škrbina O nas - Unite.AI
Povežite se z nami

Naša vizija

O nas

mm
Posodobljeno on

Unite.ai je popolnoma decentralizirana organizacija s skupina ki trenutno ponuja novice, intervjuje in dostop do najboljših orodij AI – Toda to je šele začetek večplastnega glavnega načrta.

Naši cilji so obveščanje širše javnosti o napredku umetne inteligence, poenotenje skupnosti umetne inteligence, pospeševanje demokratizacije umetne inteligence, spremljanje Naša listina o odgovorni AI in za pomoč pri razvoju koristne AGI (umetne splošne inteligence).

Naša orodja AI

Slike.ai – To je naše prvo orodje AI, ki ponuja najnovejšo generativno AI z izkoriščanjem prednosti stabilne difuzijske odprtokodne kode. Za razliko od konkurenčnih spletnih strani, ki ponujajo stabilne difuzijske rešitve – spletna stran je brezplačna. Naš algoritem bomo nenehno in nenehno izboljševali, ko se bo naša ekipa širila in še naprej dodajala vire ter optimizirala strojno učenje algoritmi, ki so na vrhu te programske opreme.

Orodje je namenoma zasnovano tako, da je preprosto, brez zmedenih ukazov – preprosto vnesite iskalni izraz in ustvarjena bo spektakularna umetnina.

Za uporabnike, ki jih zanima, smo generatorju slik dodali tudi funkcijo meme. Kmalu bo na voljo možnost za prilagojeno galerijo, ki jo bo mogoče deliti s prijatelji in družino.

Seveda bo to le prvo od mnogih orodij AI, ki jih nameravamo ponuditi. Ime Unite.ai je bilo izbrano, da združi skupnost AI in združi vsa najboljša odprtokodna orodja pod eno digitalno streho.

Prihodnji projekti, ki bodo izdani, vključujejo:

Genius.ai – Platforma chatbot, ki uporablja odprtokodno programsko opremo in se povezuje z najnovejšo različico GPT 3.5 in novejšo. Z uporabo odprtokodne kode poleg API-jev OpenAI bomo ustvarili prvega personaliziranega pomočnika AI, ki bo prilagodljiv, personaliziran in si bo zapomnil.

Zapomni si vaše ime, zgodbe, ki jih delite, vaše zdravstvene težave, vaše upe, vaše sanje in drugo. Ali želite avtoritativno ali prijazno in osebno AI? Lahko izbirate.

To bo vaša edinstvena umetna inteligenca in z uporabo tega orodja se bo oblikoval simbiotski odnos in postali boste boljša različica samega sebe.

Think.ai – To bo platforma za podjetja, ki iščejo rešitve AI. Želite zgraditi aplikacijo za razvrščanje podatkov vašega podjetja? Potrebujete prepoznavanje vzorcev, da ugotovite, kako optimizirati poslovne aplikacije? Ne veste, kje začeti? Think.ai bo rešitev.

Izdelujemo rešitve AI, ki se lahko spreminjajo – vse v eni skupnosti.

Konference

Trenutno prejmemo 200+ obiskovalcev na dan, ki iščejo konference AI, medtem ko ponujamo brezplačen seznam najboljših konferenc na svetu, raziskujemo tudi možnosti za zagon lastne mreže konferenc Unite.ai. Cilj bi bila mreža konferenc v naslednjih mestih:

  • London
  • NY
  • Toronto
  • San Francisco
  • Austin
  • Las Vegas

Prosimo, če imate izkušnje s konferenčnim krogom kontaktiraj nas

Ustanovni partner unite.AI in član Forbesov tehnološki svet, Antoine je a futurist ki je navdušen nad prihodnostjo umetne inteligence in robotike.

Je tudi ustanovitelj Securities.io spletno mesto za vlaganje, generativna platforma AI slike.ai, & trenutno dela na lansiranju genius.ai platformo, ki bo uporabnikom ponudila možnost konfiguriranja in uvajanja avtonomnih agentov z razdelitvijo pozivov na podnaloge.