csonk Az Images.ai-ról - Unite.AI
Kapcsolatba velünk

Jövőképünk

Az Images.ai-ról

mm
korszerűsített on
Az Images.ai által generált kép

Images.ai a generatív mesterséges intelligencia legújabb fejlesztését kínálja a stabil diffúziós nyílt forráskód előnyeinek kihasználásával. Ellentétben a konkurens webhelyekkel, amelyek stabil diffúziós megoldásokat kínálnak – a webhely ingyenes. Ismételten és folyamatosan fejlesztjük algoritmusunkat, ahogy csapatunk bővül, és folyamatosan bővítjük az erőforrásokat, és optimalizáljuk a gépi tanulás algoritmusok, amelyek a szoftver tetejére vannak rétegezve.

Az eszközt szándékosan úgy tervezték, hogy egyszerű legyen, ne legyenek zavaró parancsok – Egyszerűen írjon be egy keresőkifejezést, és egy látványos műalkotás készül.

Azon felhasználók számára, akik érdeklődnek az általunk kínált fejlett funkciók iránt fogalmak.

Mik azok a fogalmak?

A felhasználók választhatnak a fogalmak közül, alapvetően mindegyik koncepció egy előre megtervezett prompt parancsikon, amely jelzi a mesterséges intelligencia felé, hogyan kell megjeleníteni a képet. Mindegyik koncepció nagyon kísérleti jellegű, és előfordulhat, hogy nem mindig hozza meg a kívánt eredményt. Egy-két koncepció egyszeri vagy kétszeri használata után meg kell értenie, melyik fogalom a legmegfelelőbb az Ön számára.

Felhasználóként mindössze annyit kell tennie, hogy másolja és illessze be a fogalmat a keresőmezőbe a keresési karakterlánccal együtt, majd kattintson a „Brew” gombra. Mint a varázslat, a mesterséges intelligencia elvégzi a többit.

Az első a sok mesterségesintelligencia-eszköz közül

Ez az első a sok mesterségesintelligencia-eszköz közül, amelyet kiad Unite.ai, a Unite nevet azért választották, hogy egyesítse a mesterséges intelligencia közösségét, és egy digitális tető alatt egyesítse a legjobb nyílt forráskódú eszközöket.

A jövőben megjelenő projektek a következők:

Zseni.ai – Nyílt forráskódú szoftvert használó chatbot platform, amely a GPT 3.5 és újabb verzióihoz csatlakozik. Az OpenAI API-k mellett nyílt forráskóddal létrehozzuk az első személyre szabott mesterséges intelligencia asszisztenst, amely testreszabható, személyre szabható és emlékszik.

Emlékszik a nevére, a megosztott történetekre, egészségügyi problémáira, reményeire, álmaira és egyebekre. Mérvadó vagy barátságos és szimpatikus AI-t szeretne? Választhatsz.

Ez lesz a saját egyedi mesterséges intelligencia, és ennek az eszköznek a használatával szimbiotikus kapcsolat alakul ki, és önmagad jobb verziója leszel.

A legjobb az egészben, hogy ez az eszköz hagyományos GPT4 szolgáltatásokat, valamint célorientált felszólítást kínál, ahol valós időben frissülnek a webhelyek, közösségi média fiókok és egyéb szolgáltatások vagy platformok.

Gondolkozz.ai – Ez egy platform azoknak a cégeknek, akik mesterséges intelligencia megoldásokat keresnek. Alkalmazást szeretne készíteni cége adatainak rendezésére? Mintafelismerést kell használnia az üzleti alkalmazások optimalizálásának meghatározásához? Nem tudja, hol kezdje? Think.ai lesz a megoldás.

Méretezhető AI-megoldásokat készítünk – mindezt egy közösség alatt.

Szeretnénk megköszönni partnereinknek ezt a projektet, és ez magában foglalja Graydient.ai, megoldásaink nem légüres térben épülnek fel, hanem egy közösség összefogásának eredményei.

Az unite.AI alapító partnere és tagja Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért.

Ő az alapítója is Értékpapír.io egy befektetési webhely, a generatív AI platform képek.ai, és jelenleg is dolgozik-e az indításon zseniális.ai egy platform, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak autonóm ügynökök konfigurálására és üzembe helyezésére azáltal, hogy a promptokat részfeladatokra bontja.