stubs Par Images.ai — Unite.AI
Savienoties ar mums

Mūsu vīzija

Par Images.ai

mm
Atjaunināts on
Attēls, ko ģenerējis Images.ai

Images.ai piedāvā jaunāko ģeneratīvo AI, izmantojot stabilas difūzijas atvērtā pirmkoda priekšrocības. Atšķirībā no konkurējošām vietnēm, kas piedāvā stabilus difūzijas risinājumus, vietne ir bezmaksas. Mēs atkārtoti un nepārtraukti uzlabosim savu algoritmu, mūsu komandai paplašinās un turpināsim pievienot resursus un optimizēt mašīna mācīšanās algoritmi, kas ir uzlikti uz šīs programmatūras.

Rīks ir izstrādāts tā, lai tas būtu vienkāršs, bez mulsinošām komandām — vienkārši ievadiet meklēšanas vienumu, un tiks ģenerēts iespaidīgs mākslas darbs.

Lietotājiem, kuri interesējas par uzlabotajām funkcijām, ko mēs tagad piedāvājam koncepcijas.

Kas ir jēdzieni?

Lietotāji var izvēlēties kādu no jēdzieniem. Būtībā katrs jēdziens ir iepriekš izstrādāts īsinājumtaustiņš, kas norāda mūsu AI, kā atveidot attēlu. Katra koncepcija ir ļoti eksperimentāla, un tā ne vienmēr var dot vēlamo rezultātu. Pēc jēdziena vienreiz vai divreiz izmantošanas jums vajadzētu saprast, kura koncepcija jums vislabāk atbilst.

Kā lietotājam viss, kas jums jādara, ir kopēt un ielīmēt koncepciju vaicājuma lodziņā kopā ar meklēšanas virkni un noklikšķiniet uz “Brew”. Tāpat kā maģija AI dara visu pārējo.

Pirmais no daudziem AI rīkiem

Šis ir pirmais no daudzajiem AI rīkiem, ko izdos uzņēmums Unite.ai, nosaukums Unite tika izvēlēts, lai apvienotu AI kopienu un apvienotu visus labākos atvērtā pirmkoda rīkus zem viena digitālā jumta.

Nākotnes projekti, kas tiks izlaisti, ietver:

Ģēnijs.ai - Tērzēšanas robota platforma, kas izmanto atvērtā pirmkoda programmatūru un savienojas ar jaunāko GPT 3.5 un jaunāko versiju. Izmantojot atvērtā pirmkoda kodu kopā ar OpenAI API, mēs izveidosim pirmo personalizēto AI palīgu, kas ir pielāgojams, personalizēts un atceras.

Atceras jūsu vārdu, stāstus, ar kuriem dalāties, jūsu veselības problēmas, jūsu cerības, sapņus un daudz ko citu. Vai vēlaties autoritatīvu vai draudzīgu un simpātisku AI? Tu vari izvēlēties.

Tas būs jūsu unikālais AI, un, izmantojot šo rīku, izveidosies simbiotiskas attiecības, un jūs kļūsiet par labāku sevis versiju.

Pats labākais, ka šis rīks piedāvās tradicionālos GPT4 pakalpojumus, kā arī uz mērķi orientētus pamudinājumus, kuros reāllaikā tiek veikti atjauninājumi vietnēm, sociālo mediju kontiem un citiem pakalpojumiem vai platformām.

Padomā.ai – Šī būs platforma uzņēmumiem, kas meklē AI risinājumus. Vai vēlaties izveidot lietojumprogrammu sava uzņēmuma datu kārtošanai? Vai ir jāizmanto modeļu atpazīšana, lai noteiktu, kā optimizēt biznesa lietojumprogrammas? Vai nezināt, ar ko sākt? Think.ai būs risinājums.

Mēs izstrādājam AI risinājumus, kas var tikt mērogoti — viss vienā kopienā.

Mēs vēlamies pateikties mūsu partneriem par šo projektu, tostarp Graydient.ai, mūsu risinājumi nav izveidoti vakuumā, tie ir kopienas rezultāts.

Unite.AI dibinātājs un biedrs Forbes tehnoloģiju padome, Antuāns ir a futūrists kurš aizraujas ar AI un robotikas nākotni.

Viņš ir arī dibinātājs Vērtspapīri.io investīciju vietne, ģeneratīvā AI platforma images.ai, un vai viņš pašlaik strādā pie palaišanas ģēnijs.ai platforma, kas lietotājiem piedāvās iespēju konfigurēt un izvietot autonomus aģentus, sadalot uzvednes apakšuzdevumos.