stub Om Images.ai - Unite.AI
Kontakt med oss

Vår visjon

Om Images.ai

mm
oppdatert on
Et bilde generert av Images.ai

Images.ai tilbyr det siste innen generativ AI ved å dra nytte av stabil diffusjon åpen kildekode. I motsetning til konkurrerende nettsteder som tilbyr stabile diffusjonsløsninger – nettstedet er gratis. Vi vil gjentatte ganger og kontinuerlig forbedre algoritmen vår etter hvert som teamet vårt utvider og fortsetter å legge til ressurser og optimalisere maskinlæring algoritmer som er lagt på toppen av denne programvaren.

Verktøyet er med hensikt designet for å være enkelt, ingen forvirrende kommandoer – Bare skriv inn et søkeord og et spektakulært kunstverk vil bli generert.

For brukere som er interessert i avanserte funksjoner tilbyr vi nå Konsepter.

Hva er konsepter?

Brukere kan velge fra konsepter, i utgangspunktet er hvert konsept en forhåndskonstruert hurtigsnarvei som indikerer til vår AI hvordan bildet skal gjengis. Hvert konsept er veldig eksperimentelt, og det kan ikke alltid gi det resultatet du leter etter. Etter å ha brukt et konsept en eller to ganger bør du forstå hvilket konsept som fungerer best for deg.

Som bruker trenger du bare å kopiere og lime inn konseptet i søkeboksen sammen med søkestrengen og klikke på "Bryg". Som magi gjør AI resten.

Det første av mange AI-verktøy

Dette er det første av mange AI-verktøy som vil bli utgitt av Unite.ai, ble navnet Unite valgt for å forene AI-fellesskapet, og for å forene alle de beste åpen kildekodeverktøyene under ett digitalt tak.

Fremtidige prosjekter som vil bli utgitt inkluderer:

Genius.ai – En chatbot-plattform som bruker åpen kildekode-programvare og kobles til den nyeste versjonen av GPT 3.5 og utover. Ved å bruke åpen kildekode sammen med OpenAI APIer, vil vi lage den første personlig tilpassede AI-assistenten, som kan tilpasses, tilpasses og huskes.

Husker navnet ditt, historiene du deler, helseproblemene dine, håpene dine, drømmene dine og mer. Vil du ha en autoritativ eller en vennlig og personabel AI? Du kan velge.

Dette vil være din egen unike AI, og ved å bruke dette verktøyet vil det dannes et symbiotisk forhold, og du vil bli en bedre versjon av deg selv.

Best av alt, dette verktøyet vil tilby tradisjonelle GPT4-tjenester samt målorientert spørsmål, der oppdateringer gjøres i sanntid til nettsteder, sosiale mediekontoer og andre tjenester eller plattformer.

Think.ai – Dette blir en plattform for selskaper som søker etter AI-løsninger. Vil du bygge en applikasjon for å sortere gjennom bedriftens data? Trenger du å bruke mønstergjenkjenning for å identifisere hvordan du kan optimalisere forretningsapplikasjoner? Vet du ikke hvor du skal begynne? Think.ai vil være løsningen.

Vi lager AI-løsninger som kan skaleres – alt under ett fellesskap.

Vi vil takke våre samarbeidspartnere for dette prosjektet, og dette inkluderer Graydient.ai, våre løsninger er ikke bygget i et vakuum, de er et resultat av et fellesskap som samles.

En grunnlegger av unite.AI og et medlem av Forbes teknologiråd, Antoine er en futurist som brenner for fremtiden til AI og robotikk.

Han er også grunnleggeren av Securities.io et investeringsnettsted, den generative AI-plattformen images.ai, & er han for tiden jobber med lansering geni.ai en plattform som vil tilby brukere muligheten til å konfigurere og distribuere autonome agenter ved å dele opp meldinger i underoppgaver.