csonk Rólunk - Unite.AI
Kapcsolatba velünk

Jövőképünk

Rólunk

mm
korszerűsített on

A Unite.ai egy teljesen decentralizált szervezet, amelynek a csapat amely jelenleg híreket, interjúkat és hozzáférést kínál a legjobb mesterséges intelligencia-eszközökhöz – Ez azonban csak a kezdete egy többrétegű főtervnek.

Célunk, hogy a szélesebb közvéleményt tájékoztassuk a mesterséges intelligencia fejlődéséről, egységesítsük az AI közösséget, előmozdítsuk az AI demokratizálódását, követjük Chartánk a felelős mesterséges intelligencia, valamint a hasznos AGI (mesterséges általános intelligencia) fejlesztésének elősegítése.

AI eszközeink

Images.ai – Ez az első mesterséges intelligencia eszközünk, amely a generatív mesterséges intelligencia legújabb eszközeit kínálja, kihasználva a stabil diffúziós nyílt forráskódú kódot. Ellentétben a konkurens webhelyekkel, amelyek stabil diffúziós megoldásokat kínálnak – a webhely ingyenes. Ismételten és folyamatosan fejlesztjük algoritmusunkat, ahogy csapatunk bővül, és folyamatosan bővítjük az erőforrásokat, és optimalizáljuk a gépi tanulás algoritmusok, amelyek a szoftver tetejére vannak rétegezve.

Az eszközt szándékosan úgy tervezték, hogy egyszerű legyen, ne legyenek zavaró parancsok – Egyszerűen írjon be egy keresőkifejezést, és egy látványos műalkotás készül.

Az érdeklődő felhasználók számára mémfunkciókat is hozzáadtunk a képgenerátorhoz. Hamarosan elérhető lesz egy személyre szabott galéria, amelyet megoszthat barátaival és családjával.

Természetesen ez csak az első a sok mesterségesintelligencia-eszköz közül, amelyet tervezünk kínálni. A Unite.ai nevet azért választották, hogy egyesítse a mesterséges intelligencia közösségét, és egy digitális tető alatt egyesítse a legjobb nyílt forráskódú eszközöket.

A jövőben megjelenő projektek a következők:

Zseni.ai – Nyílt forráskódú szoftvert használó chatbot platform, amely a GPT 3.5 és újabb verzióihoz csatlakozik. Az OpenAI API-k mellett nyílt forráskóddal létrehozzuk az első személyre szabott mesterséges intelligencia asszisztenst, amely testreszabható, személyre szabható és emlékszik.

Emlékszik a nevére, a megosztott történetekre, egészségügyi problémáira, reményeire, álmaira és egyebekre. Mérvadó vagy barátságos és szimpatikus AI-t szeretne? Választhatsz.

Ez lesz a saját egyedi mesterséges intelligencia, és ennek az eszköznek a használatával szimbiotikus kapcsolat alakul ki, és önmagad jobb verziója leszel.

Gondolkozz.ai – Ez egy platform azoknak a cégeknek, akik mesterséges intelligencia megoldásokat keresnek. Alkalmazást szeretne készíteni cége adatainak rendezésére? Mintafelismerést kell használnia az üzleti alkalmazások optimalizálásának meghatározásához? Nem tudja, hol kezdje? Think.ai lesz a megoldás.

Méretezhető AI-megoldásokat készítünk – mindezt egy közösség alatt.

Konferenciák

Jelenleg naponta több mint 200 látogató érkezik hozzánk, akik mesterséges intelligencia konferenciákat keresnek, miközben ingyenes listát kínálunk a világ legjobb konferenciáiról, valamint saját Unite.ai konferenciahálózatunk elindításának lehetőségeit is kutatjuk. A cél egy konferenciahálózat kiépítése lenne a következő városokban:

  • London
  • New York
  • Toronto
  • San Francisco
  • Austin
  • Las Vegas

Kérem, ha van tapasztalata a konferenciakörben kapcsolat

Az unite.AI alapító partnere és tagja Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért.

Ő az alapítója is Értékpapír.io egy befektetési webhely, a generatív AI platform képek.ai, és jelenleg is dolgozik-e az indításon zseniális.ai egy platform, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak autonóm ügynökök konfigurálására és üzembe helyezésére azáltal, hogy a promptokat részfeladatokra bontja.