стуб 10 најбољих АИ алата за друштвене медије (новембар 2023.) - Уните.АИ
Повежите се са нама

Најбоље од

10 најбољих АИ алата за друштвене медије (новембар 2023.)

Ажурирано on

Употреба друштвених медија само наставља да расте, што значи да расте и количина драгоцених података и увида доступних компанијама свих величина. Стратегије друштвених медија су кључне за сваки посао који жели да обезбеди место у будућности вођеној вештачком интелигенцијом. Сваки посао који га нема сигурно ће заостати. 

Са порастом технологије вештачке интелигенције (АИ), друштвени медији нам пружају увиде које ниједан човек или група људи никада не би могли постићи. На тржишту постоји много АИ алата који помажу у управљању друштвеним медијима, креирању садржаја, анализи, рекламама и још много тога. 

АИ може да преузме многе задатке друштвених медија који одузимају време и монотони, ослобађајући тимове да се фокусирају на друго место. Ово време би се онда могло искористити за органску интеракцију са купцима, планирање мултимедијалних кампања или рад на већим пројектима. 

Хајде да погледамо 10 најбољих АИ алата за друштвене медије: 

1. Зврчка

Флицк је алатка која вам омогућава да креирате садржај на друштвеним мрежама брже и у већем обиму. Корисници могу да праве веома личне и натписе на бренду 10 пута брже него раније.

Немојте дозволити да вам гњаважа око писања натписа стане на пут креирању садржаја. Добијте јединствено израђене натписе, као да имате личног копирајтера на услузи.

Флицков АИ помоћник за друштвене медије је маркетиншки алат који вам помаже да убрзате процес размишљања, писања и планирања за друштвене медије. Уместо да трошите сате на смишљање идеја за садржај, Помоћник вам може помоћи да генеришете оригиналне и занимљиве идеје за садржај на основу тема које унесете у року од неколико секунди.

То ће вам помоћи да постанете стручњак за копирање без година обуке. Прављење убиствених титлова може бити изазовно, али Помоћник вам помаже да урадите више за мање времена, у оквиру сопственог јединственог гласа.

Алати су умотани у „планер садржаја“, наменски простор за ваше идеје, било да су у потпуности разрађене или само радни наслов. Ово вам може помоћи да боље организујете своје мисли и креирате кохезивнији садржај.

Неке од понуђених додатних функција укључују:

Заказивање – Ваше време и ваш простор су драгоцени. Учините планирање, креирање и објављивање вашег садржаја мање стресним, уз поуздан планер који је једноставан за коришћење.

Хасхтагс – Нема више пуцања у мраку. Почните да досежете више људи када објављујете и прилагодите своје хасхтагове да бисте побољшали свој учинак.

Аналитика – Лако је изгубити појам о томе шта ради на Социал. Добијте јасноћу и самопоуздање који су вам потребни за доношење исправних одлука.

pročitajte naše Флицк Ревиев или посетите Зврчка.

2. Цонтент Студио

Цонтент Студио нуди једноставну, али моћну све-у-једном алатку за друштвене медије за агенције, брендови, трговцима. Одмах креирајте натписе на Инстаграму, идеје за твитове, инспиративне цитате, препишите садржај и никада вам не понестане идеја за садржај.

Уштедите време и превазиђите блокаду писца помоћу натписа и слика које генерише вештачка интелигенција за ваше објаве на друштвеним мрежама. Користите унапред направљене шаблоне за креирање квалитетног садржаја за твитове, натписе на Инстаграму итд.

Повећајте видљивост свог поста тако што ћете АИ предложити релевантне и трендовске хасхтагове за ваш садржај. Неки корисници такође могу ценити функцију емоџија, где АИ креира визуелно привлачне постове анализирајући тон текста и додавањем одговарајућих емоџија.

Једна карактеристика која ће већини корисника бити корисна је да можете одмах да креирате невероватне слике за своју објаву на друштвеним мрежама једноставним давањем текстуалних описа АИ боту.

pročitajte naše Преглед студија садржаја или посетите Цонтент Студио.

АИ генератор натписа и слика за најбоље постове на друштвеним медијима

3. У последње време

За оне који желе да имплементирају АИ у своју стратегију друштвених медија, једна од најбољих опција је Недавно. Овај АИ алат вам омогућава да препознате контекст из веће колекције садржаја, који се затим може користити за креирање постова на друштвеним медијима који га промовишу. 

У последње време нуди и контролну таблу алата друштвених медија који се могу користити за задатке као што су заказивање и управљање пројектима друштвених медија. Поред тога, Латели можете користити за анализу метрике на друштвеним страницама, што вам помаже да одредите најбоље време за објављивање како бисте постигли ширу и ангажованију публику. 

Ево неких од главних карактеристика у последње време: 

  • Контролна табла АИ алата за друштвене медије
  • Генеришите више твитова одједном у вези са УРЛ-ом, документима или информацијама
  • Закажите објаве на друштвеним мрежама
  • Анализирајте метрику на различитим каналима 
Почетак рада у последње време

4. Социалбакерс

Још једна врхунска АИ алатка за друштвене медије је Социалбакерс, која је платформа за управљање друштвеним медијима вођена вештачком интелигенцијом која пружа напредне увиде у публику, утиче на маркетиншко откриће и импресивну контролну таблу за праћење и фид садржаја. Са обједињеним фидом садржаја, можете да видите све постове на свим вашим платформама. Такође можете да видите контролну таблу за аналитику и паметне алате за заказивање који предлажу оптимално време објављивања. 

Ево неких од главних карактеристика Социалбакерс-а: 

  • Алат за контролну таблу утицаја
  • Напредни увиди у публику
  • Паметно заказивање и оптимално време објављивања
  • Вишеканално управљање
Како користити Социалбакерс за друштвено слушање

5. Здраво

Хеидаи је добра опција за оне који желе да користе вештачку интелигенцију за креирање садржаја за своје ботове. Овај конверзацијски АИ алат за друштвене медије комуницира са људима у реалном времену. Омогућава агентима за корисничку подршку да обављају интеракције највеће вредности, а истовремено побољшавају корисничко искуство. Осим што одговара на упите, Хеидаи такође користи обрада природног језика (НЛП) и генерисање природног језика (НЛГ) за прилагођавање препорука производа и остваривање продаје. 

Ево неких од главних карактеристика Хеидаи-а: 

  • Креира садржај за ботове
  • Интерагира са људима у реалном времену
  • Омогућава интеракције високе вредности за агенте корисничке подршке
  • НЛП и НЛГ 
Хеидаи од Хоотсуите за 90 секунди

6. Вордстреам

Још једна врхунска АИ алатка за друштвене медије је Вордстреам, који је програм заснован на вештачкој интелигенцији дизајниран да побољша перформансе огласа Машина учење (МЛ). Вордстреам процењује ППЦ огласе на друштвеним мрежама, а истовремено нуди и препоруке засноване на подацима. Алат је користан за предузећа свих величина, укључујући и она која се баве продајом и маркетингом на мрежи. 

Предузећа могу да користе Вордстреам да одреде ефикасност ППЦ кампања, као и да скалирају, обуче тимове и подстакну раст на мрежи. 

Ево неких од главних карактеристика Вордстреам-а: 

  • Побољшава перформансе огласа са МЛ
  • Процењује ППЦ огласе на различитим каналима
  • Анализира успех ППЦ кампања
  • Помаже компанијама да се повећају
Саветник за ВордСтреам

7. Кортекс

Цортек је одличан алат за друштвене медије са вештачком интелигенцијом за оне који желе да деле оптимизовани садржај. Алат препоручује када и колико често да објављујете на основу ваших историјских метрика, а такође генерише детаљне анализе конкурената. 

Слично другим платформама, Цортек нуди контролну таблу са интерфејсом који истиче постове и ваш друштвени распоред. Након креирања објаве, Цортек користи историјске податке о објавама да би предложио када би требало да објавите. Такође идентификује боје које највише привлаче вашу публику када отпремате једну или више фотографија, помажући вам да донесете најбољу одлуку. 

Ево неких од главних карактеристика Цортек-а: 

  • Предлаже када и колико често постављати
  • Детаљна анализа конкурената
  • Контролна табла за објаве и друштвене распореде
  • Анализа боја слике

8. КуиллБот

КуиллБот је још једна опција за оне који желе да пренамене постојећи садржај у своје стратегије друштвених медија. Овај алат за друштвене медије са вештачком интелигенцијом омогућава вам да резимирате и парафразирате постојећи садржај у потпуно нове верзије, што значи да може помоћи у креирању свежег садржаја за онлајн билтене и платформе друштвених медија. 

Сматра се једним од најбољих алата за поновно писање на тржишту и може се користити у било ком веб претраживачу или уређивачу текста као што су Мицрософт Ворд и Гоогле документи. Приликом поновног писања садржаја, КуиллБот се стара да идентификује најважније информације док и даље задржава контекст садржаја. 

Ево неких од главних карактеристика КуиллБот-а: 

  • Пренамените постојећи садржај за друштвене медије
  • Компатибилан са више веб прегледача и уређивача текста
  • Задржава оригинални контекст приликом поновног писања
  • Побољшање речника
Парафразирајте са КуиллБот-ом и учините писање безболним данас.

9. Линкфлуенце

Алат за управљање друштвеним медијима заснован на вештачкој интелигенцији, Линкфлуенце вам омогућава да надгледате и анализирате све своје канале друштвених медија. Такође пружа драгоцене друштвене увиде који вам помажу да разумете своју публику. Линкфлуенце постиже ове увиде користећи огромну количину података које свакодневно производе корисници друштвених медија. 

Алат за друштвене медије са вештачком интелигенцијом такође мери еволуцију идентитета вашег бренда на друштвеним медијима пре него што успостави паметне циљеве, као и предвиђа и анализира трендове купаца. 

Ево неких од главних карактеристика Линкфлуенце-а: 

  • Прати и анализира канале друштвених медија
  • Процените податке друштвених медија које производе корисници
  • Мери еволуцију капитала бренда
  • Паметни циљеви за ваше пословање
Линкфлуенце Сеарцх - најлакши претраживач за откривање тржишних трендова и увида у бренд

 

КСНУМКС. ХеллоВоофи

ХеллоВоофи, платформа за управљање друштвеним медијима заснована на облаку за све врсте предузећа, омогућава корисницима да аутоматизују маркетинг на друштвеним мрежама. Нуди много корисних алата као што су управљање садржајем, паметно заказивање, управљање кампањама и још много тога. Можете да користите алатку за заказивање друштвених кампања АИ да бисте креирали и заказали кампање у недељном, двонедељном, месечном или прилагођеном интервалу. 

ХеллоВоофи је компатибилан са свим најбољим платформама друштвених медија, укључујући Твиттер, Фацебоок, Инстаграм и ТикТок. 

Ево неких од главних карактеристика ХеллоВоофи-ја:

  • Аутоматско довршавање постова на блогу или друштвеним мрежама
  • Закажите објаве на главним платформама
  • Транскрибујте речи са графика у постове на друштвеним мрежама
  • Аутоматски додајте привлачне емоџије
То је као да имате 24/7 менаџера друштвених медија

Алек МцФарланд је бразилски писац који покрива најновија дешавања у области вештачке интелигенције. Радио је са врхунским АИ компанијама и публикацијама широм света.