csonk A 10 legjobb gépi tanulási és mesterséges intelligencia hírlevél (2023. november)
Kapcsolatba velünk

Futurista sorozat

A 10 legjobb gépi tanulási és mesterséges intelligencia hírlevél (2023. november)

mm
korszerűsített on

Számos gépi tanulás és mesterséges intelligencia hírlevelek, az alábbiakban a legjobbakat mutatjuk be. Ezek lehetővé teszik, hogy lépést tartson a legfrissebb iparági hírekkel, fontos fejlesztésekkel stb.

Természetesen mi magunk is figyelemmel kísérjük ezeket a hírleveleket, hogy mindig az iparág élén maradhassunk. Ha többet szeretne megtudni saját hírlevelünkről, a lista alján található.


Alfa jel – Heti összefoglalót kaphat a legjobb kutatási modellekről, amelyeket egy szabadalmaztatott algoritmus azonosít, amely azonosítja a világszínvonalú kutatók által megvitatott legújabb témákat.

AI Disruptor – Saját magunk írták Alex McFarland. A mesterséges intelligencia (AI) a társadalom szinte minden területét megzavarja. Hogyan készülünk?

Adatelixír - A Lon Riesberg által írt Data Elixir nagyobb hangsúlyt fektet az iparági bennfentesek, és különösen az adattudósok és mérnökök tájékoztatására. Megismerheti a gépi tanulás új eszközeit, valamint az álláshirdetéseket.

Data Machina – Ez egy kéthetente megjelenő nagyon személyre szabott hírlevél Carlos alg0-tól, aki a Data Science Londont alapította. Ismerje meg az érdekes AI-könyveket, amelyeket Carlos olvas, valamint az általa ajánlott kurzusokról és cikkekről. Ez az egyik legtechnikaibb hírlevél.

Data Science Weekly – Ez a hírlevél nagyobb résszel rendelkezik, mint a többi általunk profilozott hírlevél, mivel kizárólag a kurátori hírek, állásajánlatok, valamint adattudományi képzési lehetőségek kínálatára koncentrál.

Deep Learning Weekly – Ahogy a neve is mutatja, ez a hírlevél a mély tanulási technológiára összpontosít, és olyan ipari bennfentesek számára készült, akik a tudományos és a vállalati világban egyaránt jelen vannak.

Exponenciális nézet -Azeem Azhar által írt, ez egy könnyen áttekinthető heti hírlevél, amely az új mesterséges intelligencia-technológiák hatásaira összpontosít, mint például az autonóm járművek, az adattulajdonlás, az álhírek stb. Nagyon élvezzük, hogy milyen széles a tartalom, mindenre összpontosít. az emberi faj túlélése és általában a társadalom jóléte szempontjából fontos témák.

AI importálása – Ez a heti hírlevél nagyon élvezetes, különösen a nem műszaki háttérrel rendelkezők számára. Gyakran bemutatják az AI valós felhasználási eseteit, valamint olyan etikai kérdéseket vitatnak meg, mint például a gépi tanulási elfogultság. Egy dolog, amit szeretünk, az az, hogy rávilágítanak arra, hogy bizonyos kérdések miért fontosak a társadalom számára általában. Írta: Jack Clark, aki az irányelvek címjegyzéke OpenAI.

Az algoritmus – MIT Technology Review – Az MIT Technology Review válogatott hírleveleket kínál számos technológiai iparág számára, beleértve a blokkláncot, az űrt és természetesen az AI-t. Az Algoritmus egy könnyen olvasható hírlevelet kínál, amely biztosítja, hogy mindig tájékozódjon az iparág legfontosabb fejleményeiről. Az egyetlen hátránya, hogy nem olvashatja el az összes cikket, hacsak nem fizet elő a Technology Review-ra.

A Gradiens – Ez a hírlevél egyedülálló megközelítést alkalmaz: nemcsak linkel néhány, a mesterséges intelligenciával kapcsolatos legfontosabb megállapításokhoz, hanem tömör összefoglalót, áttekintést, és ami még fontosabb, megvitatja, miért fontosak a hírek. Az ingyenes lehetőség számos előnnyel jár, de van fizetős verziójuk is.

A Föld Igazság – Ez egy kéthetente megjelenő közösségi hírlevél a számára számítógépes látás gyakorlók. Ingyenes, és arra összpontosít, hogy értéket teremtsen az AI közösség számára. A szerző választásai gyakran érdekesek, és olyan elemzést kínálnak, amelyet máshol nem könnyű megtalálni.


Kézzel készített hírlevelünket a bomlasztó vállalkozóknak, hozzáértő befektetőknek vagy üzleti szakembereknek írtuk, akik az iparág előtt akarnak maradni. AI Business by Unite.AI, a mesterséges intelligencia legújabb áttöréseit, az új gépi tanulási módszereket, valamint a web minden szegletéből származó betekintést kell ismernie.

AI Business by Unite.AI hírlevél

Nem spamelünk! Olvassa el Adatvédelem Ha többet akarsz tudni.

Az unite.AI alapító partnere és tagja Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért.

Ő az alapítója is Értékpapír.io egy befektetési webhely, a generatív AI platform képek.ai, és jelenleg is dolgozik-e az indításon zseniális.ai egy platform, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak autonóm ügynökök konfigurálására és üzembe helyezésére azáltal, hogy a promptokat részfeladatokra bontja.