stub 10 beste AI-verktøy for sosiale medier (november 2023) - Unite.AI
Kontakt med oss

Best av

10 beste AI-verktøy for sosiale medier (november 2023)

oppdatert on

Bruken av sosiale medier bare fortsetter å vokse, noe som betyr det samme gjør mengden verdifull data og innsikt tilgjengelig for selskaper av alle størrelser. Sosiale mediestrategier er avgjørende for enhver bedrift som ønsker å sikre seg en plass i den AI-drevne fremtiden. Enhver virksomhet som ikke har en, vil utvilsomt falle bak. 

Med fremveksten av kunstig intelligens (AI)-teknologi, gir sosiale medier oss innsikt som ingen mennesker eller grupper av mennesker noensinne kunne oppnå. Det er mange AI-verktøy på markedet som hjelper med administrasjon av sosiale medier, innholdsoppretting, analyser, annonser og mye mer. 

AI kan ta over mange av de sosiale medieoppgavene som er tidkrevende og monotone, og frigjør teamene til å fokusere andre steder. Denne tiden kan deretter brukes til å samhandle organisk med kunder, planlegge multimediekampanjer eller jobbe med større prosjekter. 

La oss ta en titt på de 10 beste AI-verktøyene for sosiale medier: 

1. Flick

Flick er et verktøy som lar deg lage innhold på sosiale medier raskere og i stor skala. Brukere kan lage svært personlige og merkevaretekster 10 ganger raskere enn før.

Ikke la bryet med å skrive tekster komme i veien for innholdsskapingen din. Få unikt utformede bildetekster, som om du hadde en personlig tekstforfatter til tjeneste.

Flicks AI Social Media Assistant er et markedsføringsverktøy som hjelper deg å få fart på idédugnaden, skrive- og planleggingsprosessen for sosiale medier. I stedet for å bruke timer på å komme opp med innholdsideer, kan assistenten hjelpe deg med å generere originale og engasjerende innholdsideer basert på emnene du skriver inn i løpet av sekunder.

Det vil hjelpe deg å bli en ekspert tekstforfatter uten årevis med opplæring. Det kan være utfordrende å lage morsomme bildetekster, men assistenten hjelper deg å gjøre mer på kortere tid, med din egen unike stemme.

Verktøyene er pakket inn i «Innholdsplanleggeren», et dedikert rom for ideene dine, enten de er fullstendig utformet eller bare en arbeidstittel. Dette kan hjelpe deg å organisere tankene dine bedre og skape mer sammenhengende innhold.

Noen av tilleggsfunksjonene som tilbys inkluderer:

Planlegging – Din tid og hodeplass er verdifull. Gjør planlegging, oppretting og publisering av innholdet ditt mindre stressende, med en pålitelig og brukervennlig Scheduler.

hashtags – Ikke mer skyting i mørket. Begynn å nå ut til flere når du legger ut innlegg, og skreddersy hashtaggene dine for å forbedre ytelsen.

Analytics – Det er lett å miste oversikten over hva som fungerer på Social. Få klarheten og selvtilliten du trenger for å ta de riktige avgjørelsene.

Les vår Flick Review eller besøk Flick.

2. Innholdsstudio

Content Studio tilbyr et enkelt, men kraftig alt-i-ett verktøy for sosiale medier byråer, merkevarer, og markedsførere. Lag Instagram-tekster umiddelbart, tweet-ideer, inspirerende sitater, omskriv innhold, og gå aldri tom for innholdsideer.

Spar tid og overvinn skribentblokkering gjennom AI-genererte bildetekster og bilder for sosiale innlegg. Bruk forhåndslagde maler for å lage kvalitetsinnhold for Tweets, Instagram-tekster osv.

Øk synligheten til innlegget ditt ved å la AI foreslå relevante og trendende hashtags for innholdet ditt. Noen brukere kan også sette pris på emoji-funksjonen, der AI lager visuelt engasjerende innlegg ved å analysere tekstens tone og legge til passende emojier.

En funksjon de fleste brukere vil finne nyttig er at du umiddelbart kan lage utrolige bilder for det sosiale innlegget ditt ved ganske enkelt å gi tekstbeskrivelser til AI-boten.

Les vår Gjennomgang av innholdsstudio eller besøk Innholdsstudio.

AI Caption & Image Generator for de beste sosiale medieinnleggene

3. i det siste

For de som ønsker å implementere AI i deres sosiale mediestrategi, er et av de beste alternativene i det siste. Dette AI-verktøyet lar deg gjenkjenne kontekst fra en større samling av innhold, som deretter kan brukes til å lage innlegg på sosiale medier som promoterer det. 

I det siste tilbyr også et dashbord med sosiale medier-verktøy som kan brukes til oppgaver som planlegging og prosjektledelse for sosiale medier. I tillegg til disse kan du bruke Lately til å analysere beregninger på sosiale sider, noe som hjelper deg med å finne de beste postingstidene for å oppnå et bredere og mer engasjert publikum. 

Her er noen av hovedtrekkene til Lately: 

  • Dashboard for AI-verktøy for sosiale medier
  • Generer flere tweets samtidig relatert til URL, dokumenter eller informasjon
  • Planlegg innlegg i sosiale medier
  • Analyser beregninger på tvers av kanaler 
Komme i gang med i det siste

4. Socialbakers

Et annet topp AI-verktøy for sosiale medier er Socialbakers, som er en AI-drevet administrasjonsplattform for sosiale medier som utfører avansert publikumsinnsikt, påvirker markedsføringsoppdagelser og et imponerende sporingsdashbord og innholdsfeed. Med den enhetlige innholdsfeeden kan du se alle innlegg på alle plattformene dine. Du kan også se et analysedashbord og smarte planleggingsverktøy som foreslår optimale publiseringstider. 

Her er noen av hovedtrekkene til Socialbakers: 

  • Influencer dashbordverktøy
  • Avansert publikumsinnsikt
  • Smart planlegging og optimale posttider
  • Flerkanalsadministrasjon
Hvordan bruke Socialbakers for sosial lytting

5. Glansdag

Heyday er et godt alternativ for de som ønsker å bruke AI til å lage innhold for robotene sine. Dette samtale-AI-verktøyet for sosiale medier samhandler med mennesker i sanntid. Det lar kundeserviceagenter utføre interaksjoner med høyest verdi samtidig som de forbedrer brukeropplevelsen. I tillegg til å svare på spørsmål, bruker Heyday også naturlig språkbehandling (NLP) og naturlig språkgenerering (NLG) for å tilpasse produktanbefalinger og gjøre salg. 

Her er noen av hovedtrekkene til Heyday: 

  • Lager innhold for roboter
  • Samhandler med mennesker i sanntid
  • Muliggjør interaksjoner med høy verdi for kundeserviceagenter
  • NLP og NLG 
Heyday av Hootsuite på 90 sekunder

6. Word Stream

Et annet topp AI-verktøy for sosiale medier er Wordstream, som er et AI-basert program designet for å forbedre annonseytelsen med maskinlæring (ML). Wordstream vurderer PPC-annonser på tvers av sosiale medienettverk, samtidig som det tilbyr datadrevne anbefalinger. Verktøyet er nyttig for bedrifter av alle størrelser, inkludert de som er involvert i salg og markedsføring på nettet. 

Bedrifter kan bruke Wordstream til å bestemme effektiviteten til PPC-kampanjer, samt skalere, trene team og drive nettvekst. 

Her er noen av hovedfunksjonene til Wordstream: 

  • Forbedrer annonseresultater med ML
  • Vurderer PPC-annonser på tvers av kanaler
  • Analyserer suksessen til PPC-kampanjer
  • Hjelper bedrifter med å skalere
WordStream Advisor

7. Cortex

Cortex er et flott AI-verktøy for sosiale medier for de som ønsker å dele optimalisert innhold. Verktøyet anbefaler når og hvor ofte du skal legge ut basert på dine historiske beregninger, og det genererer også detaljerte analyser av konkurrenter. 

I likhet med andre plattformer tilbyr Cortex et dashbord med et grensesnitt som fremhever innlegg og din sosiale tidsplan. Etter å ha opprettet et innlegg, bruker Cortex historiske postdata for å foreslå når du bør legge ut. Den identifiserer også fargene som er mest engasjerende for publikum når du laster opp ett eller flere bilder, og hjelper deg å ta den beste avgjørelsen. 

Her er noen av hovedfunksjonene til Cortex: 

  • Anbefaler når og hvor ofte du skal legge ut
  • Detaljert konkurrentanalyse
  • Innlegg og sosial tidsplan dashbord
  • Analyse av bildefarger

8. QuillBot

QuillBot er et annet alternativ for de som ønsker å gjenbruke eksisterende innhold i sine sosiale mediestrategier. Dette AI-verktøyet for sosiale medier lar deg oppsummere og parafrasere eksisterende innhold til helt nye versjoner, noe som betyr at det kan bidra til å lage nytt innhold for nyhetsbrev og sosiale medieplattformer på nettet. 

Det regnes som et av de beste rewriter-verktøyene på markedet, og det kan brukes på hvilken som helst nettleser eller tekstredigerer som Microsoft Word og Google docs. Når du skriver om innhold, sørger QuillBot for å identifisere den viktigste informasjonen samtidig som konteksten til innholdet beholdes. 

Her er noen av hovedfunksjonene til QuillBot: 

  • Gjenbruk eksisterende innhold for sosiale medier
  • Kompatibel med flere nettlesere og tekstredigerere
  • Beholder original kontekst ved omskriving
  • Forbedring av ordforråd
Parafraser med QuillBot og gjør skrivingen smertefri i dag.

9. Linkfluence

Et AI-basert administrasjonsverktøy for sosiale medier, Linkfluence lar deg overvåke og analysere alle dine sosiale mediekanaler. Det gir også verdifull sosial innsikt som hjelper deg å forstå publikummet ditt. Linkfluence oppnår denne innsikten ved å utnytte den enorme mengden data som produseres av brukere av sosiale medier hver dag. 

AI-verktøyet for sosiale medier måler også utviklingen av merkevareidentiteten din på sosiale medier før du etablerer smarte mål, samt forutsier og analyserer kundetrender. 

Her er noen av hovedfunksjonene til Linkfluence: 

  • Overvåker og analyserer sosiale mediekanaler
  • Vurder sosiale medier-data produsert av brukere
  • Måler utviklingen av merkevareegenskapen
  • Smarte mål for virksomheten din
Linkfluence Search - den enkleste søkemotoren for å oppdage markedstrender og merkevareinnsikt

 

10. hellowoofy

HelloWoofy er en skybasert administrasjonsplattform for sosiale medier for alle typer virksomheter, og lar brukere automatisere markedsføring på sosiale medier. Den tilbyr mange nyttige verktøy som innholdsadministrasjon, smart planlegging, kampanjeadministrasjon og mer. Du kan bruke planleggingsverktøyet for sosiale kampanjer for AI til å opprette og planlegge kampanjer på et ukentlig, annenhver uke, månedlig eller tilpasset intervall. 

HelloWoofy er kompatibel med alle de beste sosiale medieplattformene, inkludert Twitter, Facebook, Instagram og TikTok. 

Her er noen av hovedfunksjonene til HelloWoofy:

  • Autofullfør blogginnlegg eller innlegg på sosiale medier
  • Planlegg innlegg til store plattformer
  • Transkribere ord fra grafikk til innlegg på sosiale medier
  • Legg til engasjerende emojis automatisk
Det er som å ha en 24/7 Social Media Manager

Alex McFarland er en Brasil-basert forfatter som dekker den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Han har jobbet med topp AI-selskaper og publikasjoner over hele verden.