peň 10 „najlepších“ marketingových nástrojov AI (november 2023)
Spojte sa s nami

Best Of

10 „najlepších“ marketingových nástrojov AI (november 2023)

Aktualizované on

Nástroje umelej inteligencie (AI) spôsobujú revolúciu takmer v každom sektore vrátane marketingu. Mnoho spoločností všetkých veľkostí sa pri propagácii svojich značiek a podnikania spolieha na marketingové nástroje AI. Mali by byť súčasťou každého podnikateľského plánu, či už ste jednotlivec alebo organizácia, a majú potenciál posunúť vašu marketingovú stratégiu na ďalšiu úroveň. 

Marketingové nástroje AI sú softvér alebo platformy, ktoré pomáhajú vytvárať automatizované rozhodnutia na základe údajov, ktoré sa zhromažďujú a analyzujú, a vďaka nim je oveľa jednoduchšie predvídať správanie kupujúcich. Vo väčšine prípadov nie je potrebný ľudský zásah. 

Umelá inteligencia dokáže spracovať obrovské množstvo informácií získaných z rôznych zdrojov, ako sú sociálne médiá a e-mail. Každý vie, že dáta sú kľúčom k marketingu a AI to posúva o krok ďalej a zároveň šetrí veľa peňazí a času. Organizácie sa už pri týchto úlohách nemusia spoliehať na zamestnancov, čo im umožňuje ich využitie v iných kľúčových oblastiach podnikania.

Ďalšou veľkou výhodou marketingových nástrojov AI je to, že umožňujú podnikom prispôsobiť svoje predajné a marketingové stratégie. Dá sa to dosiahnuť pomocou prediktívnej analýzy, ktorá poskytuje podrobné informácie o nákupných návykoch. Viete, ako sú spoločnosti ako Google a Netflix zamerané na odporúčania? Toto je práca marketingových nástrojov AI. 

Na trhu je veľa pôsobivých možností, tak sa poďme pozrieť na 10 najlepších marketingových nástrojov AI: 

1. jaspis

Mnohí uznávajú Jaspera ako najlepšieho celkového pomocníka pri písaní AI, ktorý vedie na trhu svojimi pôsobivými funkciami a kvalitou. Najprv mu poskytnete počiatočné slová, ktoré potom Jasper analyzuje pred vytvorením fráz, odsekov alebo dokumentov na základe predmetu a tónu hlasu. Je schopný vytvoriť článok s 1,500 15 slovami za menej ako XNUMX minút.

Platforma má viac ako 50 šablón na generovanie obsahu AI, vrátane blogových príspevkov, e-mailov, marketingovej kópie, generátora reklám na Facebooku, generátora reklám Google, meta názvu a popisu, tlačovej správy a mnohých ďalších.

Tu je pohľad na niektoré z najlepších vlastností Jaspera:

  • Viac ako 11,000 2,500 bezplatných písiem a XNUMX XNUMX kategórií štýlov písania
  • Podporuje 25+ jazykov
  • Intuitívne rozhranie
  • Asistent dlhého písania (1,000 XNUMX+ slov)
  • Identifikujte kľúčové prvky v texte (zámená, slovesá, mená atď.)

Prečítajte si naše Jasperova recenzia alebo navštívte jaspis.

2. MarketMuse

MarketMuse je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú všestranne efektívny marketingový nástroj AI, najmä preto, že nasadzuje technológiu AI vo všetkých svojich službách. Bol navrhnutý špeciálne pre firmy, ktoré chcú optimalizovať dlhý obsah, ako sú vstupné stránky, e-maily, články alebo predajné kópie. 

Nástroj funguje tak, že pred vytvorením prvého návrhu na základe zvoleného predmetu vykoná hlboký prieskum AI o téme, ktorý potom môžu používatelia vylepšiť. MarketMuse ponúka aj KPI a stručný obsah, ako aj vstavaný editor. 

Tu sú niektoré z hlavných funkcií MarketMuse: 

  • AI vo všetkých svojich službách
  • Vykonáva hlboký výskum AI
  • Vytvorí prvý koncept, ktorý je možné následne zmeniť
  • Vstavaný editor a stručný obsah
Čo je MarketMuse?

3. Kópia reklamy

Text reklamy bol navrhnutý s ohľadom na obchodníkov, ktorí sledujú zvýšenie miery konverzie pre svoje marketingové znenie a v mnohých prípadoch dokážu vytvoriť reklamy, ktoré konvertujú za menej ako 60 sekúnd. Platforma umožňuje používateľom generovať nespočetné množstvo variácií efektívneho znenia reklamy.

Niektoré z funkcií zahŕňajú:

  • AI modelovaná pre marketing s priamou odozvou a podporu konverzií
  • Vysokorýchlostné automatické dopĺňanie na vygenerovanie a prilepenie kópie do správcu reklám
  • Krok za krokom vás vyzýva na tvorbu čo najpresnejších výstupov pre vaše kampane
  • Pohrávajte sa s kreativitou reklám, štruktúrou kópií, tonalitou a ďalšími funkciami, aby ste vytvorili dokonalé reklamy

4. Anyword

Anyword je nástroj na kopírovanie založený na údajoch, ktorý je určený pre obchodníkov. Umožňuje generovanie efektívnej kópie pre reklamy, e-maily, vstupné stránky a obsah pre rôzne platformy.

Pokiaľ ide o vytváranie reklám, je to jednoduché pre reklamy na Facebooku, Google Adwords, LinkedIn Ads a Twitter Ads.

Samozrejme, pre dlhší obsah tiež uľahčujú vytváranie blogových príspevkov, popisov produktov, popisov na YouTube a oveľa viac.

Rozdiel je v tom, že Anyword umožňuje kreatívnym marketingovým pracovníkom pridávať údaje do ich sady nástrojov poskytovaním prediktívnych metrík a prehľadov o tom, ktorá časť správy funguje a pre koho.

5. scalenut

Scalenut je v podstate marketingový nástroj typu všetko v jednom a je navrhnutý na škálovanie. Umožňuje vám rýchlo získať celý plán kľúčových slov pre vašu špecializáciu a vytvoriť stratégiu správy obsahu, ktorá bude ovládnuť tieto výrazy. Softvér je rozdelený do 4 sekcií:

Výskum – Objavte poznatky a vytvorte stratégiu, ktorá funguje tak, že získate všetky poznatky a sémantické kľúčové výrazy, ktoré potrebujete, aby ste predbehli konkurenciu.

vytvoriť – Napíšte obsah SEO, ktorý sa zoradí pomocou najpokročilejších verzií NLP a NLU (Spracovanie prirodzeného jazyka a porozumenie prirodzenému jazyku). Ponúka optimalizáciu v reálnom čase na základe štatistík SERP a ponúka obsah, ktorý dokáže dodať.

Optimalizovať – Získajte spätnú väzbu v reálnom čase o tom, kde sa nachádza váš obsah, pomocou dynamického skóre SEO. Zlepšite sa na cestách, žiadne ďalšie revízie!

Marketing Copy – Napíšte presvedčivú kópiu, ktorá prinesie konverzie pomocou 40+ šablón AI na kopírovanie. To zahŕňa nasledovné:

    • Popisy produktov
    • Kópia webovej stránky
    • Copywriting Frameworks
    • E-mailové autorské práva

Uplatnite si zľavu 20 % z mesačného poplatku za predplatné. Zľavový kód: NAVŽDY 20 

Prečítajte si naše Scalenut recenzia alebo navštívte scalenut.

6. Semrush

Semrush je celý balík, ktorý vám umožňuje vykonávať obsahové marketingové kampane, SEO, marketing sociálnych médií, analýzy, PPC a oveľa viac. Jeho výnimočnou funkciou je sledovač pozícií, ktorý podnikom poskytuje spôsob, ako sledovať, ako sa im darí v porovnaní s inými stránkami, pokiaľ ide o používanie kľúčových slov. 

Marketingový nástroj AI tiež ponúka súpravu Content Marketing Toolkit, ktorá vám umožňuje vyhľadávať témy, čo poskytuje prehľad o trendoch. Na základe týchto informácií potom môžete vytvárať plány obsahového marketingu. 

Tu sú niektoré z najlepších funkcií Semrush: 

  • Sledovanie pozície, ktoré vám ukáže poradie pre zacielené kľúčové slová
  • SEO na stránke
  • 7 nástrojov zameraných na analýzu konkurencie
  • Správa sociálnych médií a content marketing

7. Profesionálny sledovač hodnotenia

Jedným z najťažších aspektov SEO je vedieť v reálnom čase, kde sa momentálne nachádzate. Manuálne vyhľadávanie v službe Google nie je časovo efektívne a ponecháva riziko, že prispôsobené a lokalizované výsledky vám vytvoria falošný dojem.

Toto je najlepší nástroj na trhu na rýchlu identifikáciu vášho aktuálneho hodnotenia pomocou jeho výkonných nástrojov.

Sledovanie poradia - Získajte spoľahlivé sledovanie hodnotenia odkiaľkoľvek s akýmkoľvek zariadením.

Analýza hodnotenia – Online zobrazenia, vizualizácie údajov a grafy, ktoré umožňujú rýchlu analýzu pokroku v hodnotení a prijímanie informovaných rozhodnutí na základe poznatkov.

Hlásenie – Ak chcete posielať svoje správy potenciálnym investorom, klientom alebo členom interného tímu, ponúkajú možnosť automaticky generovať a odosielať prispôsobené správy s bielym štítkom.

8. INK

INK kombinuje spolupísanie AI a asistenta SEO, ktorý vám pomôže pri vývoji obsahu. Aspekt nástroja SEO Assistant vám umožňuje vytvárať obsah, ktorý bude vysoko vo vyhľadávačoch a bude zvyšovať organickú návštevnosť. Dosahuje to patentovaným systémom AI, ktorý analyzuje obsah v reálnom čase a zároveň poskytuje návrhy na zlepšenie skóre SEO. 

Ďalšia hlavná funkcia, AI Co-Writing, pomáha vytvárať vysokovýkonnú kópiu. AI pomáha používateľom pri písaní, prepisovaní a zjednodušovaní viet. 

Tu je pohľad na niektoré z hlavných funkcií editora INK:

  • Meta optimalizácia
  • Optimalizácia obrazu pomocou kompresie a zmeny veľkosti
  • Oprava pravopisu a gramatiky
  • Funkcie AI-Writing, AI-Simplifying a AI-Expanding
  • Integruje sa do WordPress

9. Siedmy Význam

Siedmy zmysel je marketingový nástroj AI, ktorý sa spolieha na profilovanie správania, aby pritiahol pozornosť zákazníkov. Je špecificky zameraná na e-maily, ktoré sú často zložité pre jednotlivcov aj podniky. Ak chcete mať solídnu e-mailovú marketingovú stratégiu, musíte si vybrať najlepšie časy a dni na dosiahnutie vysokej miery otvorenia, ale nie je možné nájsť pre každého zákazníka ten najlepší čas. 

Aby sme to obišli, Siedmy zmysel analyzuje ideálny čas a deň pre e-mailové kampane a robí tak pre každý kontakt. Platforma AI to dosahuje vytvorením prediktívneho modelu pre každý kontakt na základe jeho aktivity. 

Tu sú niektoré z najlepších funkcií Siedmeho zmyslu:

  • Personalizované služby
  • Určuje najlepší čas na odosielanie e-mailov pre každý kontakt
  • Konštruuje jednotlivé prediktívne modely
  • Profilovanie správania
Siedmy zmysel – Optimalizácia doručovania e-mailov

10. Prispôsobte

Prispôsobenie je skvelý nástroj AI, ak chcete zistiť, o ktoré produkty a služby majú vaše kontakty najväčší záujem. Spolieha sa na algoritmus na identifikáciu troch hlavných záujmov každého kontaktu a aktualizuje ich v reálnom čase na základe aktivitu na stránke. 

Ukázalo sa, že prispôsobenie zvyšuje mieru kliknutí na e-maily o 57 % a výsledkom je o 13 % vyššia priemerná miera otvorenia. Veľa z toho súvisí s jeho efektívnymi personalizovanými kampaňami, ktoré propagujú správny produkt a službu v správnom čase. 

Tu sú niektoré z hlavných funkcií prispôsobenia: 

  • Používa algoritmus na identifikáciu záujmu každého kontaktu
  • Aktualizované v reálnom čase
  • Sleduje metriky, ako je čas na stránke, frekvencia a aktuálnosť
  • Jednoduché nastavenie a obsluha

Alex McFarland je brazílsky spisovateľ, ktorý sa zaoberá najnovším vývojom v oblasti umelej inteligencie. Spolupracoval s poprednými spoločnosťami a publikáciami v oblasti AI po celom svete.