stub 10 Best AI Tools for Social Media (November 2023) - Unite.AI
Susisiekti su mumis

Geriausi

10 geriausių AI įrankių socialinei medijai (2023 m. lapkričio mėn.)

Atnaujinta on

Socialinės žiniasklaidos naudojimas tik auga, o tai reiškia, kad taip pat daugėja vertingų duomenų ir įžvalgų, prieinamų įvairaus dydžio įmonėms. Socialinės žiniasklaidos strategijos yra labai svarbios bet kokiam verslui, norinčiam užsitikrinti vietą dirbtinio intelekto valdomoje ateityje. Bet koks verslas, kuris jo neturi, neabejotinai atsiliks. 

Tobulėjant dirbtinio intelekto (DI) technologijai, socialinė žiniasklaida suteikia mums įžvalgų, kurių joks žmogus ar žmonių grupė niekada negalėtų pasiekti. Rinkoje yra daug AI įrankių, kurie padeda valdyti socialinę žiniasklaidą, kurti turinį, analizuoti, reklamuoti ir daug daugiau. 

AI gali perimti daugelį socialinių tinklų užduočių, kurios užima daug laiko ir yra monotoniškos, todėl komandos gali sutelkti dėmesį kitur. Tada šį laiką būtų galima panaudoti organiškam bendravimui su klientais, daugialypės terpės kampanijų planavimui ar didesnių projektų darbui. 

Pažvelkime į 10 geriausių AI įrankių, skirtų socialinei žiniasklaidai: 

1. sprigtas

„Flick“ yra įrankis, leidžiantis greičiau ir plačiu mastu kurti socialinės žiniasklaidos turinį. Naudotojai gali sukurti labai asmeniškus ir prekės ženklo antraštes 10 kartų greičiau nei anksčiau.

Neleiskite, kad antraščių rašymas trukdytų jūsų turinio kūrimui. Gaukite unikaliai sukurtus antraštes, tarsi jums būtų skirtas asmeninis tekstų kūrėjas.

Flick AI Social Media Assistant yra rinkodaros įrankis, padedantis paspartinti socialinės žiniasklaidos minčių šturmą, rašymą ir planavimo procesą. Užuot praleidęs valandas kurdamas turinio idėjas, Padėjėjas gali padėti generuoti originalias ir patrauklias turinio idėjas pagal per kelias sekundes įvestas temas.

Tai padės jums tapti profesionaliu tekstų rašytoju be ilgų mokymosi metų. Sukurti žudikiškus subtitrus gali būti sudėtinga, tačiau Padėjėjas padeda jums padaryti daugiau per trumpesnį laiką savo unikaliu balsu.

Įrankiai yra įtraukti į „Turinio planavimo priemonę“, skirtą jūsų idėjoms, nesvarbu, ar jos yra iki galo įgyvendintos, ar tik darbinis pavadinimas. Tai gali padėti geriau organizuoti mintis ir sukurti darnesnį turinį.

Kai kurios papildomos siūlomos funkcijos apima:

Planavimas – Jūsų laikas ir erdvė yra brangūs. Sumažinkite savo turinio planavimą, kūrimą ir publikavimą naudodami patikimą ir paprastą naudoti planuoklį.

Hashtags – Nebereikia šaudyti tamsoje. Skelbdami pradėkite pasiekti daugiau žmonių ir pritaikykite žymas su grotelėmis, kad pagerintumėte savo našumą.

Google Analytics – Lengva pamiršti, kas veikia socialiniuose tinkluose. Gaukite aiškumo ir pasitikėjimo, kurio reikia norint priimti teisingus sprendimus.

skaitykite mūsų Brūkštelėkite apžvalga arba apsilankykite sprigtas.

2. Turinio studija

„Content Studio“ siūlo paprastą, bet galingą „viskas viename“ socialinės žiniasklaidos įrankį agentūros, prekės ženklai, ir rinkodaros. Akimirksniu sukurkite „Instagram“ antraštes, „Twitter“ idėjas, įkvepiančias citatas, perrašykite turinį ir niekada nepritrūkkite turinio idėjų.

Sutaupykite laiko ir įveikkite rašytojo kliūtis naudodami AI sukurtus antraštes ir vaizdus savo socialiniuose įrašuose. Naudokite iš anksto paruoštus šablonus, kad sukurtumėte kokybišką turinį „Tweets“, „Instagram“ antraštėms ir kt.

Padidinkite savo įrašo matomumą, kai dirbtinis intelektas pasiūlys aktualias ir populiarias jūsų turinio žymas su grotelėmis. Kai kurie vartotojai taip pat gali įvertinti jaustukų funkciją, kai AI sukuria vizualiai patrauklius įrašus, analizuodamas teksto toną ir pridėdamas atitinkamų jaustukų.

Daugeliui vartotojų naudinga yra ta, kad galite akimirksniu sukurti neįtikėtinus savo socialinio įrašo vaizdus, ​​tiesiog pateikdami tekstinius aprašymus AI robotui.

skaitykite mūsų „Content Studio“ apžvalga arba apsilankykite Turinio studija.

AI antraštės ir vaizdų generatorius geriausiems socialinės žiniasklaidos įrašams

3. Pastaruoju metu

Tiems, kurie nori įtraukti dirbtinį intelektą į savo socialinės žiniasklaidos strategiją, vienas iš geriausių variantų yra „Lately“. Šis dirbtinio intelekto įrankis leidžia atpažinti kontekstą iš didesnės turinio kolekcijos, kurią vėliau galima naudoti kuriant jį reklamuojančius socialinės žiniasklaidos įrašus. 

Pastaruoju metu taip pat siūlo socialinės žiniasklaidos įrankių prietaisų skydelį, kurį galima naudoti tokioms užduotims kaip planavimas ir socialinės žiniasklaidos projektų valdymas. Be to, galite naudoti „Lately“, kad analizuotumėte socialinių puslapių metrikas, o tai padės nustatyti geriausią paskelbimo laiką, kad pasiektumėte platesnę ir labiau įsitraukusią auditoriją. 

Štai keletas pagrindinių „Lately“ funkcijų: 

  • AI socialinės žiniasklaidos įrankių prietaisų skydelis
  • Vienu metu generuokite kelis tviterius, susijusius su URL, dokumentais ar informacija
  • Suplanuokite įrašus socialinėje žiniasklaidoje
  • Analizuokite metriką visuose kanaluose 
Darbo pradžia su Pastaruoju metu

4. Socialiniai berniukai

Kitas populiariausias AI įrankis, skirtas socialinei žiniasklaidai, yra „Socialbakers“, kuri yra AI pagrįsta socialinės žiniasklaidos valdymo platforma, kuri atlieka pažangias auditorijos įžvalgas, daro įtaką rinkodaros atradimams ir įspūdingą stebėjimo prietaisų skydelį bei turinio tiekimą. Naudodami vieningą turinio sklaidos kanalą galite matyti visus įrašus visose savo platformose. Taip pat galite peržiūrėti analizės prietaisų skydelį ir išmaniuosius planavimo įrankius, kurie siūlo optimalų paskelbimo laiką. 

Štai keletas pagrindinių „Socialbakers“ funkcijų: 

  • Įtakos priemonės prietaisų skydelio įrankis
  • Išplėstinės auditorijos įžvalgos
  • Protingas planavimas ir optimalus pašto laikas
  • Kelių kanalų valdymas
Kaip naudoti „Socialbakers“ socialiniam klausymuisi

5. Klestėjimo laikas

„Heyday“ yra geras pasirinkimas tiems, kurie nori naudoti AI kurdami turinį savo robotams. Šis pokalbio AI įrankis, skirtas socialinei žiniasklaidai, sąveikauja su žmonėmis realiuoju laiku. Tai leidžia klientų aptarnavimo agentams atlikti didžiausią vertę turinčią sąveiką, tuo pačiu gerinant vartotojo patirtį. Be atsakymo į užklausas, Heyday taip pat naudoja natūralus kalbos apdorojimas (NLP) ir natūralios kalbos generavimas (NLG), kad pritaikytų produktų rekomendacijas ir parduotų. 

Štai keletas pagrindinių „Heyday“ savybių: 

  • Kuria turinį robotams
  • Bendrauja su žmonėmis realiu laiku
  • Įgalina didelės vertės klientų aptarnavimo agentų sąveiką
  • NLP ir NLG 
„Hootsuite“ suklestėjimas per 90 sekundžių

6. Žodžių srautas

Kitas populiariausias AI socialinės žiniasklaidos įrankis yra „Wordstream“, kuri yra AI pagrįsta programa, skirta pagerinti skelbimų našumą mašininis mokymasis (ML). „Wordstream“ įvertina PPC skelbimus socialinės žiniasklaidos tinkluose, taip pat teikia duomenimis pagrįstas rekomendacijas. Įrankis naudingas įvairaus dydžio įmonėms, įskaitant tas, kurios užsiima pardavimu ir rinkodara internetu. 

Įmonės gali naudoti „Wordstream“, kad nustatytų PPC kampanijų efektyvumą, taip pat padidintų mastą, apmokytų komandas ir skatintų augimą internete. 

Štai keletas pagrindinių „Wordstream“ funkcijų: 

  • Pagerina skelbimų našumą naudojant ML
  • Vertina PPC skelbimus visuose kanaluose
  • Analizuoja PPC kampanijų sėkmę
  • Padeda įmonėms plėstis
„WordStream“ patarėjas

7. Žievė

„Cortex“ yra puikus AI socialinės žiniasklaidos įrankis tiems, kurie nori bendrinti optimizuotą turinį. Įrankis rekomenduoja, kada ir kaip dažnai skelbti, remiantis istorine metrika, taip pat generuoja išsamią konkurentų analizę. 

Panašiai kaip ir kitose platformose, „Cortex“ siūlo prietaisų skydelį su sąsaja, pabrėžiančia įrašus ir jūsų socialinį tvarkaraštį. Sukūrusi įrašą, „Cortex“ naudoja istorinius įrašo duomenis, kad pasiūlytų, kada turėtumėte paskelbti. Ji taip pat nustato spalvas, kurios labiausiai įtraukia auditoriją įkeliant vieną ar kelias nuotraukas, padedančias priimti geriausią sprendimą. 

Štai keletas pagrindinių „Cortex“ funkcijų: 

  • Rekomenduoja, kada ir kaip dažnai skelbti
  • Išsami konkurentų analizė
  • Įrašų ir socialinio tvarkaraščio informacijos suvestinė
  • Vaizdo spalvų analizė

8. „QuillBot“

„QuillBot“ yra dar viena galimybė tiems, kurie nori panaudoti esamą turinį į savo socialinės žiniasklaidos strategijas. Šis AI socialinės žiniasklaidos įrankis leidžia apibendrinti ir perfrazuoti esamą turinį į visiškai naujas versijas, o tai reiškia, kad jis gali padėti sukurti naują turinį internetiniams informaciniams biuleteniams ir socialinės žiniasklaidos platformoms. 

Jis laikomas vienu geriausių perrašymo įrankių rinkoje ir gali būti naudojamas bet kurioje žiniatinklio naršyklėje ar teksto rengyklėje, pvz., „Microsoft Word“ ir „Google“ dokumentuose. Perrašydamas turinį, „QuillBot“ įsitikina, kad nustato svarbiausią informaciją, išsaugodamas turinio kontekstą. 

Štai keletas pagrindinių „QuillBot“ funkcijų: 

  • Pakeiskite esamą turinį socialinei žiniasklaidai
  • Suderinamas su keliomis žiniatinklio naršyklėmis ir teksto rengyklėmis
  • Perrašant išlaikomas pradinis kontekstas
  • Žodyno tobulinimas
Perfrazuokite naudodami „QuillBot“ ir šiandien padarykite rašymą neskausmingą.

9. „Linkfluence“

AI pagrįstas socialinės žiniasklaidos valdymo įrankis „Linkfluence“ leidžia stebėti ir analizuoti visus savo socialinės žiniasklaidos kanalus. Tai taip pat suteikia vertingų socialinių įžvalgų, padedančių suprasti auditoriją. „Linkfluence“ pasiekia šias įžvalgas naudodama didžiulį duomenų kiekį, kurį kiekvieną dieną sukuria socialinės žiniasklaidos vartotojai. 

AI socialinės žiniasklaidos įrankis taip pat įvertina jūsų prekės ženklo tapatybės raidą socialinėje žiniasklaidoje prieš nustatydamas protingus tikslus, taip pat numato ir analizuoja klientų tendencijas. 

Štai keletas pagrindinių Linkfluence funkcijų: 

  • Stebi ir analizuoja socialinės žiniasklaidos kanalus
  • Įvertinkite vartotojų sukurtus socialinės žiniasklaidos duomenis
  • Matuoja prekės ženklo nuosavybės raidą
  • Protingi tikslai jūsų verslui
Linkfluence Search – lengviausia paieškos sistema, leidžianti atrasti rinkos tendencijas ir prekės ženklo įžvalgas

 

10. helloofy

Debesijos pagrindu sukurta socialinės žiniasklaidos valdymo platforma, skirta visų tipų įmonėms, „HelloWoofy“ leidžia vartotojams automatizuoti socialinės žiniasklaidos rinkodarą. Ji siūlo daug naudingų įrankių, tokių kaip turinio valdymas, išmanusis planavimas, kampanijos valdymas ir kt. Galite naudoti AI socialinių kampanijų planavimo įrankį norėdami kurti ir planuoti kampanijas kas savaitę, kas dvi savaites, kas mėnesį arba tinkintu intervalu. 

HelloWoofy yra suderinamas su visomis populiariausiomis socialinės žiniasklaidos platformomis, įskaitant Twitter, Facebook, Instagram ir TikTok. 

Štai keletas pagrindinių „HelloWoofy“ funkcijų:

  • Automatiškai užpildykite tinklaraščio ar socialinės žiniasklaidos įrašus
  • Suplanuokite įrašus pagrindinėse platformose
  • Perrašykite žodžius iš grafikos į socialinės žiniasklaidos įrašus
  • Automatiškai pridėkite patrauklių jaustukų
Tai tarsi visą parą dirbantis socialinės žiniasklaidos valdytojas

Alexas McFarlandas yra Brazilijoje gyvenantis rašytojas, pasakojantis apie naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis dirbo su geriausiomis AI įmonėmis ir leidiniais visame pasaulyje.