stub 10 „geriausių“ AI rinkodaros įrankių (2023 m. lapkričio mėn.)
Susisiekti su mumis

Geriausi

10 „geriausių“ AI rinkodaros įrankių (2023 m. lapkričio mėn.)

Atnaujinta on

Dirbtinio intelekto (AI) įrankiai sukelia perversmą beveik visuose sektoriuose, įskaitant rinkodarą. Daugelis įvairaus dydžio įmonių naudojasi AI rinkodaros įrankiais, kad reklamuotų savo prekės ženklus ir verslą. Jie turėtų būti bet kurio verslo plano dalis, nesvarbu, ar esate asmuo, ar organizacija, ir jie gali pakelti jūsų rinkodaros strategiją į kitą lygį. 

AI rinkodaros įrankiai yra programinė įranga arba platformos, kurios padeda priimti automatizuotus sprendimus, pagrįstus renkamais ir analizuojamais duomenimis, ir leidžia daug lengviau numatyti pirkėjų elgesį. Daugeliu atvejų žmogaus įsikišimas nereikalingas. 

AI gali apdoroti didžiulius kiekius informacijos, gautos iš įvairių šaltinių, tokių kaip socialinė žiniasklaida ir el. Visi žino, kad duomenys yra raktas į rinkodarą, o dirbtinis intelektas žengia dar vieną žingsnį, tuo pačiu sutaupydamas daug pinigų ir laiko. Organizacijoms nebereikia pasikliauti personalu atliekant šias užduotis, todėl juos galima naudoti kitose svarbiose verslo srityse.

Kitas svarbus AI rinkodaros įrankių pranašumas yra tai, kad jie leidžia įmonėms pritaikyti savo pardavimo ir rinkodaros strategijas. Tai galima padaryti naudojant nuspėjamąją analizę, kuri suteikia gilių įžvalgų apie pirkimo įpročius. Ar žinote, kaip tokios įmonės kaip „Google“ ir „Netflix“ teikia rekomendacijas? Tai yra AI rinkodaros įrankių darbas. 

Rinkoje yra daug įspūdingų variantų, todėl pažvelkime į 10 geriausių AI rinkodaros įrankių: 

1. Jaspis

Daugelis pripažįsta Jasperą kaip geriausią AI rašymo asistentą, pirmaujantį rinkoje savo įspūdingomis savybėmis ir kokybe. Pirmiausia pateikiate pradinius žodžius, kuriuos Jasperas analizuoja prieš kurdamas frazes, pastraipas ar dokumentus pagal temą ir balso toną. Jis gali sukurti 1,500 žodžių straipsnį per mažiau nei 15 minučių.

Platformoje yra daugiau nei 50 AI turinio generavimo šablonų, įskaitant tinklaraščio įrašus, el. laiškus, rinkodaros kopiją, „Facebook“ skelbimų generatorių, „Google“ skelbimų generatorių, meta pavadinimą ir aprašymą, pranešimą spaudai ir daug daugiau.

Štai keletas geriausių Jasper savybių:

  • Daugiau nei 11,000 2,500 nemokamų šriftų ir XNUMX XNUMX rašymo stilių kategorijų
  • Palaikoma daugiau nei 25 kalbų
  • Intuityvi sąsaja
  • Ilgos formos rašymo asistentas (1,000+ žodžių)
  • Nustatykite pagrindinius teksto elementus (įvardžius, veiksmažodžius, vardus ir kt.)

skaitykite mūsų Jasper apžvalga arba apsilankykite Jaspis.

2. „MarketMuse“

„MarketMuse“ yra puiki galimybė ieškantiems visapusiškai veiksmingo AI rinkodaros įrankio, ypač dėl to, kad ji diegia AI technologiją visose savo paslaugose. Jis buvo sukurtas specialiai įmonėms, norinčioms optimizuoti ilgos formos turinį, pvz., nukreipimo puslapius, el. laiškus, straipsnius ar pardavimo kopijas. 

Priemonė veikia atlikdama gilų AI tyrimą apie temą, prieš sukurdama pirmąjį juodraštį pagal pasirinktą temą, kurį naudotojai gali patobulinti. „MarketMuse“ taip pat siūlo KPI ir turinio santrauką, taip pat integruotą redaktorių. 

Štai keletas pagrindinių „MarketMuse“ funkcijų: 

  • AI visose jos paslaugose
  • Atlieka gilius AI tyrimus
  • Sukuria pirmąjį juodraštį, kurį vėliau galima pakeisti
  • Integruotas redaktorius ir turinio santrauka
Kas yra MarketMuse?

3. Skelbimo kopija

Skelbimo kopija buvo sukurta atsižvelgiant į rinkodaros specialistus, kurie siekia padidinti savo rinkodaros kopijos konversijų rodiklius ir daugeliu atvejų gali sukurti skelbimus, kurie konvertuojami per mažiau nei 60 sekundžių. Platforma leidžia vartotojams sukurti daugybę veiksmingos reklamos kopijos variantų.

Kai kurios funkcijos apima:

  • Dirbtinis intelektas, sukurtas tiesioginio atsako rinkodarai ir konversijų skatinimui
  • Greitas automatinis pildymas, kad sugeneruotų ir įklijuotumėte kopiją į skelbimų tvarkytuvę
  • Žingsnis po žingsnio raginkite kūrimo priemonę sukurti tiksliausią kampanijų išvestį
  • Sukurkite tobulus skelbimus naudodami kūrybiškumą, kopijavimo struktūrą, tonalumą ir dar daugiau

4. Bet koks žodis

Anyword yra duomenimis pagrįsta tekstų rašymo priemonė, skirta rinkodaros specialistams. Tai leidžia generuoti efektyvias skelbimų, el. laiškų, nukreipimo puslapių ir turinio kopijas skirtingoms platformoms.

Kalbant apie reklamų kūrimą, tai lengva padaryti naudojant „Facebook“, „Google Adwords“, „LinkedIn“ ir „Twitter“ skelbimus.

Žinoma, ilgesnės formos turiniui jie taip pat leidžia lengvai generuoti tinklaraščio įrašus, produktų aprašymus, „YouTube“ aprašymus ir dar daugiau.

Skirtumas yra tas, kad „Anyword“ suteikia kūrybingiems rinkodaros specialistams galimybę įtraukti duomenis į savo įrankių rinkinį, pateikdama nuspėjamąją metriką ir įžvalgas, kuri pranešimo dalis tinka ir kam.

5. Skalenė

„Scalenut“ iš esmės yra „viskas viename“ rinkodaros įrankis ir yra sukurtas pagal mastelį. Tai leidžia greitai ir gauti visą raktinių žodžių planą savo nišoje ir sukurti turinio valdymo strategiją, kad šie terminai dominuotų. Programinė įranga suskirstyta į 4 skyrius:

tyrimai – Atraskite įžvalgas ir sukurkite strategiją, kuri veikia, gaudami visas įžvalgas ir semantinius pagrindinius terminus, kurių reikia norint aplenkti konkurentus.

kurti – Parašykite SEO turinį, kuris reitinguojamas naudojant pažangiausias NLP ir NLU versijas (Gamtos kalbos apdorojimas ir natūralios kalbos supratimas). Jis siūlo optimizavimą realiuoju laiku, pagrįstą SERP statistika, ir siūlo turinį, kuris gali būti pristatytas.

Optimizuoti – Gaukite dinamišką SEO rezultatą realiuoju laiku apie tai, kur yra jūsų turinys. Tobulinkite kelyje, daugiau jokių pataisymų!

Rinkodaros kopija – Parašykite įtikinamą kopiją, kuri atneša konversijų su 40 ir daugiau AI tekstų rašymo šablonų. Tai apima:

    • Produkto apibūdinimas
    • Tinklalapio kopija
    • Copywriting Frameworks
    • Pašto autorių teisių apsauga

Gaukite 20% nuolaidą mėnesiniam abonentiniam mokesčiui. Nuolaidos kodas: FOREVER20 

skaitykite mūsų Scalenut apžvalga arba apsilankykite Skalenė.

6. Semrush

„Semrush“ yra visas rinkinys, leidžiantis vykdyti turinio rinkodaros kampanijas, SEO, socialinės žiniasklaidos rinkodarą, analizę, PPC ir daug daugiau. Išskirtinė jo savybė yra pozicijos stebėjimo priemonė, kuri suteikia įmonėms galimybę stebėti jų reitingą kitų svetainių atžvilgiu, kai kalbama apie raktinių žodžių naudojimą. 

AI rinkodaros įrankis taip pat siūlo turinio rinkodaros įrankių rinkinį, leidžiantį atlikti temų paieškas, kurios suteikia įžvalgos apie tai, kas yra tendencija. Tada pagal šią informaciją galite kurti turinio rinkodaros planus. 

Štai keletas pagrindinių „Semrush“ funkcijų: 

  • Pozicijos stebėjimas, rodantis tikslinių raktinių žodžių reitingą
  • Puslapio SEO
  • 7 įrankiai, skirti konkurentų analizei
  • Socialinių tinklų valdymas ir turinio rinkodara

7. „Pro Rank Tracker“

Vienas iš sudėtingiausių SEO aspektų yra realiuoju laiku žinoti, kur šiuo metu užimate vietą. Ieškodami „Google“ rankiniu būdu, laikas nėra efektyvus, todėl kyla pavojus, kad suasmeninti ir lokalizuoti rezultatai gali sudaryti klaidingą įspūdį.

Tai geriausias įrankis rinkoje, leidžiantis greitai nustatyti esamą reitingą naudojant galingus įrankius.

Reitingo sekimas - Gaukite patikimą reitingo stebėjimą iš bet kurios vietos su bet kokiu įrenginiu.

Reitingų analizė – Internetiniai rodiniai, duomenų vizualizacijos ir diagramos, leidžiančios greitai analizuoti reitingavimo eigą ir priimti pagrįstus sprendimus remiantis įžvalgomis.

Ataskaitinis – Jei norite siųsti ataskaitas potencialiems investuotojams, klientams ar vidiniams komandos nariams, jie siūlo galimybę automatiškai generuoti ir siųsti individualizuotas, baltai pažymėtas ataskaitas.

8. INK

INK sujungia AI bendrą rašymą ir SEO asistentą, kad padėtų jums kurti turinį. Įrankio SEO asistento aspektas leidžia kurti turinį, kuris bus aukštas paieškos sistemose ir paskatins organinį srautą. Tai pasiekiama naudojant patentuotą AI sistemą, kuri analizuoja turinį realiuoju laiku ir teikia pasiūlymus, kaip pagerinti SEO balus. 

Kita pagrindinė funkcija, AI Co-Writing, padeda sukurti našią kopiją. AI padeda vartotojams rašyti, perrašyti ir supaprastinti sakinius. 

Štai keletas pagrindinių INK redaktoriaus funkcijų:

  • Meta optimizavimas
  • Vaizdo optimizavimas suglaudinant ir keičiant dydį
  • Rašybos ir gramatikos taisymas
  • AI rašymo, AI supaprastinimo ir dirbtinio intelekto išplėtimo funkcijos
  • Integruojama į WordPress

9. Septintas Jausmas

Septintasis pojūtis yra AI rinkodaros įrankis, kuris remiasi elgesio profiliavimu, kad patrauktų klientų dėmesį. Jis skirtas el. laiškams, kurie dažnai būna sudėtingi tiek asmenims, tiek įmonėms. Norėdami turėti tvirtą rinkodaros el. paštu strategiją, turite pasirinkti geriausią laiką ir dienas, kad pasiektumėte aukštus atidarymo rodiklius, tačiau neįmanoma rasti geriausio laiko kiekvienam klientui. 

Siekdama tai apeiti, „Seventh Sense“ analizuoja geriausią laiką ir dieną el. pašto kampanijoms ir tai atlieka kiekvienam kontaktui. AI platforma tai pasiekia sukūrusi nuspėjamąjį modelį kiekvienam kontaktui pagal jo veiklą. 

Štai keletas svarbiausių „Seventh Sense“ funkcijų:

  • Asmeninė paslauga
  • Nustato geriausią laiką siųsti el. laiškus kiekvienam kontaktui
  • Sukuria individualius nuspėjamuosius modelius
  • Elgesio profiliavimas
Septintas pojūtis – el. pašto pristatymo optimizavimas

10. Suasmeninkite

Personalizavimas yra puikus dirbtinio intelekto įrankis, jei norite sužinoti, kurie produktai ir paslaugos jūsų kontaktus domina labiausiai. Ji remiasi algoritmu, nustatančiu tris svarbiausius kiekvieno kontakto pomėgius, ir atnaujina juos realiuoju laiku, atsižvelgdama į svetainės veikla. 

Įrodyta, kad suasmeninimas padidina el. pašto paspaudimų rodiklius 57 %, todėl vidutinis atidarymo rodiklis yra 13 % didesnis. Daugeliu atvejų tai susiję su veiksmingomis personalizuotomis kampanijomis, kurios tinkamu laiku reklamuoja tinkamą produktą ir paslaugą. 

Štai keletas pagrindinių personalizavimo funkcijų: 

  • Naudoja algoritmą, kad nustatytų kiekvieno kontakto interesus
  • Atnaujinta realiuoju laiku
  • Stebi metriką, pvz., laiką puslapyje, dažnumą ir naujausią
  • Lengvas nustatymas ir veikimas

Alexas McFarlandas yra Brazilijoje gyvenantis rašytojas, pasakojantis apie naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis dirbo su geriausiomis AI įmonėmis ir leidiniais visame pasaulyje.