stub 10 "beste" AI-markedsføringsverktøy (november 2023)
Kontakt med oss

Best av

10 "Beste" AI-markedsføringsverktøy (november 2023)

oppdatert on

Verktøy for kunstig intelligens (AI) revolusjonerer nesten alle sektorer, inkludert markedsføring. Mange selskaper i alle størrelser er avhengige av AI-markedsføringsverktøy for å markedsføre sine merkevarer og virksomheter. De bør være en del av enhver forretningsplan, enten du er en person eller organisasjon, og de har potensial til å ta markedsføringsstrategien din til neste nivå. 

AI-markedsføringsverktøy er programvare eller plattformer som bidrar til å lage automatiserte beslutninger basert på data som samles inn og analyseres, og de har gjort det langt enklere å forutsi kjøperadferd. Mesteparten av tiden er det ikke nødvendig med menneskelig inngripen. 

AI kan behandle enorme mengder informasjon hentet fra ulike kilder, for eksempel sosiale medier og e-post. Alle vet at data er nøkkelen til markedsføring, og AI tar det ett skritt videre samtidig som det sparer massevis av penger og tid. Organisasjoner trenger ikke lenger å stole på en stab for disse oppgavene, noe som gjør at de kan brukes i andre viktige områder av virksomheten.

En annen stor fordel med AI-markedsføringsverktøy er at de lar bedrifter tilpasse salgs- og markedsføringsstrategiene sine. Dette kan gjøres gjennom prediktiv analyse, som gir dyp innsikt i kjøpsvaner. Vet du hvordan selskaper som Google og Netflix handler om anbefalinger? Dette er arbeidet til AI-markedsføringsverktøy. 

Det er mange imponerende alternativer på markedet, så la oss ta en titt på de 10 beste AI-markedsføringsverktøyene: 

1. Jaspis

Mange anerkjenner Jasper som den beste generelle AI-skriveassistenten, og leder markedet med sine imponerende funksjoner og kvalitet. Du gir den først frøord, som Jasper deretter analyserer før du lager fraser, avsnitt eller dokumenter basert på emnet og tonefallet. Den er i stand til å produsere en artikkel på 1,500 ord på mindre enn 15 minutter.

Plattformen har mer enn 50 AI-innholdsgenereringsmaler, inkludert blogginnlegg, e-poster, markedsføringskopier, Facebook-annonsegenerator, Google-annonsegenerator, metatittel og beskrivelse, pressemelding og mye mer.

Her er en titt på noen av de beste egenskapene til Jasper:

  • Mer enn 11,000 2,500 gratis skrifter og XNUMX XNUMX kategorier av skrivestiler
  • Støtter 25+ språk
  • Intuitivt grensesnitt
  • Lang skriveassistent (1,000+ ord)
  • Identifiser nøkkelelementer i tekst (pronomen, verb, navn osv.)

Les vår Jasper anmeldelse eller besøk Jaspis.

2. MarketMuse

MarketMuse er et flott alternativ for de som leter etter et allsidig effektivt AI-markedsføringsverktøy, spesielt siden det distribuerer AI-teknologi gjennom alle tjenestene sine. Den ble designet spesielt for bedrifter som ønsker å optimalisere innhold i lang form, for eksempel landingssider, e-poster, artikler eller salgskopier. 

Verktøyet fungerer ved å utføre dyp AI-forskning om et emne før du lager et første utkast basert på det valgte emnet, som deretter kan forbedres av brukerne. MarketMuse tilbyr også KPIer og en innholdsoversikt, samt en innebygd editor. 

Her er noen av hovedfunksjonene til MarketMuse: 

  • AI i alle sine tjenester
  • Utfører dyp AI-forskning
  • Oppretter et første utkast som deretter kan endres
  • Innebygd redaktør og innholdsoversikt
Hva er MarketMuse?

3. Annonsekopi

Ad Copy ble utviklet med tanke på markedsførere som ser på økende konverteringsfrekvenser for markedsføringseksemplaret sitt, og som i mange tilfeller kan lage annonser som konverterer på mindre enn 60 sekunder. Plattformen gjør det mulig for brukere å generere utallige varianter av effektive annonsetekster.

Noen av funksjonene inkluderer:

  • En AI modellert for direkte responsmarkedsføring og å generere konverteringer
  • Høyhastighets autofyll for å generere og lime inn kopien din i Ads Manager
  • Steg for steg spørrebyggeren for å lage den mest nøyaktige utgangen for kampanjene dine
  • Bruk annonsekreativitet, kopistruktur, tonalitet og mer for å lage de perfekte annonsene

4. Hvilket som helst ord

Anyword er et datadrevet copywriting-verktøy som er designet for markedsførere. Det muliggjør generering av effektive kopier for annonser, e-poster, landingssider og innhold for forskjellige plattformer.

Når det gjelder å lage annonser, er det enkelt å gjøre det for Facebook-annonser, Google Adwords, LinkedIn Ads og Twitter Ads.

For innhold i lengre format gjør de det selvfølgelig også enkelt å generere blogginnlegg, produktbeskrivelser, YouTube-beskrivelser og mye mer.

Forskjellen er at Anyword gir kreative markedsførere mulighet til å legge til data i verktøykassen deres ved å gi prediktive beregninger og innsikt i hvilken del av meldingen som fungerer og for hvem.

5. scalenut

Scalenut er i hovedsak et alt-i-ett-markedsføringsverktøy og er designet for å skalere. Det lar deg raskt og få hele søkeordplanen for din nisje og generere en innholdsstyringsstrategi for å dominere disse begrepene. Programvaren er delt inn i 4 seksjoner:

Forskning – Avdekke innsikt og bygg en strategi som fungerer ved å få all innsikten og de semantiske nøkkelbegrepene du trenger for å overgå konkurrentene dine.

Opprett – Skriv SEO-innhold som rangeres ved å bruke de mest avanserte versjonene av NLP og NLU (Natural Language Processing & Naturlig språkforståelse). Den tilbyr sanntidsoptimalisering basert på SERP-statistikk, og tilbyr innhold som kan levere.

Optimalisere – Få tilbakemeldinger i sanntid på hvor innholdet ditt står med en dynamisk SEO-poengsum. Forbedre mens du er på farten, ingen flere revisjoner!

Markedsføringskopi – Skriv overbevisende kopi som gir konverteringer med 40+ AI-tekstforfattermaler. Dette inkluderer følgende:

    • Produktbeskrivelser
    • Nettstedskopi
    • Rammer for copywriting
    • E-post opphavsrett

Få 20 % rabatt på den månedlige abonnementsavgiften. Rabattkode: ALLTID 20 

Les vår Scalenut gjennomgang eller besøk scalenut.

6. Semrush

Semrush er en hel suite som lar deg utføre innholdsmarkedsføringskampanjer, SEO, markedsføring på sosiale medier, analyser, PPC og mye mer. Dens fremtredende funksjon er posisjonssporeren, som gir bedrifter en måte å spore hvordan de rangerer mot andre nettsteder når det kommer til søkeordbruk. 

AI-markedsføringsverktøyet tilbyr også et Content Marketing Toolkit som lar deg utføre emnesøk, som gir innsikt i hva som er trending. Du kan deretter lage innholdsmarkedsføringsplaner basert på denne informasjonen. 

Her er noen av de beste funksjonene til Semrush: 

  • Posisjonssporing som viser deg rangering for målrettede søkeord
  • On-side SEO
  • 7 verktøy rettet mot konkurrentanalyse
  • Håndtering av sosiale medier og innholdsmarkedsføring

7. Pro Rank Tracker

En av de vanskeligste aspektene ved SEO er å vite i sanntid hvor du rangerer for øyeblikket. Å søke i Google manuelt er ikke tidseffektivt, og det gir risiko for at personlige og lokaliserte resultater gir deg et falskt inntrykk.

Dette er det beste verktøyet på markedet for raskt å identifisere din nåværende rangering med sine kraftige verktøy.

Rangsporing – Få pålitelig rangeringssporing fra hvor som helst med hvilken som helst enhet.

Rangeringsanalyse – Online visninger, datavisualiseringer og diagrammer som muliggjør rask analyse av rangeringsfremgang og ta informerte beslutninger basert på innsikt.

Rapportering – Hvis du vil sende rapportene dine til potensielle investorer, kunder eller interne teammedlemmer, tilbyr de muligheten til å automatisk generere og sende skreddersydde hvitmerkede rapporter.

8. INK

INK kombinerer AI-samskriving og en SEO-assistent for å hjelpe deg med å utvikle innhold. SEO Assistant-aspektet av verktøyet lar deg lage innhold som vil rangere høyt på søkemotorer og drive organisk trafikk. Den oppnår dette gjennom et patentert AI-system som analyserer innhold i sanntid samtidig som det gir forslag for å forbedre SEO-score. 

Den andre hovedfunksjonen, AI Co-Writing, bidrar til å generere kopi med høy ytelse. AI hjelper brukere med å skrive, omskrive og forenkle setninger. 

Her er en titt på noen av hovedfunksjonene til INK Editor:

  • Metaoptimalisering
  • Bildeoptimalisering gjennom komprimering og endring av størrelse
  • Stave- og grammatikkkorrigering
  • AI-skriving, AI-forenkling og AI-utvidende funksjoner
  • Integrerer i WordPress

9. Seventh Sense

Seventh Sense er et AI-markedsføringsverktøy som er avhengig av atferdsprofilering for å tiltrekke seg oppmerksomheten til kundene. Det er spesielt rettet mot e-poster, som ofte viser seg vanskelige for både enkeltpersoner og bedrifter. For å ha en solid e-postmarkedsføringsstrategi må du velge de beste tidene og dagene for å oppnå høye åpningsrater, men det er umulig å finne det beste tidspunktet for hver kunde. 

For å komme rundt dette, analyserer Seventh Sense det perfekte tidspunktet og dagen for e-postkampanjer, og det gjør det for hver kontakt. AI-plattformen oppnår dette ved å konstruere en prediktiv modell for hver kontakt basert på deres aktivitet. 

Her er noen av de viktigste funksjonene til Seventh Sense:

  • Personlig service
  • Bestemmer det beste tidspunktet for å sende e-poster for hver kontakt
  • Konstruerer individuelle prediktive modeller
  • Atferdsprofilering
Syvende sans – optimalisering av e-postlevering

10. Tilpasse

Personalize er et flott AI-verktøy hvis du er ute etter å finne ut hvilke produkter og tjenester kontaktene dine er mest interessert i. Det er avhengig av en algoritme for å identifisere de tre viktigste interessene til hver kontakt, og den oppdaterer disse i sanntid basert på aktivitet på nettstedet. 

Personalisering har vist seg å øke klikkfrekvensen for e-post med 57 %, og det resulterer i en 13 % høyere gjennomsnittlig åpningsrate. Mye av dette har å gjøre med de effektive personaliserte kampanjene, som promoterer riktig produkt og tjeneste til rett tid. 

Her er noen av de beste funksjonene i Personalize: 

  • Bruker algoritme for å identifisere interessen til hver kontakt
  • Oppdatert i sanntid
  • Sporer beregninger som tid på siden, frekvens og nylig
  • Enkel oppsett og drift

Alex McFarland er en Brasil-basert forfatter som dekker den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Han har jobbet med topp AI-selskaper og publikasjoner over hele verden.