стуб 10 "Best" AI Marketing Tools (November 2023)
Повежите се са нама

Најбоље од

10 „најбољих“ АИ маркетиншких алата (новембар 2023.)

Ажурирано on

Алати вештачке интелигенције (АИ) револуционишу скоро сваки сектор, укључујући маркетинг. Многе компаније свих величина се ослањају на АИ маркетиншке алате за промоцију својих брендова и пословања. Они би требало да буду део сваког пословног плана, било да сте појединац или организација, и имају потенцијал да вашу маркетиншку стратегију подигну на виши ниво. 

АИ маркетиншки алати су софтвер или платформе који помажу у креирању аутоматизованих одлука заснованих на подацима који се прикупљају и анализирају, и знатно су олакшали предвиђање понашања купаца. Већину времена није потребна људска интервенција. 

АИ може да обради огромне количине информација из различитих извора, као што су друштвени медији и е-пошта. Сви знају да су подаци кључни за маркетинг, а вештачка интелигенција иде корак даље, а истовремено штеди тону новца и времена. Организације више не морају да се ослањају на особље за ове задатке, што им омогућава да се користе у другим кључним областима пословања.

Још једна велика предност маркетиншких алата АИ је то што омогућавају предузећима да персонализују своје продајне и маркетиншке стратегије. Ово се може урадити кроз предиктивну аналитику, која пружа дубок увид у навике куповине. Знате како се компаније попут Гоогле-а и Нетфлик-а баве препорукама? Ово је дело АИ маркетиншких алата. 

На тржишту постоји много импресивних опција, па хајде да погледамо 10 најбољих АИ маркетиншких алата: 

1. Јаспис

Многи препознају Јаспера као најбољег АИ асистента за писање, који је водећи на тржишту са својим импресивним карактеристикама и квалитетом. Прво му дајете основне речи, које Јаспер затим анализира пре него што креира фразе, пасусе или документе на основу теме и тона гласа. У стању је да произведе чланак од 1,500 речи за мање од 15 минута.

Платформа има више од 50 шаблона за генерисање АИ садржаја, укључујући постове на блогу, е-пошту, маркетиншку копију, генератор Фацебоок огласа, Гоогле генератор огласа, мета наслов и опис, саопштење за јавност и још много тога.

Ево погледа на неке од најбољих карактеристика Јаспера:

  • Више од 11,000 бесплатних фонтова и 2,500 категорија стилова писања
  • Подржава 25+ језика
  • Интуитивно сучеље
  • Помоћник за писање дугог облика (1,000+ речи)
  • Идентификујте кључне елементе у тексту (заменице, глаголи, имена итд.)

pročitajte naše Јаспер Ревиев или посетите Јаспис.

2. МаркетМусе

МаркетМусе је одлична опција за оне који траже свеобухватан ефикасан АИ маркетиншки алат, посебно зато што примењује АИ технологију у свим својим услугама. Дизајниран је посебно за предузећа која желе да оптимизују садржај дугог облика, као што су одредишне странице, е-поруке, чланци или продајне копије. 

Алат функционише тако што спроводи дубоко истраживање вештачке интелигенције о некој теми пре креирања прве верзије засноване на одабраној теми, коју корисници затим могу побољшати. МаркетМусе такође нуди КПИ и сажетак садржаја, као и уграђени уређивач. 

Ево неких од главних карактеристика МаркетМусе-а: 

  • АИ у свим својим услугама
  • Спроводи дубоко истраживање вештачке интелигенције
  • Прави први нацрт који се затим може мењати
  • Уграђени уредник и сажетак садржаја
Шта је МаркетМусе?

3. Ад Цопи

Ад Цопи је дизајниран имајући на уму трговце који траже повећање стопе конверзије за своју маркетиншку копију и у многим случајевима могу да креирају огласе који остварују конверзију за мање од 60 секунди. Платформа омогућава корисницима да генеришу безброј варијација ефективне копије огласа.

Неке од карактеристика укључују:

  • АИ моделиран за маркетинг директног одговора и подстицање конверзија
  • Брзо аутоматско попуњавање да бисте генерисали и налепили своју копију у ваш Адс Манагер
  • Корак по корак упутите креатору упита да креира најтачније резултате за ваше кампање
  • Потрудите се са креативношћу огласа, структуром копије, тоналитетом и још много тога да бисте направили савршене огласе

4. Било која реч

Аниворд је алатка за писање текстова заснована на подацима која је дизајнирана за трговце. Омогућава генерисање ефективне копије за огласе, е-пошту, одредишне странице и садржај за различите платформе.

Када је у питању креирање огласа, то је лако учинити за Фацебоок огласе, Гоогле Адвордс, ЛинкедИн огласе и Твиттер огласе.

Наравно, за садржај дужег облика, они такође олакшавају генерисање блог постова, описа производа, ИоуТубе описа и још много тога.

Разлика је у томе што Аниворд овлашћује креативне маркетиншке стручњаке да додају податке у своју кутију алата пружајући предиктивне метрике и увид у то који део поруке функционише и за кога.

5. Сцаленут

Сцаленут је у суштини све у једном маркетиншки алат и дизајниран је за скалирање. Омогућава вам да брзо и добијете цео план кључних речи за своју нишу и да генеришете стратегију управљања садржајем која ће доминирати овим терминима. Софтвер је подељен у 4 одељка:

истраживање – Откријте увиде и изградите стратегију која функционише тако што ћете добити све увиде и семантичке кључне термине који су вам потребни да надмашите конкуренцију.

Створити – Напишите СЕО садржај који се рангира користећи најнапредније верзије НЛП-а и НЛУ-а (Обрада природног језика & Разумевање природног језика). Нуди оптимизацију у реалном времену засновану на СЕРП статистици и нуди садржај који може да испоручи.

Оптимизујте – Добијте повратне информације у реалном времену о томе где се налази ваш садржај помоћу динамичког СЕО резултата. Побољшајте у покрету, нема више ревизија!

Маркетинг Цопи – Напишите убедљиву копију која доноси конверзије са 40+ шаблона за писање текстова са вештачком интелигенцијом. Ово укључује следеће:

    • Описи производа
    • Копија веб странице
    • Цопивритинг Фрамеворкс
    • Заштита ауторских права путем е-поште

Затражите попуст од 20% на месечну претплату. Код за попуст: ФОРЕВЕР20 

pročitajte naše Сцаленут Ревиев или посетите Сцаленут.

6. Семрусх

Семрусх је читав пакет који вам омогућава да изводите маркетиншке кампање садржаја, СЕО, маркетинг на друштвеним мрежама, аналитику, ППЦ и још много тога. Његова изузетна карактеристика је праћење позиције, које пружа предузећима начин да прате њихов ранг у односу на друге сајтове када је у питању употреба кључних речи. 

АИ маркетиншки алат такође нуди комплет алата за маркетинг садржаја који вам омогућава да претражујете теме, што пружа увид у оно што је у тренду. Затим можете креирати планове маркетинга садржаја на основу ових информација. 

Ево неких од најбољих карактеристика Семрусх-а: 

  • Праћење позиције које вам показује рангирање за циљане кључне речи
  • Он-паге СЕО
  • 7 алата за анализу конкурената
  • Управљање друштвеним медијима и маркетинг садржаја

7. Про Ранк Трацкер

Један од најтежих аспеката СЕО-а је сазнање у реалном времену где се тренутно налазите. Ручно претраживање у Гоогле-у није временски ефикасно и оставља ризик да персонализовани и локализовани резултати дају лажан утисак.

Ово је најбољи алат на тржишту за брзо идентификацију вашег тренутног рангирања са својим моћним алатима.

Praćenje ranga - Добијте поуздано праћење ранга са било ког места са било којим уређајем.

Анализа рангирања – Онлине прикази, визуализације података и графикони који омогућавају брзу анализу напретка рангирања и доношење информисаних одлука на основу увида.

Извештавање – Ако желите да пошаљете своје извештаје потенцијалним инвеститорима, клијентима или члановима интерног тима, они нуде могућност аутоматског генерисања и слања прилагођених извештаја са белим етикетама.

8. ИНК

ИНК комбинује АИ заједничко писање и СЕО асистента како би вам помогао да развијете садржај. Аспект алата СЕО Ассистант вам омогућава да креирате садржај који ће се високо рангирати на претраживачима и подстицати органски саобраћај. То постиже путем патентираног АИ система који анализира садржај у реалном времену док даје предлоге за побољшање СЕО резултата. 

Друга главна карактеристика, АИ Цо-Вритинг, помаже у генерисању копије високих перформанси. АИ помаже корисницима у писању, преписивању и поједностављивању реченица. 

Ево погледа на неке од главних карактеристика ИНК Едитор-а:

  • Мета оптимизација
  • Оптимизација слике кроз компресију и промену величине
  • Правописна и граматичка корекција
  • АИ-Вритинг, АИ-Симплифиинг и АИ-Екпандинг функционалности
  • Интегрише се у ВордПресс

9. Седми Осећање

Седмо чуло је АИ маркетиншки алат који се ослања на профилисање понашања како би привукао пажњу купаца. Посебно је усмерен на е-пошту, која се често покаже незгодном и за појединце и за предузећа. Да бисте имали солидну стратегију маркетинга путем е-поште, морате одабрати најбоља времена и дане за постизање високих стопа отворености, али је немогуће пронаћи најбоље време за сваког купца. 

Да би се ово заобишло, Седмо чуло анализира савршено време и дан за кампање е-поште, и то чини за сваки контакт. АИ платформа то постиже тако што конструише предиктивни модел за сваки контакт на основу њихове активности. 

Ево неких од најбољих карактеристика седмог чула:

  • Персонализед сервице
  • Одређује најбоље време за слање е-поште за сваки контакт
  • Конструише индивидуалне предиктивне моделе
  • Профилисање понашања
Седмо чуло – оптимизација испоруке е-поште

КСНУМКС. Утеловити

Персонализација је одличан алат за вештачку интелигенцију ако желите да сазнате за које производе и услуге су ваши контакти највише заинтересовани. Она се ослања на алгоритам за идентификацију три највећа интересовања сваког контакта и ажурира их у реалном времену на основу активност сајта. 

Показало се да персонализација повећава стопу кликова на е-пошту за 57%, а резултира 13% вишом просечном стопом отварања. Много тога има везе са ефикасним персонализованим кампањама, које промовишу прави производ и услугу у право време. 

Ево неких од најбољих карактеристика Персонализе: 

  • Користи алгоритам за идентификацију интереса сваког контакта
  • Ажурирано у реалном времену
  • Прати метрике као што су време на страници, учесталост и недавност
  • Једноставно подешавање и рад

Алек МцФарланд је бразилски писац који покрива најновија дешавања у области вештачке интелигенције. Радио је са врхунским АИ компанијама и публикацијама широм света.