stubs 10 Best AI Tools for Social Media (November 2023) - Unite.AI
Savienoties ar mums

Best Of

10 labākie AI rīki sociālajiem saziņas līdzekļiem (2023. gada novembris)

Atjaunināts on

Sociālo mediju izmantošana tikai turpina pieaugt, tas nozīmē, ka pieaug arī vērtīgo datu un ieskatu apjoms, kas pieejams jebkura lieluma uzņēmumiem. Sociālo mediju stratēģijas ir ļoti svarīgas jebkuram uzņēmumam, kas vēlas nodrošināt vietu AI vadītā nākotnē. Jebkurš bizness, kuram tāda nav, neapšaubāmi atpaliks. 

Pieaugot mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģijai, sociālie mediji sniedz mums ieskatu, ko neviens cilvēks vai cilvēku grupa nekad nevarētu sasniegt. Tirgū ir daudz AI rīku, kas palīdz sociālo mediju pārvaldībā, satura veidošanā, analīzē, reklāmās un daudz ko citu. 

AI var pārņemt daudzus sociālo mediju uzdevumus, kas ir laikietilpīgi un vienmuļi, tādējādi ļaujot komandām koncentrēties uz citu vietu. Šo laiku varētu izmantot, lai organiski sazinātos ar klientiem, plānotu multivides kampaņas vai strādātu pie lielākiem projektiem. 

Apskatīsim 10 labākos AI rīkus sociālajiem medijiem: 

1. Kinoizrāde

Flick ir rīks, kas ļauj ātrāk un apjomīgāk izveidot sociālo mediju saturu. Lietotāji var izveidot ļoti personiskus un zīmola parakstus 10 reizes ātrāk nekā iepriekš.

Neļaujiet titru rakstīšanas grūtībām traucēt satura veidošanu. Iegūstiet unikāli izstrādātus parakstus tā, it kā jūsu rīcībā būtu personīgs tekstu autors.

Flika AI sociālo mediju palīgs ir mārketinga rīks, kas palīdz paātrināt sociālo mediju prāta vētras, rakstīšanas un plānošanas procesu. Tā vietā, lai pavadītu stundas ar satura idejām, Asistents var palīdzēt jums ģenerēt oriģinālas un saistošas ​​satura idejas, pamatojoties uz tēmām, kuras ievadāt dažu sekunžu laikā.

Tas palīdzēs jums kļūt par ekspertu tekstu autoru bez gadiem ilgas apmācības. Slepkavniecisku parakstu izveide var būt sarežģīta, taču Asistents palīdz paveikt vairāk īsākā laikā, izmantojot savu unikālo balsi.

Rīki ir iesaiņoti “satura plānotājā”, kas ir vieta jūsu idejām neatkarīgi no tā, vai tās ir pilnībā izstrādātas vai tikai darba nosaukums. Tas var palīdzēt labāk sakārtot domas un izveidot vienotāku saturu.

Dažas no piedāvātajām papildu funkcijām ietver:

Plānošana – Jūsu laiks un brīvā telpa ir vērtīgs. Padariet sava satura plānošanu, izveidi un publicēšanu mazāk saspringtu, izmantojot uzticamu un ērti lietojamu plānotāju.

Hashtags – Vairs nav jāšauj tumsā. Sāciet sasniegt vairāk cilvēku, kad izliekat ziņas, un pielāgojiet savas atsauces, lai uzlabotu veiktspēju.

Analytics – Ir viegli zaudēt izpratni par to, kas darbojas sociālajos tīklos. Iegūstiet nepieciešamo skaidrību un pārliecību, lai pieņemtu pareizos lēmumus.

Lasiet mūsu Nospiediet Pārskats vai apmeklējiet Kinoizrāde.

2. Satura studija

Content Studio piedāvā vienkāršu, bet jaudīgu visaptverošu sociālo mediju rīku aģentūras, zīmoli, un tirgotājiem. Nekavējoties izveidojiet Instagram parakstus, tvītu idejas, iedvesmojošus citātus, pārrakstiet saturu un nekad neizsīkstiet satura idejas.

Ietaupiet laiku un pārvarējiet rakstnieka bloķēšanu, izmantojot AI ģenerētus parakstus un attēlus savām sociālajām ziņām. Izmantojiet iepriekš sagatavotas veidnes, lai izveidotu kvalitatīvu saturu Tvītiem, Instagram parakstiem utt.

Palieliniet savas ziņas redzamību, liekot AI ieteikt atbilstošas ​​un populāras atsauces jūsu saturam. Daži lietotāji var arī novērtēt emocijzīmju funkciju, kur AI izveido vizuāli saistošas ​​ziņas, analizējot teksta toni un pievienojot atbilstošas ​​emocijzīmes.

Viena no funkcijām, kas noderēs lielākajai daļai lietotāju, ir tāda, ka varat uzreiz izveidot neticamus attēlus savam sociālajam ierakstam, vienkārši sniedzot AI robotam teksta aprakstus.

Lasiet mūsu Content Studio apskats vai apmeklējiet Satura studija.

AI parakstu un attēlu ģenerators labākajām sociālo mediju ziņām

3. Pēdējā laikā

Tiem, kas vēlas ieviest AI savā sociālo mediju stratēģijā, viena no populārākajām iespējām ir Lately. Šis AI rīks ļauj atpazīt kontekstu no lielāka satura kolekcijas, ko pēc tam var izmantot, lai izveidotu sociālo mediju ziņas, kas to reklamē. 

Pēdējā laikā piedāvā arī sociālo mediju rīku informācijas paneli, ko var izmantot tādiem uzdevumiem kā plānošana un sociālo mediju projektu vadība. Bez tam varat izmantot Lately, lai analizētu metriku sociālajās lapās, kas palīdz noteikt labāko publicēšanas laiku, lai sasniegtu plašāku un vairāk iesaistītu auditoriju. 

Šeit ir dažas no galvenajām pēdējā laika funkcijām: 

  • AI sociālo mediju rīku informācijas panelis
  • Vienlaicīgi ģenerējiet vairākus tvītus, kas saistīti ar URL, dokumentiem vai informāciju
  • Ieplānojiet ierakstus sociālajos tīklos
  • Analizējiet metriku dažādos kanālos 
Darba sākšana ar Pēdējā laikā

4. Sociāļi

Vēl viens populārākais AI rīks sociālajiem medijiem ir Socialbakers, kas ir AI vadīta sociālo mediju pārvaldības platforma, kas sniedz progresīvu auditorijas ieskatu, ietekmē mārketinga atklāšanu un iespaidīgu izsekošanas informācijas paneli un satura plūsmu. Izmantojot vienoto satura plūsmu, jūs varat redzēt visas ziņas visās savās platformās. Varat arī skatīt analītikas informācijas paneli un viedos plānošanas rīkus, kas iesaka optimālus publicēšanas laikus. 

Šeit ir dažas no galvenajām Socialbakers funkcijām: 

  • Ietekmētāja informācijas paneļa rīks
  • Uzlabots auditorijas ieskats
  • Gudra plānošana un optimāli izlikšanas laiki
  • Daudzu kanālu pārvaldība
Kā lietot Socialbakers sociālajai klausīšanai

5. Ziedu laiki

Heyday ir laba iespēja tiem, kas vēlas izmantot AI, lai izveidotu saturu saviem robotiem. Šis sarunvalodas AI rīks sociālajiem medijiem mijiedarbojas ar cilvēkiem reāllaikā. Tas ļauj klientu apkalpošanas aģentiem veikt visaugstākās vērtības mijiedarbību, vienlaikus uzlabojot lietotāja pieredzi. Papildus atbildēm uz jautājumiem, Heyday izmanto arī dabiskās valodas apstrāde (NLP) un dabiskās valodas ģenerēšana (NLG), lai pielāgotu produktu ieteikumus un veiktu pārdošanu. 

Šeit ir dažas no galvenajām Heyday iezīmēm: 

  • Izveido saturu robotiem
  • Mijiedarbojas ar cilvēkiem reāllaikā
  • Iespējo klientu apkalpošanas aģentu vērtīgu mijiedarbību
  • NLP un NLG 
Hootsuite ziedu laiki 90 sekundēs

6. Wordstream

Vēl viens populārākais AI sociālo mediju rīks ir Wordstream, kas ir uz AI balstīta programma, kas izstrādāta, lai uzlabotu reklāmu veiktspēju mašīna mācīšanās (ML). Wordstream novērtē PPC reklāmas sociālo mediju tīklos, vienlaikus piedāvājot arī uz datiem balstītus ieteikumus. Šis rīks ir noderīgs jebkura lieluma uzņēmumiem, tostarp tiem, kas nodarbojas ar tiešsaistes pārdošanu un mārketingu. 

Uzņēmumi var izmantot Wordstream, lai noteiktu PPC kampaņu efektivitāti, kā arī mērogotu, apmācītu komandas un veicinātu tiešsaistes izaugsmi. 

Šeit ir dažas no galvenajām Wordstream funkcijām: 

  • Uzlabo reklāmu veiktspēju, izmantojot ML
  • Novērtē PPC reklāmas dažādos kanālos
  • Analizē PPC kampaņu panākumus
  • Palīdz uzņēmumiem paplašināties
WordStream padomnieks

7. Smadzeņu garoza

Cortex ir lielisks AI sociālo mediju rīks tiem, kas vēlas kopīgot optimizētu saturu. Rīks iesaka, kad un cik bieži publicēt, pamatojoties uz jūsu vēsturiskajiem rādītājiem, kā arī ģenerē detalizētu konkurentu analīzi. 

Līdzīgi kā citās platformās, Cortex piedāvā informācijas paneli ar interfeisu, kas izceļ ziņas un jūsu sociālo grafiku. Pēc ziņas izveides Cortex izmanto vēsturiskos ziņas datus, lai ieteiktu, kad jums vajadzētu publicēt. Tas arī identificē krāsas, kas visvairāk piesaista jūsu auditoriju, augšupielādējot vienu vai vairākus fotoattēlus, palīdzot jums pieņemt labāko lēmumu. 

Šeit ir dažas no galvenajām Cortex funkcijām: 

  • Iesaka, kad un cik bieži publicēt
  • Detalizēta konkurentu analīze
  • Ziņu un sociālo grafiku informācijas panelis
  • Attēlu krāsu analīze

8. QuillBot

QuillBot ir vēl viena iespēja tiem, kas vēlas pārveidot esošo saturu savās sociālo mediju stratēģijās. Šis AI sociālo mediju rīks ļauj apkopot un pārfrāzēt esošo saturu pavisam jaunās versijās, kas nozīmē, ka tas var palīdzēt izveidot jaunu saturu tiešsaistes biļeteniem un sociālo mediju platformām. 

Tas tiek uzskatīts par vienu no labākajiem pārrakstīšanas rīkiem tirgū, un to var izmantot jebkurā tīmekļa pārlūkprogrammā vai teksta redaktorā, piemēram, Microsoft Word un Google dokumentos. Pārrakstot saturu, QuillBot noteikti identificē vissvarīgāko informāciju, vienlaikus saglabājot satura kontekstu. 

Šeit ir dažas no galvenajām QuillBot funkcijām: 

  • Pārvietojiet esošo saturu sociālajos saziņas līdzekļos
  • Savietojams ar vairākām tīmekļa pārlūkprogrammām un teksta redaktoriem
  • Pārrakstot saglabā sākotnējo kontekstu
  • Vārdu krājuma papildināšana
Pārfrāzējiet ar QuillBot un padariet rakstīšanu nesāpīgu šodien.

9. Saiknes ietekme

Linkfluence, kas ir uz AI balstīts sociālo mediju pārvaldības rīks, ļauj pārraudzīt un analizēt visus jūsu sociālo mediju kanālus. Tas sniedz arī vērtīgu sociālo ieskatu, kas palīdz izprast savu auditoriju. Linkfluence iegūst šos ieskatus, izmantojot milzīgo datu apjomu, ko katru dienu veido sociālo mediju lietotāji. 

AI sociālo mediju rīks arī mēra jūsu zīmola identitātes attīstību sociālajos medijos pirms gudru mērķu noteikšanas, kā arī prognozē un analizē klientu tendences. 

Šeit ir dažas no galvenajām Linkfluence funkcijām: 

  • Pārrauga un analizē sociālo mediju kanālus
  • Novērtējiet lietotāju izveidotos sociālo mediju datus
  • Mēra zīmola kapitāla attīstību
  • Gudri mērķi jūsu uzņēmumam
Linkfluence Search — vienkāršākā meklētājprogramma tirgus tendenču un zīmola ieskatu atklāšanai

 

10. Sveiki, Vūfij

Mākonī balstīta sociālo mediju pārvaldības platforma visu veidu uzņēmumiem, HelloWoofy ļauj lietotājiem automatizēt sociālo mediju mārketingu. Tas piedāvā daudz izdevīgu rīku, piemēram, satura pārvaldību, viedo plānošanu, kampaņu pārvaldību un citus. Varat izmantot AI sociālo kampaņu plānošanas rīku, lai izveidotu un ieplānotu kampaņas nedēļas, divu nedēļu, mēneša vai pielāgotā intervālā. 

HelloWoofy ir savietojams ar visām populārākajām sociālo mediju platformām, tostarp Twitter, Facebook, Instagram un TikTok. 

Šeit ir dažas no galvenajām HelloWoofy funkcijām:

  • Automātiski aizpildiet emuāra vai sociālo mediju ziņas
  • Ieplānojiet ziņas galvenajās platformās
  • Pārrakstiet vārdus no grafikas sociālo mediju ziņās
  • Automātiski pievienojiet aizraujošas emocijzīmes
Tas ir tāpat kā 24/7 sociālo mediju pārvaldnieks

Alekss Makfārlends ir Brazīlijā dzīvojošs rakstnieks, kurš stāsta par jaunākajiem sasniegumiem mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir strādājis ar labākajiem AI uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.