stub 10 beste AI Chatbots for bedrifter og nettsteder (november 2023)
Kontakt med oss

Best av

10 beste AI Chatbots for bedrifter og nettsteder (november 2023)

oppdatert on

Chatbots er spesialiserte dataprogrammer som kan samhandle med kunder gjennom lyd eller tekst. Gjennom bruk av kunstig intelligens (AI) kan chatbots simulere mennesker, og de beste teknologiene kan ofte ikke skilles fra sine menneskelige kolleger.

Et økende antall selskaper implementerer AI-chatbots i forretningsprosessene sine, og de hjelper bedre med å markedsføre produkter til kunder. De er utrolig verdifulle for nesten alle bedrifter, men spesielt de som ønsker å veilede kunder og holde dem engasjert. På toppen av alt dette kan chatbots skape personlighet for en merkevare og føre til mer personlige opplevelser for kundene.

Chatbots forventes å bli et marked på 1 milliard dollar i løpet av de neste årene, og flertallet av virksomheter vil bruke dem på en eller annen måte.

Det er mange AI-chatbot-plattformer på markedet for bedrifter av alle størrelser, og enhver suksessrik bedrift bør sterkt vurdere å utnytte verdien deres.

Her er en titt på de 10 beste AI chatbot-plattformene på markedet:

1. chatbase

Bare last opp dokumentene dine eller legg til en lenke til nettstedet ditt og få en ChatGPT-lignende chatbot for dataene dine. Deretter legger du den til som en widget på nettstedet ditt eller chatter med det via API.

WordPress-nettsteder vil ha en ekstremt enkel tid, med plugin-integrasjonen som lar deg enkelt legge til en Chatbase chatbot på nettstedet ditt.

Plattformen bruker Generative AI, og en kombinasjon av naturlig språkbehandling (NLP) og maskinlæring algoritmer. Disse teknologiene gjør det mulig for Chatbase å forstå og tolke brukerforespørsler, gi nøyaktige svar og kontinuerlig forbedre ytelsen over tid. Det er et kraftig verktøy for å bygge intelligente chatbots.

Chatbase er et flott alternativ av flere grunner. For det første lar det deg trene ChatGPT på dine egne data, noe som betyr at du har kontroll over kunnskapen og svarene til chatboten din. For det andre tilbyr Chatbase et brukervennlig grensesnitt for å lage og administrere chatbots, noe som gjør det tilgjengelig selv for de uten omfattende teknisk kunnskap.

I tillegg gir Chatbase alternativer for tilpasning og integrasjon med andre plattformer som WordPress, Zapier og Slack. Samlet sett tilbyr Chatbase en kraftig og fleksibel løsning for å bygge chatbots som kan øke brukerengasjementet og gi automatisert støtte.

  • Nøyaktig samtaleanalyse og forståelse av brukerhensikter
  • Samling av brukerinnspill og svar for samtaleflytanalyse
  • Evne til å samle inn og lagre brukerattributter som e-postadresser og telefonnumre
  • Integrasjoner med Zapier, Slack og WordPress for sømløs integrering i eksisterende arbeidsflyter
  • Fremtidige integrasjoner med WhatsApp, Messenger og Shopify for utvidet rekkevidde
  • Bruk av naturlig språkbehandling (NLP) og maskinlæringsalgoritmer for intelligente chatbot-funksjoner
  • Brukervennlig grensesnitt for enkel opprettelse og administrasjon av chatbots
  • Tilpasningsalternativer for å skreddersy chatboten til spesifikke behov
  • Kontinuerlig forbedring gjennom maskinlæring for forbedret ytelse over tid.

2. Chatting

Chatling drar nytte av Generative AI, for å tilby AI chatbots som kan trenes på innholdet på nettstedet ditt, dokumenter, kunnskapsbase og andre ressurser (automatisk).

Prosessen er akkurat slik du forestiller deg at den skal være, skriv inn ressursene som chatboten skal trenes på. Du kan skrive inn en nettside eller nettkart-URL for chatboten for å gjennomsøke og innta innholdet eller manuelt legge inn teksten, vanlige spørsmål og mer. Du kan legge til så mange datakilder som nødvendig. Chatboten vil forbruke alle ressursene og trene seg selv.

Når dataene er inntatt, kan du tilpasse alle aspekter av chatboten for å matche merkevaren din og konfigurere den i henhold til dine behov.

Chatboten vil være opplært og klar til å chatte med kunder i løpet av minutter. Legg det til nettstedet ditt umiddelbart uten noen koding.

Best av alt, se alle samtalene dine kunder har med chatboten og få innsikt i hva kundene dine ser etter og hvordan chatboten presterer. Du kan også finjustere chatbotens svar for å forbedre nøyaktigheten.

3. Lyro av Tidio

Tidio tilbyr en forenklet løsning for bedrifter å legge til en chatbot på nettsiden deres. Umiddelbart kan du chatte med kunder og løse problemene deres i sanntid. Det gjør det også enkelt å tilby fordeler som tilpassede rabatter basert på nettleserhistorikk. AI kan også gi produktanbefalinger basert på deres oppførsel.

  • Bruk Lyro – en samtale-AI – for å tilby personlig assistanse
  • Lyro lærer av dine vanlige spørsmål på sekunder og formulerer komplekse svar for å løse kundenes problemer
  • AI-en holder seg innenfor grensene til kunnskapsbasen din, og du kan oppdatere informasjonen når som helst
  • Lyro er enkel å implementere og krever ikke opplæring
  • Bruk et lekeplassmiljø slik at du kan se hvordan Lyro vil svare på kundespørsmål og tilpasse vanlige spørsmål etter dette
  • Du kan aktivere AI på under 3 minutter, og den støtter kundene dine 24/7
  • Du og publikummet ditt kan prøve dette med 50 gratis AI-drevne samtaler

4. Revechat

Revechat er en plattform som gjør det mulig for brukere å bygge sine egne chatbots uten kodeinnsats. Lever 24×7 øyeblikkelig støtte med chatbots for å håndtere alle kundeforespørsler likt for å øke salget og generering av potensielle kunder til virksomheten din.

Lever automatisert kundestøtte og salgskonverteringer med chatbots, nedenfor er noen av de mest populære funksjonene:

  • Bygg og tilpass robotdesignet ditt i henhold til bedriftens behov. Med null koding, la teamet ditt lage sin egen bot og sette den i gang på kort tid for bedre kundeengasjement.
  • La chatbots håndtere et høyere volum av samtaler uten å påvirke støtteytelsen. Du kan enkelt skalere salgs- og kundestøtteinnsatsen din ved å distribuere roboter som jobber for deg 24×7.
  • La robotene dine håndtere de grunnleggende og repeterende forespørslene og rute de komplekse samtalene til riktig agent/avdeling for å levere raskere svar ved første kontakt.
  • Importer alle de generelle vanlige spørsmålene og svarene for å trene chatboten din. Trening av boten bidrar til å levere raskere og effektive svar til kundene som forbedrer den generelle nøyaktigheten.
  • Forenkle avtalebestilling for kundene dine uten menneskelig innblanding ved å distribuere chatbots. Hjelp dem med å planlegge selv og forbedrer din generelle kundeopplevelse.
  • Avansert rapportering hjelper deg med å lære robotens ytelse med beregninger som første responstid, gjennomsnittlig oppløsningstid for å identifisere klientberegninger som totalt antall besøkende, tapte chatter.

5. Botsify

En av de beste fullt administrerte AI chatbot-plattformene på markedet, Botsify gjør det mulig for selskaper å øke sin tilstedeværelse på flere kanaler. Du kan bruke plattformen til å lage en chatbot for WordPress, WhatsApp, Telegram og forskjellige andre plattformer.

En av hovedfunksjonene til Botsify er at den lar deg overføre spørsmål mellom roboter og menneskelige kundeservicerepresentanter, noe som bidrar til å garantere en bedre opplevelse.

Botsify brukes allerede av mange store navn som Spotify, Toyota og Verdens helseorganisasjon.

Her er noen av hovedfunksjonene til Botsify:

  • 190+ språk tilgjengelig
  • Tillater chatboter på flere kanaler
  • Kan lagre brukerdata
  • Analyse- og rapporteringsmuligheter
  • 100+ integrasjoner

Det er mange fordeler med Botsifty, for eksempel strukturen som en flerkanalsplattform, dedikert kontoadministrator og muligheten for live chat. Med det sagt, hvis du vil aktivere avanserte svar, må det gjøres noe koding først.

6. Mobil ape

Et annet godt alternativ for en AI chatbot-plattform er MobileMonkey, som også er avhengig av en flerkanalsstruktur. Bedrifter bruker MobileMonkey for å utvide markedsføringen til kunder på plattformer som Instagram, Facebook Messenger og SMS.

Plattformen lar deg sette opp varsler via Slack, SMS og diverse andre apper. Den lar deg også integrere forretningsapplikasjoner som e-postmarkedsføring.

Her er noen av hovedfunksjonene til MobileMonkey:

  • Flerkanals
  • Overlevering av live chat
  • Chatbot-analyse
  • Chatblaster for SMS-markedsføring og Facebook Messenger

MobileMonkey er svært verdifull takket være sine multikanalsroboter og imponerende kundestøtte, men det tar litt tid å lære å bruke plattformen.

7. EBI.AI 

EBI.AI utviklet en avansert AI-plattform for samtaler der AI-assistenter kan utføre en lang rekke oppgaver. Plattformen gir deg alt som trengs for å sette opp konversasjons-AI, for eksempel live chat og integrasjon med andre systemer.

Plattformen gir også et team med spesialister innen områdene samtaledesign, lingvistikk og psykologi, og de kan gjennomgå hver samtale AI-assistenten har med kunder.

Her er noen av hovedtrekkene til EBI.AI:

  • Live chat
  • Multisystemintegrasjon
  • Svært erfarent team av spesialister
  • Sikkerhet i bankklasse

EBI.AI er et godt valg for de som ønsker å utvikle AI-assistenter for et bredt spekter av oppgaver.

8. Giosg

Giosg er et annet toppalternativ som tar sikte på å konvertere mer trafikk med potensielle roboter. Den er 4 ganger mer effektiv enn noen form for statisk leadgenerering, og den brukes av mer enn 1,200 selskaper. Den engasjerer seg med de mest verdifulle potensielle kundene på nettet gjennom bruk av samtalemarkedsføring, salg og støtteløsninger.

Plattformen tilbyr også et live chat-program som lar deg enkelt opprette og administrere en kunnskapsbase med svar. Du kan for eksempel bruke kundedataene dine og tidligere interaksjoner for å legge til nye fraser.

Her er noen av hovedtrekkene til Giosg:

  • Detaljerte visuelle rapporter
  • Integrasjoner med CRM og markedsføringsautomatiseringsprogramvare
  • Bilder, videoer, GIF-er og emojier for AI-chatbots
  • Lead capture-skjemaer og popup-vinduer

Det er også verdt å merke seg at plattformen er enkel å bruke og ikke krever noen kodingserfaring, så den er spesielt nyttig for de som leter etter en jevn implementering.

9. Chatfuel

Chatfuel er en plattform som hjelper deg å bygge AI chatbots for Facebook Messenger og Instagram. I likhet med Giosg krever den ingen koding, og den bruker et dra-og-slipp-grensesnitt for å gjøre det tilgjengelig og enkelt å tilpasse. AI chatbot-plattformen er en av de mest nyttige for de som ønsker å implementere teknologien i selskapene sine for første gang gitt dens enkelhet.

Her er noen av hovedfunksjonene til Chatfuel:

  • Dra og slipp-grensesnitt
  • Grunnleggende analyse
  • Enkel oppsett
  • Rimelig sammenlignet med andre plattformer

Chatfuel tilbyr forskjellige planer med tilleggsfunksjoner som dedikerte kontoadministratorer og veiledning for botbygging.

10. Proff Chat

Nok et alternativ som ikke krever noen kodeferdigheter, ProProfs Chat tilbyr live chat-programvare for 24/7 automatisering. Den ble spesielt utviklet for bedrifter som trenger salgs- og støtteløsninger i sanntid for sine nettsider. Med ProProfs Chat kan du bygge tilpassede chatbots som konverterer potensielle kunder, øker salget og automatiserer salg.

Her er noen av hovedfunksjonene til ProProfs Chat:

  • Ingen koding kreves
  • Popup-vinduer, tilpassede hilsener og produktomvisninger
  • Forutser kundespørsmål og gir svar
  • Enkel integrasjon med andre apper
  • Dataanalysefunksjoner

ProProfs gir bedrifter en omfattende kundestøtteløsning og er et kostnadseffektivt alternativ.

Alex McFarland er en Brasil-basert forfatter som dekker den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Han har jobbet med topp AI-selskaper og publikasjoner over hele verden.