stubs 10 "Best" AI Tools for Business (November 2023) - Unite.AI
Savienoties ar mums

Best Of

10 “labākie” AI rīki uzņēmējdarbībai (2023. gada novembris)

Atjaunināts on

Mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģijas ir pavērušas neskaitāmas jaunas iespējas jebkura lieluma uzņēmumiem visā pasaulē. AI sniedz dziļu ieskatu kā nekad agrāk, un tas palīdz padarīt daudzus biznesa procesus efektīvākus. Neatkarīgi no tā, vai esat ārštata darbinieks ar vienas personas uzņēmumu vai esat atbildīgs par vairākiem darbiniekiem, ir daudz rīku, kas var uzlabot jūsu darbību.

Apskatīsim 12 labākos AI rīkus biznesam: 

1. Gleznains

Pictory ir AI video ģenerators, kas ļauj viegli izveidot un rediģēt augstas kvalitātes videoklipus. Viens no labākajiem rīka aspektiem ir tas, ka jums nav nepieciešama pieredze video rediģēšanā vai dizainā. 

Vispirms norādiet skriptu vai rakstu, kas kalpos par pamatu jūsu video saturam. Piemēram, Pictory var pārvērst jūsu emuāra ziņu saistošā videoklipā, ko izmantot sociālajos saziņas līdzekļos vai jūsu vietnē. Šī ir lieliska iespēja personīgajiem emuāru autoriem un uzņēmumiem, kas vēlas palielināt iesaistīšanos un kvalitāti. Tā kā tas atrodas mākonī, tas darbojas jebkurā datorā. 

Pictory arī ļauj viegli rediģēt videoklipus, izmantojot tekstu, kas ir lieliski piemērots tīmekļa semināru, aplādes, tālummaiņas ierakstu un citu rediģēšanai. Tas ir vienkārši lietojams, un tas aizņem tikai dažas minūtes, pirms tiek nodrošināti profesionāli rezultāti, kas palīdz palielināt auditoriju un veidot savu zīmolu. 

Vēl viena lieliska Pictory īpašība ir tā, ka varat izveidot koplietojamus videoklipu izcēlumu ruļļus, kas ir noderīgi tiem, kuri vēlas izveidot reklāmkadrus vai kopīgot īsus klipus sociālajos medijos. Papildus šīm lieliskajām funkcijām varat arī automātiski pievienot saviem videoklipiem parakstus un automātiski apkopot garus videoklipus. 

Šeit ir dažas no galvenajām attēla funkcijām: 

  • Video, kura pamatā ir raksti vai scenāriji
  • Rediģējiet videoklipus, izmantojot tekstu
  • Izveidojiet koplietojamus videoklipu izcēlumu rullīšus
  • Automātiski subtitrus un videoklipu kopsavilkumu

Lasiet mūsu Attēlu apskats vai apmeklējiet Gleznains.

Pilna attēla demonstrācija

2. Jašma

Daudzi atzīst Jasperu par labāko vispārējo AI rakstīšanas palīgu, kas ir tirgus līderis ar iespaidīgajām funkcijām un kvalitāti. Vispirms jūs to nodrošiniet ar sākuma vārdiem, kurus Džaspers pēc tam analizē, pirms izveido frāzes, rindkopas vai dokumentus, pamatojoties uz tēmu un balss toni. Tas spēj izveidot 1,500 vārdu garu rakstu mazāk nekā 15 minūtēs.

Platformā ir vairāk nekā 50 AI satura ģenerēšanas veidņu, tostarp emuāra ziņas, e-pasta ziņojumi, mārketinga kopija, Facebook reklāmu ģenerators, Google reklāmu ģenerators, meta virsraksts un apraksts, preses relīze un daudz kas cits.

Šeit ir apskatītas dažas no labākajām Jasper īpašībām:

  • Vairāk nekā 11,000 2,500 bezmaksas fontu un XNUMX rakstīšanas stilu kategorijas
  • Atbalsta 25+ valodas
  • Intuitīva saskarne
  • Garas formas rakstīšanas palīgs (1,000+ vārdu)
  • Nosakiet galvenos teksta elementus (vietniekvārdus, darbības vārdus, vārdus utt.)

Lasiet mūsu Džaspera apskats vai apmeklējiet Jašma.

3. Murfs

Mūsu labāko biznesa AI rīku saraksta augšgalā ir teksta runas ģenerators Murf, kas ir viens no populārākajiem un iespaidīgākajiem AI balss ģeneratoriem tirgū. Murf ļauj ikvienam pārvērst tekstu par runu, balss pārraidi un diktātus, un to izmanto plašs profesionāļu loks, piemēram, produktu izstrādātāji, aplādes vadītāji, pedagogi un uzņēmumu vadītāji. 

Murf piedāvā daudzas pielāgošanas iespējas, lai palīdzētu jums izveidot vislabākās dabiskās skaņas. Tam ir dažādas balsis un dialekti, no kuriem varat izvēlēties, kā arī ērti lietojams interfeiss.

Teksta pārveidošanas runas ģenerators nodrošina lietotājiem visaptverošu AI balss pārraides studiju, kurā ir iebūvēts video redaktors, kas ļauj izveidot video ar balss pārraidi. Ir vairāk nekā 100 AI balsu no 15 valodām, un jūs varat izvēlēties tādas preferences kā skaļrunis, akcenti/balss stili un tonis vai mērķis. 

Vēl viena populārākā Murf piedāvātā funkcija ir balss mainītājs, kas ļauj ierakstīt, neizmantojot savu balsi kā balss pārraidi. Murf piedāvātās balss pārraides var arī pielāgot pēc augstuma, ātruma un skaļuma. Varat pievienot pauzes un uzsvaru vai mainīt izrunu. 

Šeit ir dažas no galvenajām Murf funkcijām: 

  • Liela bibliotēka, kas piedāvā vairāk nekā 100 AI balsis dažādās valodās
  • Izteiksmīgi emocionāli runas stili
  • Audio un teksta ievades atbalsts
  • AI Voice-Over Studio
  • Pielāgojams, izmantojot toni, akcentus un daudz ko citu

Lasiet mūsu Murfa apskats vai apmeklējiet Murfs.

4. HitPaw fotoattēlu uzlabotājs

Kā uzlabot fotoattēlu no zemas uz augstu izšķirtspēju ar vienu klikšķi | HitPaw fotoattēlu uzlabotāja apmācība

Mūsu labāko mākslīgā intelekta attēlu un mērogošanas rīku saraksta augšgalā ir HitPaw. Šis ir tViņš ir labākais AI attēla uzlabotājs, lai padarītu attēlus mazāk izplūdušus un palielinātu attēlus, nezaudējot kvalitāti.

Šis Pro līmeņa fotoattēlu uzlabošanas rīks lieliski novērš izplūdušos fotoattēlus, un tā AI modeļi ir pieejami, lai uzlabotu fotoattēlu kvalitāti jebkurā gadījumā. Platforma pat piedāvā tehnoloģiju veco fotoattēlu atdzīvināšanai, AI sejas uzlabotājs nodrošina sejas modeli, lai padarītu jūsu seju nevainojamu, un iekrāso melnbaltos attēlus, lai ar vienu klikšķi atdzīvinātu vecās fotogrāfijas.

Trokšņa modelis var automātiski noņemt trokšņus no augsta ISO un vāja apgaismojuma attēliem, izmantojot jaudīgo AI trokšņu samazināšanas tehnoloģiju, kā arī padarīt multfilmu attēlu skaidrāku.

Vienkāršākā pieeja ir izmantot vispārējo modeli, lai uzlabotu reālas ainas attēlus, piemēram, ainavas un ēkas. Šis AI asinātājs var arī uzlabot attēlu kvalitāti, lai padarītu dzīvniekus vai ziedus skaidrākus.

Šeit ir dažas no galvenajām iezīmēm hitķepa

  • Labākais AI attēla uzlabotājs, kas pieejams operētājsistēmai Windows un Mac
  • Viens klikšķis, lai automātiski uzlabotu attēla kvalitāti un izšķirtspēju
  • Viegli padariet attēlus mazāk izplūdušus un noņemiet attēlu trokšņus
  • Palieliniet un uzlabojiet attēlus, nemaz nezaudējot kvalitāti

5. Sintēze

Mūsu labāko AI video ģeneratoru saraksta augšgalā atrodas Synthesys, kas ir vadošais uzņēmums, kas izstrādā algoritmus teksta pārsūtīšanai balss pārraidei un video komerciālai lietošanai. Synthesys mērķis ir palīdzēt jums dažu minūšu laikā uzlabot video saturu, piemēram, paskaidrojošus videoklipus un produktu apmācības. Uzņēmums paļaujas uz savu Synthesys Text-to-Video (TTV) tehnoloģiju, lai pārveidotu skriptus dinamiskās multivides prezentācijās. 

Radītāji un uzņēmumi var izmantot Synthesys, lai izveidotu videoklipus ar lūpu sinhronizācijas AI video tehnoloģiju. Nav vajadzīgas kameras vai filmēšanas grupas. Viss, kas jums jādara, ir jāizvēlas iemiesojums un jāievada skripts vienā no vairāk nekā 140 pieejamajām valodām, un rīks izveidos augstas kvalitātes video. 

Šis rīks piedāvā 69 īstus "Humatars" un 254 unikālu stilu balss banku. Tā piedāvā arī pilnīgu pielāgošanu, viegli lietojamu interfeisu rediģēšanai un renderēšanai, kā arī augstas izšķirtspējas izvadi. 

Šeit ir dažas no galvenajām Synthesys funkcijām: 

  • 69 īsti Humatars
  • 140+ valodas un 254 unikāli stili
  • Lielisks rīks skaidrojošiem videoklipiem, e-mācībām, sociālajiem medijiem un produktu aprakstiem
  • Viegli lietojams interfeiss

Lasiet mūsu Synthesys apskats vai apmeklējiet Sintēze.

6. Lovo.ai

Lovo.ai ir godalgota uz AI balstīta balss ģenerators un teksta pārveides runā platforma. Tā ir viena no izturīgākajām un vienkāršākajām platformām, kas rada balsis, kas atgādina īstu cilvēka balsi.

Lovo.ai ir nodrošinājis plašu balsu klāstu, apkalpojot vairākas nozares, tostarp izklaidi, banku darbību, izglītību, spēles, dokumentālo filmu, ziņas utt., nepārtraukti pilnveidojot savus balss sintēzes modeļus. Šī iemesla dēļ vietne Lovo.ai ir ieguvusi lielu interesi no cienījamām organizācijām globālā mērogā, padarot tās izceļas kā novatores balss sintēzes nozarē.

LOVO nesen ir laidis klajā Genny, nākamās paaudzes mākslīgā intelekta balss ģeneratoru, kas aprīkots ar teksta pārvēršanu runā un video rediģēšanas iespējām. Tas var radīt cilvēkiem līdzīgas balsis ar satriecošu kvalitāti, un satura veidotāji var vienlaikus rediģēt savus videoklipus.

Genny ļauj jums izvēlēties no vairāk nekā 500 AI balsīm 20+ emocijās un 150+ valodās. Balsis ir profesionāla līmeņa balsis, kas izklausās cilvēciski un reālistiski. Varat izmantot izrunas redaktoru, uzsvaru, ātrumu un augstuma vadību, lai pilnveidotu savu runu un pielāgotu, kā tā skan. 

Iespējas:

  • Pasaulē lielākā balsu bibliotēka ar vairāk nekā 500 AI balsīm
  • Granulēta vadība profesionāliem producentiem, izmantojot izrunas redaktoru, uzsvaru un augstuma kontroli.
  • Video rediģēšanas iespējas, kas ļauj vienlaikus rediģēt videoklipus, ģenerējot balss pārraides.
  • Resursu datu bāze ar neverbāliem starpsaucieniem, skaņas efektiem, mūziku bez autoratlīdzības, fonda fotoattēliem un videoklipiem

Tā kā ir pieejamas vairāk nekā 150 valodas, saturu var lokalizēt, noklikšķinot uz pogas.

Lasiet mūsu Lovo apskats vai apmeklējiet lovo.

Ar AI darbināma daudzfunkcionālā satura platforma | Genny no LOVO

7. Images.ai

Mēs varētu būt nedaudz neobjektīvi, jo šis ir pirmais no daudzajiem mākslīgā intelekta rīkiem, ko palaidīs unite.ai komanda. Tas izmanto jaunāko atvērtā koda stabilas difūzijas tehnoloģiju, lai piedāvātu AI mākslas ģenerēšanu.

Atšķirībā no konkurējošām vietnēm, kas piedāvā stabilus difūzijas risinājumus – vietne ir BEZMAKSAS. Mēs atkārtoti un nepārtraukti uzlabosim savu algoritmu, mūsu komandai paplašinās un turpināsim pievienot resursus un optimizēt mašīna mācīšanās algoritmi, kas ir uzlikti uz šīs programmatūras.

Process ir vienkāršs — apmeklējiet vietni un izvēlieties kādu no 5 dažādiem attēla izmēriem, ievadiet meklēšanas vienumu, un tīmekļa vietne automātiski ģenerēs attēlus.

Dažas no galvenajām funkcijām:

  • Vienkāršs un viegli lietojams – startēšana prasa mazāk nekā 10 sekundes
  • Izveidojiet mēmes no saviem attēliem
  • Izmantojiet esošās iepriekš sagatavotās receptes
  • Izvēlieties no dažādām izmēru opcijām
  • Papildu iestatījums pieredzējušiem lietotājiem

8. Plus AI

Šis rīks ļauj lietotājiem izveidot prezentācijas un rediģēt slaidus, izmantojot ģeneratīvo AI pakalpojumā Google prezentācijas.

Ar AI darbināmie ieteikumi maina spēli. Tas ir tāpat kā ar personīgo prezentācijas palīgu. Process ir ārkārtīgi vienkāršs, storte ar uzvedni, lai izveidotu pielāgojamu kontūru, un pēc tam vērojiet, kā mākslīgais intelekts to pārvērš slaidos tikai dažu minūšu laikā.

Kad tas ir pabeigts, jums ir vairākas iespējas, tostarp satura pārrakstīšana, lai mainītu toni, vai slaida remiksēšana, lai pārveidotu saturu noteiktā izkārtojumā.

Labākais, Plus AI ģenerēs kontūru, kuru varat pielāgot pirms pašas prezentācijas ģenerēšanas. Lai piedāvātu papildu elastību, ģenerējot slaidus, varat izvēlēties vizuālu motīvu. Kad slaidi ir ģenerēti, varat tos rediģēt tāpat kā jebkuru citu prezentāciju pakalpojumā Google prezentācijas, eksportēt tos programmā PowerPoint un turpināt rediģēt, izmantojot Plus AI.

Populārākās Plus AI funkcijas

  • Darbojas ar jaunāko ģeneratīvo AI
  • Integrācija starp Google prezentācijām un Powerpoint ir nemanāma
  • Tas rada prezentāciju, kas nepieciešama tikai nelielai rediģēšanai, ja to lieto kopā ar detalizētām uzvednēm
  • Iespēja pārrakstīt saturu slaidos maina spēli

Izmantojiet atlaides kodu: UNITEAI10 pieprasīt a 10% atlaide.

9. Fireflies

Fireflies ir AI sapulces palīgs, kas izmanto NLP, lai sapulces laikā nebūtu nepieciešams veikt piezīmes. Ērti ierakstiet, transkribējiet un meklējiet balss sarunās intuitīvi lietojamā platformā.

Uzreiz ierakstiet sapulces jebkurā tīmekļa konferenču platformā. Ir viegli uzaicināt Fireflies uz savām sapulcēm, lai ierakstītu un koplietotu sarunas.

Fireflies var pārrakstīt tiešraides sapulces vai jūsu augšupielādētos audio failus. Pārskatiet transkriptus, klausoties audio pēc tam.

Darbs komandās kļūst par nemanāmu procesu, pievienojiet komentārus vai atzīmējiet konkrētas zvanu daļas, lai ātri sadarbotos ar komandas biedriem svarīgos sarunu brīžos.

Labākā daļa varētu būt meklēšanas funkcionalitāte, kas ļauj pārskatīt stundu ilgu zvanu mazāk nekā 5 minūtēs. Meklējiet darbību vienumus un citus svarīgus objektus.

  • Uzreiz ierakstiet un atšifrējiet zvanus.
  • Chrome paplašinājums, lai tvertu sapulces un zvanus tieši no pārlūkprogrammas.
  • Vienkārši lietojamā meklēšana ļauj ērti pārskatīt zvanus.
  • Viegli lietojams sapulču robots, uzaiciniet Fireflies robotu uz sapulci vai ļaujiet tam automātiski pievienoties zvaniem jūsu kalendārā.
  • Transkribēt jebko — uzreiz pārrakstiet esošos audio failus informācijas panelī.
  • Piedāvā vietējo integrāciju zvanītājprogrammām, Zapier vai API, lai apstrādātu audio un zvanus.
  • Likvidējiet piezīmju veikšanu.
Fireflies.ai platformas pārskats Jaunums

10. Runāt

Speechify var pārvērst tekstu jebkurā formātā dabiski skanošā runā. Pamatojoties uz tīmekli, platforma var uzņemt PDF failus, e-pastus, dokumentus vai rakstus un pārvērst tos audio, ko var klausīties, nevis lasīt. Šis rīks arī ļauj pielāgot lasīšanas ātrumu, un tajā ir vairāk nekā 30 dabiski skanīgas balsis, no kurām izvēlēties. 

Programmatūra ir inteliģenta un var identificēt vairāk nekā 15 dažādas valodas, apstrādājot tekstu, un tā var nemanāmi pārvērst skenēto drukāto tekstu skaidri dzirdamā audio. 

Šeit ir dažas no galvenajām Speechify funkcijām:

  • Tīmeklī ar Chrome un Safari paplašinājumiem
  • Vairāk nekā 15 valodas
  • Vairāk nekā 30 balsis, no kurām izvēlēties
  • Skenējiet un pārveidojiet drukāto tekstu runā

30% atlaides kods: RUNAS PARTNERIS30

Lasiet mūsu Speechify Review vai apmeklējiet Runāt.

11. Atbildēt.io

Reply ir jūsu visaptverošā pārdošanas iesaistes platforma, lai radītu jaunas iespējas plašā mērogā, vienlaikus saglabājot katru saskares punktu personisku,

Jason AI ir personīgais asistents, ko nodrošina ChatGPT, lai iestatītu saziņas secības, apstrādātu potenciālo klientu atbildes un rezervētu sapulces jūsu vietā. Platforma ļauj viegli lietot filtrus, lai atlasītu potenciālos klientus, kuri, visticamāk, iegādāsies jūsu produktu vai pakalpojumus.

Džeisons AI izveido secības ar sākotnējo e-pastu, pēcpārbaudēm un sociālajiem pieskārieniem, vienlaikus iesakot citus kanālus, kā jūsu vārdā sazināties ar potenciālajiem klientiem.

Vēl viens rīks ir AI Assistant API, kas ir pilnībā saderīgs ar citām atbildes API. tas piedāvā sekojošo:

  • E-pasta sūtīšanas API, kas ļauj lietotājiem sūtīt personiskus vai biznesa e-pastus lielā mērogā
  • Email Warm-Up API, kas palīdz lietotājiem veidot domēna reputāciju un sagatavot e-pasta kontus informācijas sniegšanai

12. Spalvains

Feathery ir unikāls, jo tas ļauj lietotājiem izveidot ļoti pielāgojamas veidlapas bez kodēšanas.

Progresīvākais formu veidotājs ir izstrādāts, lai apmierinātu progresīvākus, produkta līmeņa lietošanas gadījumus. Tā mērķis ir nodrošināt produktu komandām, profesionāļiem un uzņēmumiem jaudīgu un elastīgu rīku, lai izveidotu īpaši pielāgotas veidlapas plūsmas, piemēram, reģistrēšanās, uzņemšana un citas.

Feathery izmanto uzlaboto kārtulu un darbību, atvērtā koda programmatūras izstrādes komplektu (SDK) un sīku CSS pielāgošanas iespēju iespējas. Šie rīki nodrošina elastību, kas nepieciešama, lai izveidotu profesionālas, pielāgotas veidlapas, kuras var pilnībā marķēt un ko var mitināt.

Rezultātā iegūtās veidlapas parādās kā neatņemama jūsu digitālā produkta vai vietnes sastāvdaļa, piedāvājot nevainojamu lietotāja pieredzi, kas konkurē ar konkurējošām iespējām.

Turklāt Feathery plašā trešo pušu integrācija padara iespējas uzlabot jūsu veidlapas un darbplūsmas praktiski neierobežotas.

Īpaša iezīme, kuru ir vērts pieminēt, ir tās pilnībā elastīgais 2D vizuālais redaktors. Šis vilkšanas un nomešanas veidlapu veidotājs ļauj lietotājiem izveidot pielāgotus izkārtojumus un saturu. Šī elastība attiecas ne tikai uz veidlapas noformējumu, bet arī uz tās loģiku, atbalsta nosacīto atzarojumu, cilpas, vairākus ieejas un izejas punktus un daudz ko citu.

Produktu medības platformas pārskats

13. Tidio Lyro

Tidio piedāvā vienkāršotu risinājumu uzņēmumiem, lai savai vietnei pievienotu tērzēšanas robotu. Tūlītēji varat tērzēt ar klientiem un risināt viņu problēmas reāllaikā. Tas arī ļauj viegli piedāvāt priekšrocības, piemēram, pielāgotas atlaides, pamatojoties uz pārlūkošanas vēsturi. AI var arī sniegt produktu ieteikumus, pamatojoties uz viņu uzvedību.

  • Izmantojiet Lyro — sarunvalodas AI — lai piedāvātu personalizētu palīdzību
  • Lyro dažu sekunžu laikā mācās no jūsu FAQ un formulē sarežģītas atbildes, lai atrisinātu jūsu klientu problēmas
  • AI paliek jūsu zināšanu bāzes robežās, un jūs jebkurā laikā varat atjaunināt tās informāciju
  • Lyro ir viegli ieviest, un tai nav nepieciešama apmācība
  • Izmantojiet rotaļu laukuma vidi, lai redzētu, kā Lyro atbildēs uz klientu jautājumiem, un atbilstoši pielāgotu jūsu FAQ
  • Jūs varat aktivizēt AI mazāk nekā 3 minūšu laikā, un tas atbalsta jūsu klientus 24/7
  • Jūs un jūsu auditorija varat to izmēģināt, izmantojot 50 bezmaksas AI vadītas sarunas

14. Neironteksts

Neiralteksta mērķis ir aptvert visu satura procesu no idejas līdz izpildei, izmantojot AI.

Tas ir AI tekstu autors, SEO satura rīks un atslēgvārdu izpētes rīks.

AI tekstu rakstīšanas rīki ļaus jums izveidot efektīvu kopiju jūsu kampaņām, ģenerējot desmitiem variantu. Tam ir vairāk nekā 50 lietošanai gatavu veidņu (Facebook reklāmas, saukļu idejas, emuāra sadaļu rakstīšana utt.).

SEO satura rīki palīdzēs izveidot labi izpētītu saturu, izmantojot datus no lapām, kuras jau ir ierindotas Google tīklā. Tas darbojas šādi: ievietojiet atslēgvārdu, un rīks automātiski izvilks 20 populārākos Google meklēšanas rezultātus, parādot datus par ieteicamajiem atslēgvārdiem, par kurām tēmām jāaptver, uz kādiem jautājumiem jāatbild, kā arī statistiku.

Izmantojot šos datus, ar dažiem klikšķiem varat viegli izveidot izklāstu un dažu minūšu laikā izveidot satura kopsavilkumu saviem rakstītājiem, tādējādi ietaupot stundas bezrūpīgi noklikšķinot uz Google meklēšanas rezultātiem.

Turklāt varat izmantot šos datus redaktorā, lai iegūtu rezultātu, rakstīšanas laikā optimizējot saturu SEO vajadzībām.

Visbeidzot, atslēgvārdu izpētes rīks palīdzēs jums atrast garus atslēgvārdus ar spēcīgu komerciālu nolūku (cilvēkus, kas ir gatavi konvertēt).

15. Jebkurš vārds

Anyword ir uz datiem balstīts tekstu rakstīšanas rīks, kas ir paredzēts mārketinga speciālistiem. Tas ļauj ģenerēt efektīvas kopijas reklāmām, e-pastiem, galvenajām lapām un saturam dažādām platformām.

Kad runa ir par reklāmu izveidi, to ir viegli izdarīt Facebook reklāmām, Google Adwords, LinkedIn reklāmām un Twitter reklāmām.

Protams, garākas formas saturam tie arī atvieglo emuāra ziņu, produktu aprakstu, YouTube aprakstu un daudz ko citu ģenerēšanu.

Atšķirība ir tāda, ka Anyword dod iespēju radošajiem mārketinga speciālistiem pievienot datus savam rīku komplektam, nodrošinot prognozējošus rādītājus un ieskatu par to, kura ziņojuma daļa darbojas un kam.

Alekss Makfārlends ir Brazīlijā dzīvojošs rakstnieks, kurš stāsta par jaunākajiem sasniegumiem mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir strādājis ar labākajiem AI uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.