saplama En İyi 10 Yapay Zeka Ses Oluşturucu (Kasım 2023) - Unite.AI
Bizimle iletişime geçin

Best Of

En İyi 10 Yapay Zeka Ses Oluşturucu (Kasım 2023)

Güncellenmiş on

Gelişmiş yapay zeka ve ses sentezi teknolojisinin yükselişiyle birlikte, piyasada birçok bilgisayar ses üreteci bulunur hale geldi. Bu hızlı ilerlemeler ayrıca büyük hacimli ses örneklerinin veya son derece profesyonel ekipmanların kullanılmasını gereksiz hale getirdi.

Günümüzün yapay zeka dünyasında, akla gelebilecek her türlü sesi taklit edebilirsiniz ve bu oldukça basit bir işlemdir. Yapay zeka ses üreteçleri için pek çok iş uygulaması vardır ve bu en iyi 10 yapay zeka ses oluşturucu ile her büyüklükteki işletme teknolojiyi kullanmaya başlayabilir.

1. Lovo.ai

Hepsi Bir Arada Yapay Zeka Destekli İçerik Platformu | LOVO'dan Genny

Lovo.ai, ödüllü bir yapay zeka tabanlı ses üreteci ve metin okuma platformudur. Gerçek insan sesine benzeyen sesler üreten, kullanımı en sağlam ve en kolay platformlardan biridir.

Lovo.ai, ses sentez modellerini sürekli iyileştirerek eğlence, bankacılık, eğitim, oyun, belgesel, haber vb. birçok sektöre hizmet veren geniş bir ses yelpazesi sağlamıştır. Bu nedenle Lovo.ai, küresel ölçekte saygın kuruluşlardan büyük ilgi gördü ve onları ses sentezi sektöründe yenilikçiler olarak öne çıkardı.

LOVO kısa süre önce, metinden konuşmaya ve video düzenleme yetenekleriyle donatılmış yeni nesil yapay zeka ses üreteci olan Genny'yi piyasaya sürdü. Çarpıcı kalitede insan benzeri sesler üretebilir ve içerik oluşturucular aynı anda videolarını düzenleyebilir.

Genny, 500'den fazla duygu ve 20'den fazla dilde 150'den fazla yapay zeka sesi arasından seçim yapmanızı sağlar. Sesler, kulağa insan benzeri ve gerçekçi gelen profesyonel düzeyde seslerdir. Konuşmanızı mükemmelleştirmek ve nasıl ses çıkarmasını istediğinizi özelleştirmek için telaffuz düzenleyiciyi, vurguyu, hızı ve perde kontrolünü kullanabilirsiniz. 

Özellikler:

  • 500'den fazla yapay zeka sesinden oluşan dünyanın en büyük ses kitaplığı
  • Profesyonel yapımcılar için telaffuz düzenleyici, vurgu ve ses perdesi denetimi kullanan ayrıntılı denetim.
  • Seslendirme oluştururken aynı anda videoları düzenlemenize olanak tanıyan video düzenleme özellikleri.
  • Sözsüz ünlemler, ses efektleri, telifsiz müzik, stok fotoğraf ve videolardan oluşan kaynak veritabanı

150'den fazla dilde mevcut olan içerik, bir düğmeyi tıklatarak yerelleştirilebilir.

Bizim okuyun Lovo'nun İncelemesi veya ziyaret aşk.

2. sentez

Synthesis, en popüler ve güçlü AI ses üreteçlerinden biridir ve herkesin birkaç tıklamayla profesyonel bir AI seslendirme veya AI videosu üretmesini sağlar.

Bu platform, metinden seslendirmeye ve ticari kullanım için videolara yönelik algoritmalar geliştirmede öncü konumdadır. Doğal bir insan sesinin yardımıyla birkaç dakika içinde web sitesi açıklayıcı videolarınızı veya ürün eğitimlerinizi geliştirebildiğinizi hayal edin. Synthesys Text-to-Speech (TTS) ve Synthesys Text-to-Video (TTV) teknolojisi, komut dosyanızı canlı ve dinamik medya sunumlarına dönüştürür.

Aşağıdakiler dahil sayısız özellik sunulur:

  • Geniş bir profesyonel ses kütüphanesinden seçim yapın: 34 Kadın, 35 Erkek
  • Herhangi bir amaç için sınırsız seslendirme oluşturun ve satın
  • Rakip platformların aksine son derece gerçekçi sesler
  • Mutluluk, heyecan, üzüntü gibi bir dizi duyguyu ifade edebilmek için belirli kelimeleri vurgulama seçimi.
  • Kullanıcı seslendirmelere daha da insani bir his vermek istediğinde duraklamalar ekleyin.
  • Sonuçları hızlı bir şekilde görmek ve değişiklikleri zaman kaybetmeden uygulamak için önizleme modu.
  • Satış videoları, mektuplar, animasyonlar, açıklayıcılar, sosyal medya, TV reklamları, podcast'ler ve daha fazlası için kullanın.

Bizim okuyun Synthesys İncelemesi veya ziyaret sentez.

3. Murf

Piyasadaki en popüler ve etkileyici yapay zeka ses üreticilerinden biri, herkesin metni konuşmaya, dış sese ve dikteye dönüştürmesini sağlayan Murf'tur. Özellikle ürün geliştiriciler, podcast yayıncıları, eğitimciler ve iş dünyasındakiler için kullanışlıdır.

Murf, çok kısa sürede ve minimum çabayla doğal sesler yaratır. Daha sonra hemen hemen her sektörde kullanılabilirler. 110 farklı dilde 15'un üzerinde sesten oluşan kütüphanesi ile Murf geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Murf'ün temel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Geniş ses ve dil kütüphanesi
  • Etkileyici duygusal konuşma stilleri
  • Ses tonlarının perdesi ve ince ayarı
  • Ses ve metin girişi desteği

Bizim okuyun Murf İncelemesi veya ziyaret Murf.

4. Kitleri

Kits kendisini, sesinizi güçlendirmek için AI Voice Toolkit olarak tanımlıyor. Tek tıklamayla kendi yapay zeka seslerinizi oluşturun veya sürekli büyüyen ticari kullanım kitaplığını ve resmi lisanslı sanatçı seslerini kullanarak sesinizi dönüştürün.

Rakip platformların aksine bu, ses modellerini kendi şartlarına göre resmi olarak yayınlamak için sanatçılarla doğrudan çalışan ilk yapay zeka ses platformudur. Bu, ticari uygulamalar için idealdir.

Diğer bir seçenek de, sesinizi sonsuz bir etkileyici vokal stilleri paletine dönüştürmek ve yaratıcı çıktınızı genişletmek için jenerik telifsiz sesler kitaplığından yararlanmaktır. Eğitim aracı yapay zekayı kolaylaştırır, sadece vokallerinizi yükleyin ve sesinizin dönüşümünü dinleyin.

  • Lisanslı sanatçı kitaplığından veya telifsiz seslerden yapay zeka seslerini kullanarak sesinizi değiştirin.
  • Tek tıklamayla RVC v2 model paylaşımı ile kendi AI sesinizi sıfırdan oluşturun, eğitin ve paylaşın
  • Yüksek kaliteli çıkarım ve model paylaşımı için mevcut .pth dosyalarınızı RVC v1 veya v2 modellerine yükleyin
  • Bir modeli eğitmek kolaydır, sadece çoğaltmak istediğiniz sesin ses kliplerini toplayın

5. Speechify ile Seslendirme

Speechify, herhangi bir formattaki metni kulağa doğal gelen konuşmaya dönüştürebilir. Web tabanlı platform, PDF'leri, e-postaları, dokümanları veya makaleleri alıp okunmak yerine dinlenebilecek sese dönüştürebilir. Araç ayrıca okuma hızını ayarlamanıza olanak tanır ve aralarından seçim yapabileceğiniz 200'dan fazla doğal sese sahiptir.

Yazılım akıllıdır ve metni işlerken 15'ten fazla farklı dili tanımlayabilir ve taranan basılı metni sorunsuz bir şekilde net bir şekilde işitilebilir sese dönüştürebilir.

İşte Speechify'ın en önemli özelliklerinden bazıları:

  • Chrome ve Safari uzantılarıyla web tabanlı
  • Aralarından seçim yapabileceğiniz 200'den fazla yüksek kaliteli ses
  • 20'den fazla dil ve aksan
  • Sahada, tonda ve hızda ayrıntılı kontroller
  • Ticari kullanım hakları
  • Özel film müzikleri

%30 indirim kodu: ÖZEL PARTNER30

Bizim okuyun Spechify İncelemesi veya ziyaret konuşma.

6. WellSaid Laboratuvarları

WellSaid Labs Yapay Zeka Sesleriyle Tanışın

WellSaid, Generative AI Voices ile dış ses oluşturmak için web tabanlı bir yazma aracıdır.

Araç, yazabildiğiniz kadar hızlı dış ses oluşturmak için her zaman kullanılabilen çeşitli AI sesleri listesi sunar. Rakip seçeneklerin aksine, insan kayıtları kadar gerçekçi olarak derecelendirilen en gerçekçi AI seslerinden bazılarını sunarlar.

Her eğitim modülü için doğru sesi bulun. Gerçek zamanlı olarak farklı konuşma tarzlarına, cinsiyetlere ve aksanlara sahip 50'den fazla yapay zeka sesini dinleyebilirsiniz. Yaratıcı ol! Senaryo tabanlı öğretim için sesleri karıştırın ve eşleştirin.

Telaffuz Kütüphanesi benzersiz bir özelliktir ve yapay zekaya her şeyi tam olarak istediğiniz gibi söylemeyi öğreterek, kullanıcıların yapay zekanın hikayenizi nasıl anlattığı üzerinde tam kontrol sahibi olmasını sağlar.

Bazı özellikleri şunlardır:

  • 24/7 kullanılabilen çeşitli sesler
  • 50'den fazla yapay zeka sesi
  • Gerektiğinde telaffuz eğitimi
  • Yetenek veya stüdyo darboğazları yok
  • Dakikalar içinde kusursuz güncellemeler ve düzenleme
  • Sesli komut dosyasından iki kat daha hızlı işler

Bizim okuyun WellSaid Laboratuvarları İncelemesi veya ziyaret WellSaid Laboratuvarları.

7. Değişmiş

Altered Studio, çoklu ses yapay zeka teknolojilerini tek bir kullanıcı dostu uygulamaya entegre eden yeni nesil bir ses editörüdür. Yerel bilgi işlem kaynaklarını kullanarak hem çevrimiçi hem de yerel olarak Windows ve Mac'te çalışır.

Voice AI araçları, dublaj iş akışınızda size yardımcı olabilir. Metne dönüştürme, seslendirme, metinden konuşmaya ve Çeviriler.

Altered Studio, yapılabileceklerin sınırlarını zorlayan benzersiz bir konuşmadan konuşmaya, performanstan performansa Speech Synthesis teknolojisi sağlar.

Eşsiz teknolojinin bir seçeneği, sesinizi özel bir sese dönüştürmenize izin verir. Ayrıca metne dönüştürebilir, metin okuma ile dış ses ekleyebilir ve ses dosyalarını çevirebilirsiniz.

Ana özellikleri şunlardır:

  • Belirli bir ses oluşturun. Bu, ünlü bir aktörün, büyüleyici bir seslendirme sanatçısının, bir arkadaşın veya bir büyükanne ve büyükbabanın sesi olabilir.
  • Gerçek gibi kullan Konuşma metni içeriğinize Voice-Over eklemek için 70'dan fazla dil.
  • Kişisel sesli notlardan uzun toplantı konuşmalarına, hızlı ve doğru transkripsiyon sadece bir tık uzağınızda.
  • Google Drive entegrasyonu, her yerden kolayca çalışın ve dosyaları kolayca paylaşın.
  • Voice Editor, mikrofon veya başka herhangi bir kayıt cihazı aracılığıyla doğrudan tarayıcıdan kayıt yapabilir.
  • Dosyalarınızı birçok farklı formatta, kayıpsız ve ham olarak içe ve dışa aktarın.
  • Ayrıntılı frekans analizi için spektrogram ve spektrum görselleştirmesi bir tık uzağınızda.

8. İnce Paylaşım

Videolar, podcast'ler, kitaplar, sunumlar ve daha fazlası için 220 dilde hızla 40 gerçekçi seslendirme oluşturur.

FineShare, içeriğinizi anında daha ilgi çekici hale getirmek için bir AI metin-konuşma üreteci kullanır. Araç, videolar, podcast'ler, romanlar, makaleler, senaryolar ve sunumlar gibi her türlü içeriğin yüksek çözünürlüklü ses versiyonlarını anında oluşturmanıza olanak tanır.

Bu araç, kullanıcı etkileşimini artırmak, içeriği erişilebilir kılmak ve çoklu dil desteğiyle daha geniş bir kitleye ulaşmak için tasarlanmıştır.

FineShare'in temel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 220'den fazla gerçeğe yakın yapay zeka sesi
  • 40+ Dili Destekler
  • Konuşma Hızı Ayarlamaları
  • YouTube, blog gönderileri ve sesli kitaplar için yapay zeka seslendirmeleri

Bizim okuyun FinesShare İncelemesi veya ziyaret İnce Paylaşım.

9. oyun.ht

Güçlü bir yapay zeka metinden konuşmaya oluşturucu olan Play.ht, IBM, Microsoft, Amazon ve Google'dan ses ve sesler oluşturmak için yapay zekaya güvenir. Araç, özellikle metni doğal seslere dönüştürmek için kullanışlıdır ve dış sesi MP3 ve WAV dosyaları olarak indirmenize olanak tanır.

Play.ht ile bir ses türü seçebilir ve aracın anında doğal bir insan sesine dönüştüreceği metni içe aktarabilir ve yazabilirsiniz. Ses daha sonra SSML etiketleri, konuşma stilleri ve telaffuzlarla geliştirilebilir.

Play.ht, Verizon ve Comcast gibi büyük markalar tarafından kullanılmaktadır.

İşte Play.ht'nin temel özelliklerinden bazıları:

  • Blog gönderilerini sese dönüştürün
  • Gerçek zamanlı ses sentezini entegre edin
  • 570'den fazla aksan ve ses
  • Podcast'ler, videolar, e-eğitim ve daha fazlası için gerçekçi seslendirmeler

10 Hitpaw Ses Değiştirici

Bu kullanımı kolay AI aracı, Oyuncular, Yayıncılar, YouTuber'lar ve Toplantılar için en iyi uygulamalardan biri olarak kabul edilir. Oyuncular, bir video oyunundaki favori bir karakter gibi kolayca ses çıkarmanızı sağladığı için bundan hoşlanır, girişimciler ise kendilerini otoriter gösterebileceği için bundan zevk alır.

Yaratıcılığınızı serbest bırakın, sonsuz olasılıklarla sesleri değiştirin. Bir robot, iblis, sincap, kadın, erkek, hayalet surat veya anime oyuncusu olun, HitPaw Voice Changer ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok sayıda ses değiştiren efekt sunar ve istediğiniz karakter gibi davranmanız için size daha fazla seçenek sunar.

  • Gerçek zamanlı olarak çeşitli ses değiştirme efektleriyle sesinizi değiştirin
  • Tüm popüler oyun ve programlarla mükemmel entegrasyon
  • Oyun, içerik oluşturucu, Vtuber veya canlı yayıncı için mükemmel ses değiştirici
  • Sesleri değiştirirken gürültüyü ve yankıyı giderin
  • Yüksek kalite ile sesi zahmetsizce değiştirin

Alex McFarland, yapay zekadaki son gelişmeleri yazan Brezilyalı bir yazardır. Dünyanın dört bir yanındaki en iyi yapay zeka şirketleri ve yayınlarıyla çalıştı.

Unite.AI'nin kurucu ortağı ve Forbes Teknoloji Konseyi, Antoine bir fütürist Yapay zeka ve robot biliminin geleceği konusunda tutkulu olan.

Aynı zamanda Kurucusu menkul kıymetler.io yatırım yapan bir web sitesi, üretken AI platformu görseller.ai, & şu anda lansman üzerinde çalışıyor mu? deha.ai kullanıcılara istemleri alt görevlere ayırarak otonom aracıları yapılandırma ve dağıtma yeteneği sunacak bir platform.