üzerine katmanlı algoritmalar.

Araç kasıtlı olarak basit olacak şekilde tasarlanmıştır, kafa karıştırıcı komutlar yoktur - Sadece bir arama terimi girin ve muhteşem bir sanat eseri üretilecektir.

İlgilenen kullanıcılar için görüntü oluşturucuya meme işlevi de ekledik. Çok yakında arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşılabilecek kişiselleştirilmiş bir galeri seçeneği sunulacak.

Tabii ki bu, sunmayı planladığımız birçok AI aracının yalnızca ilki olacak. Unite.ai adı, AI topluluğunu birleştirmek ve en iyi açık kaynaklı araçların tümünü tek bir dijital çatı altında birleştirmek için seçildi.

Serbest bırakılacak gelecekteki projeler şunları içerir:

Dahi.ai – Açık kaynaklı yazılım kullanan ve GPT 3.5 ve sonraki sürümlerin en son sürümüne bağlanan bir sohbet robotu platformu. OpenAI API'lerinin yanı sıra açık kaynak kodunu kullanarak özelleştirilebilir, kişiselleştirilmiş ve hatırlayan ilk kişiselleştirilmiş AI asistanını yaratacağız.

Adınızı, paylaştığınız hikayeleri, sağlık sorunlarınızı, umutlarınızı, hayallerinizi ve daha fazlasını hatırlar. Yetkili bir AI mı yoksa arkadaş canlısı ve cana yakın bir yapay zeka mı istiyorsunuz? Seçebilirsiniz.

Bu sizin benzersiz yapay zekanız olacak ve bu aracı kullanarak simbiyotik bir ilişki oluşacak ve kendinizin daha iyi bir versiyonu olacaksınız.

Think.ai – Bu, AI çözümleri arayan şirketler için bir platform olacak. Şirketinizin verilerini sıralamak için bir uygulama oluşturmak ister misiniz? İş uygulamalarının nasıl optimize edileceğini belirlemek için örüntü tanımayı kullanmanız mı gerekiyor? Nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Think.ai çözüm olacaktır.

Ölçeklenebilen yapay zeka çözümleri üretiyoruz - Hepsi tek bir topluluk altında.

Konferanslar

Şu anda AI konferanslarını arayan günde 200'den fazla ziyaretçi alıyoruz, dünyadaki en iyi konferansların ücretsiz bir listesini sunarken, aynı zamanda kendi Unite.ai Konferansları ağımızı başlatmak için seçenekleri araştırıyoruz. Amaç, aşağıdaki şehirlerde bir konferans ağı olacaktır:

  • London
  • New York
  • Toronto
  • San Francisco
  • Austin
  • Las Vegas

Konferans devresinde deneyiminiz varsa lütfen İletişim

Unite.AI'nin kurucu ortağı ve Forbes Teknoloji Konseyi, Antoine bir fütürist Yapay zeka ve robot biliminin geleceği konusunda tutkulu olan.

Aynı zamanda Kurucusu menkul kıymetler.io yatırım yapan bir web sitesi, üretken AI platformu görseller.ai, & şu anda lansman üzerinde çalışıyor mu? deha.ai kullanıcılara istemleri alt görevlere ayırarak otonom aracıları yapılandırma ve dağıtma yeteneği sunacak bir platform.