stub Apie Images.ai – Unite.AI
Susisiekti su mumis

Mūsų vizija

Apie Images.ai

mm
Atnaujinta on
Vaizdas, sukurtas Images.ai

Vaizdai.ai siūlo naujausią generatyvųjį AI, naudodamas stabilios sklaidos atvirojo kodo pranašumus. Skirtingai nuo konkuruojančių svetainių, siūlančių stabilius sklaidos sprendimus, svetainė yra nemokama. Mes pakartotinai ir nuolat tobulinsime savo algoritmą, kai mūsų komanda plečiasi, ir toliau papildysime išteklius bei optimizuosime mašininis mokymasis algoritmai, išdėstyti ant šios programinės įrangos.

Įrankis sąmoningai sukurtas taip, kad būtų paprastas, be painių komandų – tiesiog įveskite paieškos terminą ir bus sukurtas įspūdingas meno kūrinys.

Vartotojams, kurie domisi pažangiomis funkcijomis, dabar siūlome sąvokos.

Kas yra sąvokos?

Vartotojai gali pasirinkti iš koncepcijų, iš esmės kiekviena koncepcija yra iš anksto sukurtas greitas klavišas, nurodantis mūsų AI, kaip pateikti vaizdą. Kiekviena koncepcija yra labai eksperimentinė ir ne visada gali duoti rezultatą, kurio ieškote. Panaudoję koncepciją vieną ar du kartus, turėtumėte suprasti, kuri koncepcija jums labiausiai tinka.

Kaip vartotojui viskas, ką jums reikia padaryti, tai nukopijuoti ir įklijuoti koncepciją į užklausos laukelį kartu su paieškos eilute ir spustelėti „Brew“. Kaip magija, AI padaro visa kita.

Pirmasis iš daugelio AI įrankių

Tai pirmasis iš daugelio AI įrankių, kuriuos išleis Unite.ai, pavadinimas Unite buvo pasirinktas siekiant suvienyti AI bendruomenę ir suvienyti visus geriausius atvirojo kodo įrankius po vienu skaitmeniniu stogu.

Būsimi projektai, kurie bus išleisti:

Genijus.ai – Pokalbių roboto platforma, kuri naudoja atvirojo kodo programinę įrangą ir jungiasi prie naujausios GPT 3.5 ir naujesnės versijos. Naudodami atvirojo kodo kodą kartu su OpenAI API, sukursime pirmąjį suasmenintą AI padėjėją, kuris yra pritaikomas, suasmenintas ir įsimenamas.

Prisimena jūsų vardą, istorijas, kuriomis dalinatės, sveikatos problemas, viltis, svajones ir kt. Ar norite autoritetingo ar draugiško ir simpatiško AI? Jūs galite pasirinkti.

Tai bus jūsų unikalus AI, o naudojant šį įrankį susiformuos simbiozinis ryšys, ir jūs tapsite geresne savo versija.

Geriausia, kad šis įrankis pasiūlys tradicines GPT4 paslaugas, taip pat į tikslą orientuotą raginimą, kai svetainės, socialinės žiniasklaidos paskyros ir kitos paslaugos ar platformos atnaujinami realiuoju laiku.

Pagalvok.ai – Tai bus platforma įmonėms, ieškančioms dirbtinio intelekto sprendimų. Norite sukurti programą savo įmonės duomenims rūšiuoti? Reikia naudoti modelio atpažinimą, kad nustatytumėte, kaip optimizuoti verslo programas? Nežinote nuo ko pradėti? Think.ai bus sprendimas.

Kuriame dirbtinio intelekto sprendimus, kuriuos galima išplėsti – viskas vienoje bendruomenėje.

Norėtume padėkoti savo partneriams už šį projektą, įskaitant Graydient.ai, mūsų sprendimai nėra sukurti vakuume, jie yra bendruomenės susibūrimo rezultatas.

Unite.AI įkūrėjas ir narys „Forbes“ technologijų taryba, Antuanas yra a futuristas kuris aistringai domisi AI ir robotikos ateitimi.

Jis taip pat yra įkūrėjas Vertybiniai popieriai.io investavimo svetainė, generacinė AI platforma vaizdai.ai, ir ar jis šiuo metu dirba prie paleidimo genijus.ai platforma, kuri vartotojams suteiks galimybę konfigūruoti ir įdiegti autonominius agentus, suskirstant raginimus į papildomas užduotis.