stub 10 beste maskinlærings- og AI-nyhetsbrev (november 2023)
Kontakt med oss

Futurist-serien

10 beste maskinlærings- og AI-nyhetsbrev (november 2023)

mm
oppdatert on

Det er mange maskinlæring & AI-nyhetsbrev, nedenfor viser vi de beste. Disse lar deg følge med på de siste bransjenyhetene, viktige utviklinger osv.

Selvfølgelig overvåker vi alle disse nyhetsbrevene selv for å sørge for å alltid være på topp i bransjen. Hvis du ønsker å lære mer om vårt eget nyhetsbrev, er det nederst på listen.


Alfa-signal – Få et ukentlig sammendrag av de beste forskningsmodellene som er identifisert av en proprietær algoritmeidentifikasjon som identifiserer de siste emnene diskutert av forskere i verdensklasse.

AI Disruptor – Skrevet av vår egen Alex McFarland. Kunstig intelligens (AI) vil forstyrre nesten alle aspekter av samfunnet. Hvordan forbereder vi oss?

Data Elixir -Skrevet av Lon Riesberg fokuserer Data Elixir mer på å gi informasjon til industriinnsidere og spesifikt dataforskere og ingeniører. Du kan lære om nye verktøy for maskinlæring, samt stillingsannonser.

Datamaskin – Dette er et 0-ukentlig svært personlig nyhetsbrev av Carlos algXNUMX som grunnla Data Science London. Lær om de interessante AI-bøkene som Carlos leser, samt kurs og artikler som han anbefaler. Dette er et av de mer tekniske nyhetsbrevene.

Data Science Weekly – Dette nyhetsbrevet er mer nisje enn de andre vi har profilert, da de utelukkende fokuserer på å tilby kuraterte nyheter, jobbtilbud, samt opplæringsmuligheter innen datavitenskap.

Deep Learning Weekly – Som navnet indikerer, fokuserer dette nyhetsbrevet på dyplæringsteknologi og er designet for industriinnsidere som er både i den akademiske verden og bedriftsverdenen.

Eksponensiell visning -Skrevet av Azeem Azhar, er dette et lettfordøyelig ukentlig nyhetsbrev som fokuserer på implikasjonene av ny AI-teknologi, som autonome kjøretøy, dataeierskap, falske nyheter osv. Vi liker veldig godt hvor bredt innholdet er, det fokuserer på alle temaer som har betydning for menneskehetens overlevelse og samfunnets velvære generelt.

Importer AI – Dette ukentlige nyhetsbrevet er ganske hyggelig, spesielt for folk med ikke-teknisk bakgrunn. De profilerer ofte brukssaker i den virkelige verden for AI, i tillegg til å diskutere etiske spørsmål som maskinlæringsbias. En ting vi liker er at de sørger for å fremheve hvorfor visse problemer er viktige for samfunnet generelt. Skrevet av Jack Clark som er Policy Directory på OpenAI.

Algoritmen – MIT Technology Review – MIT Technology Review tilbyr kuraterte nyhetsbrev for mange teknologiske bransjer, inkludert blockchain, romfart og selvfølgelig AI. Algoritmen tilbyr et lettlest nyhetsbrev som sørger for at du holder deg informert om topputviklingen i bransjen. Den eneste ulempen er at du ikke kan lese alle artiklene med mindre du abonnerer på Technology Review.

Gradienten – Dette nyhetsbrevet har en unik tilnærming som ikke bare kobler til noen av de beste funnene innen AI, men det tilbyr en kortfattet oppsummering, oversikt og enda viktigere en diskusjon om hvorfor nyhetene er viktige. Det gratis alternativet tilbyr mange fordeler, men de har også en betalt versjon.

Grunnsannheten – Dette er et annet ukentlig nyhetsbrev for samfunnet datasyn utøvere. Det er gratis og fokusert på å bringe verdi til AI-fellesskapet. Forfattervalgene er ofte interessante og tilbyr analyser som ikke er lett å finne andre steder.


Vårt håndlagde nyhetsbrev er skrevet for den forstyrrende gründeren, kunnskapsrike investoren eller forretningsmannen som ønsker å ligge i forkant av bransjen. AI Business av Unite.AI, inneholder det siste innen AI-gjennombrudd, nye maskinlæringsmetoder, samt må kjenne til innsikt fra alle hjørner av nettet.

AI Business av Unite.AI nyhetsbrev

Vi sender ikke spam! Les vår personvernregler for mer info.

En grunnlegger av unite.AI og et medlem av Forbes teknologiråd, Antoine er en futurist som brenner for fremtiden til AI og robotikk.

Han er også grunnleggeren av Securities.io et investeringsnettsted, den generative AI-plattformen images.ai, & er han for tiden jobber med lansering geni.ai en plattform som vil tilby brukere muligheten til å konfigurere og distribuere autonome agenter ved å dele opp meldinger i underoppgaver.