стуб О Имагес.аи - Уните.АИ
Повежите се са нама

Наша визија

О Имагес.аи

mm
Ажурирано on
Слика коју генерише Имагес.аи

Имагес.аи нуди најновије у генеративној вештачкој интелигенцији користећи предности стабилне дифузије отвореног кода. За разлику од конкурентских веб локација које нуде стабилна решења за дифузију – веб локација је бесплатна. Понављаћемо и континуирано побољшавати наш алгоритам како се наш тим шири и наставља да додаје ресурсе и оптимизује Машина учење алгоритми који су слојевити на врху овог софтвера.

Алат је намерно дизајниран да буде једноставан, без збуњујућих команди – Једноставно унесите термин за претрагу и биће генерисано спектакуларно уметничко дело.

За кориснике који су заинтересовани за напредне функције које сада нудимо концепти.

Шта су концепти?

Корисници могу да бирају између концепата, у основи сваки концепт је унапред пројектована брза пречица која указује нашој вештачкој интелигенцији како да прикаже слику. Сваки концепт је веома експерименталан и можда неће увек дати резултат који тражите. Након што једном или двапут користите концепт, требало би да разумете који концепт најбоље одговара за вас.

Као корисник, све што треба да урадите је да копирате и налепите концепт у поље за упит заједно са стрингом за претрагу и кликнете на „Брев“. Као магијом, АИ ради остало.

Први од многих АИ алата

Ово је први од многих АИ алата које ће објавити Уните.аи, име Уните је изабрано да уједини АИ заједницу и да уједини све најбоље алате отвореног кода под једним дигиталним кровом.

Будући пројекти који ће бити објављени укључују:

Гениус.аи – Цхатбот платформа која користи софтвер отвореног кода и повезује се са најновијом верзијом ГПТ-а 3.5 и новијим. Коришћењем отвореног кода уз ОпенАИ АПИ-је, направићемо првог персонализованог АИ асистента, који је прилагодљив, персонализован и памти.

Памти ваше име, приче које делите, ваше здравствене проблеме, ваше наде, снове и још много тога. Да ли желите ауторитативну или пријатељску и личну вештачку интелигенцију? Можете да изаберете.

Ово ће бити ваш јединствени АИ, а коришћењем овог алата створиће се симбиотски однос, а ви ћете постати боља верзија себе.

Најбоље од свега, овај алат ће понудити традиционалне ГПТ4 услуге, као и циљно оријентисане упите, где се ажурирања врше у реалном времену на веб локацијама, налозима друштвених медија и другим услугама или платформама.

Тхинк.аи – Ово ће бити платформа за компаније које траже АИ решења. Желите да направите апликацију за сортирање података ваше компаније? Требате да користите препознавање образаца да бисте идентификовали како да оптимизујете пословне апликације? Не знате одакле да почнете? Тхинк.аи ће бити решење.

Израђујемо АИ решења која могу да се скалирају – све под једном заједницом.

Желимо да се захвалимо нашим партнерима на овом пројекту, а то укључује Граидиент.аи, наша решења нису изграђена у вакууму, она су резултат окупљања заједнице.

Оснивачки партнер уните.АИ и члан Форбсов технолошки савет, Антоан је а футуристички који је страствен за будућност вештачке интелигенције и роботике.

Такође је оснивач Сецуритиес.ио веб-сајт за инвестирање, генеративна АИ платформа слике.аи, и тренутно ради на лансирању геније.аи платформа која ће корисницима понудити могућност да конфигуришу и примењују аутономне агенте разбијањем упита у подзадатке.