csonk A 10 legjobb mesterséges intelligencia hanggenerátor (2023. november) – Unite.AI
Kapcsolatba velünk

Best Of

A 10 legjobb mesterséges intelligencia hanggenerátor (2023. november)

korszerűsített on

A fejlett mesterséges intelligencia és hangszintézis technológia térnyerésével számos számítógépes hanggenerátor vált elérhetővé a piacon. Ezek a gyors fejlődések szükségtelenné tették a nagy mennyiségű hangmintát vagy a rendkívül professzionális berendezések használatát.

A mesterséges intelligencia mai világában bármilyen hangot utánozhatsz, ami elképzelhető, és ez egy meglehetősen egyszerű folyamat. Számos üzleti alkalmazás létezik az AI hanggenerátorokhoz, és ezzel a 10 legjobb mesterséges intelligencia hanggenerátorral bármilyen méretű vállalkozás elkezdheti használni a technológiát.

1. Lovo.ai

A többfunkciós mesterséges intelligencia által működtetett tartalomplatform | Genny a LOVO-tól

A Lovo.ai egy díjnyertes AI-alapú hanggenerátor és szövegfelolvasó platform. Ez az egyik legrobusztusabb és legkönnyebben használható platform, amely a valódi emberi hangra emlékeztető hangokat állít elő.

A Lovo.ai hangszintézis modelljei folyamatos finomításával számos iparágat szolgál ki, beleértve a szórakoztatást, a bankszektort, az oktatást, a játékot, a dokumentumfilmet, a híreket stb. Emiatt a Lovo.ai világszerte nagy érdeklődést váltott ki a nagyra becsült szervezetek részéről, így kiemelkednek a hangszintézis szektor újítói közül.

A LOVO nemrégiben piacra dobta a Gennyt, egy következő generációs mesterséges intelligencia hanggenerátort, amely szövegfelolvasó és videószerkesztési képességekkel rendelkezik. Lenyűgöző minőségben képes emberszerű hangokat produkálni, a tartalomkészítők pedig egyszerre szerkeszthetik videóikat.

Genny segítségével több mint 500 mesterséges intelligencia hang közül választhat 20+ érzelemben és 150+ nyelven. A hangok professzionális hangok, amelyek emberileg és valósághűen szólalnak meg. Használhatja a kiejtésszerkesztőt, a hangsúlyt, a sebességet és a hangmagasság-szabályozást a beszéd tökéletesítéséhez, és testreszabhatja a hangzást. 

Jellemzők:

  • A világ legnagyobb, több mint 500 mesterséges intelligencia hangot tartalmazó könyvtára
  • Granulált vezérlés professzionális producerek számára kiejtési szerkesztővel, kiemeléssel és hangmagasság-vezérléssel.
  • Videószerkesztési lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a videók egyidejű szerkesztését, miközben hangfelvételeket generál.
  • Nem verbális közbeszólások, hangeffektusok, jogdíjmentes zenék, stock fotók és videók forrásadatbázisa

A több mint 150 nyelven elérhető tartalom egyetlen gombnyomással lokalizálható.

Olvassa el a Lovo Review vagy bejelentkezés lovo.

2. Synthesys

A Synthesis az egyik legnépszerűbb és legerősebb AI hanggenerátor, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy néhány kattintással professzionális mesterségesintelligencia-hangot vagy AI-videót készítsen.

Ez a platform élen jár a szövegből hangbeszédre és a kereskedelmi használatra szánt videókra vonatkozó algoritmusok fejlesztésében. Képzelje el, hogy egy természetes emberi hang segítségével néhány perc alatt javíthatja webhelyének magyarázó videóit vagy termékismertetőit. A Synthesys Text-to-Speech (TTS) és Synthesys Text-to-Video (TTV) technológia a szkriptet élénk és dinamikus médiabemutatókká alakítja.

Számtalan funkciót kínálnak, többek között:

  • Válasszon a professzionális hangok nagy könyvtárából: 34 nő, 35 férfi
  • Hozzon létre és értékesítsen korlátlan számú hangjelzést bármilyen célra
  • A versenytárs platformoktól eltérően rendkívül élethű hangok
  • Konkrét szavak hangsúlyozása annak érdekében, hogy képes legyen kifejezni egy sor érzelmet, például boldogságot, izgalmat, szomorúságot stb.
  • Szüneteket adjon hozzá, ha a felhasználó még emberibb hangulatot szeretne adni a hangközvetítéseknek.
  • Előnézet mód az eredmények gyors megtekintéséhez és a változtatások alkalmazásához anélkül, hogy elveszítené a renderelési időt.
  • Használja értékesítési videókhoz, levelekhez, animációkhoz, magyarázókhoz, közösségi médiához, TV-reklámokhoz, podcastokhoz stb.

Olvassa el a Synthesys Review vagy bejelentkezés Synthesys.

3. Murphy

Az egyik legnépszerűbb és leglenyűgözőbb mesterséges intelligencia hanggenerátor a piacon a Murf, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy szöveget beszéddé, beszédhangot és diktálást alakítson át. Különösen hasznos a termékfejlesztők, podcasterek, oktatók és az üzleti világban dolgozók számára.

A Murf nagyon rövid idő alatt és minimális erőfeszítéssel természetes hangokat hoz létre. Ezután szinte minden ágazatban használhatók. A több mint 110 hangot tartalmazó könyvtárnak köszönhetően 15 különböző nyelven a Murf számos felhasználási lehetőséget kínál.

Íme a Murf néhány főbb jellemzője:

  • Hangok és nyelvek nagy könyvtára
  • Kifejező érzelmi beszédstílusok
  • Hangmagasság és hangszínek finomhangolása
  • Hang- és szövegbeviteli támogatás

Olvassa el a Murf Review vagy bejelentkezés Murphy.

4. KIT

A Kits úgy írja le magát, mint az AI Voice Toolkit, amellyel feltöltheti a hangját. Készítse el saját mesterséges intelligencia hangjait egyetlen kattintással, vagy alakítsa át hangját az egyre növekvő kereskedelmi felhasználású könyvtár és a hivatalosan engedélyezett előadói hangok segítségével.

A konkurens platformokkal ellentétben ez az első mesterséges intelligencia hangplatform, amely közvetlenül együttműködik a művészekkel, hogy hivatalosan is kiadják hangmodelleiket az ő feltételeik szerint. Ez tökéletes kereskedelmi alkalmazásokhoz.

Egy másik lehetőség az általános jogdíjmentes hangok könyvtárának kihasználása, hogy hangját kifejező énekstílusok végtelen palettájává alakítsa, és bővítse kreatív teljesítményét. Az oktatóeszköz megkönnyíti az AI-t, csak töltse fel énekét, és hallgassa hangja átalakulását.

  • Változtassa meg hangját a mesterséges intelligencia hangjaival, amelyek licencelt művészek könyvtárából vagy jogdíjmentes hangokból származnak.
  • Hozzon létre, képezzen és ossza meg saját mesterséges intelligencia hangját a semmiből az egykattintásos RVC v2 modellmegosztással
  • Töltse fel meglévő .pth fájljait RVC v1 vagy v2 modellekre a kiváló minőségű következtetések és modellmegosztás érdekében
  • A modell betanítása egyszerű, egyszerűen gyűjts össze hangfelvételeket a reprodukálni kívánt hangról

5. Voice Over a Speechify segítségével

A Speechify bármilyen formátumú szöveget természetes hangzású beszéddé alakíthat. Az interneten alapuló platform PDF-fájlokat, e-maileket, dokumentumokat vagy cikkeket fogadhat, és azokat hanganyaggá alakíthatja, amelyet olvasás helyett hallgatni lehet. Az eszköz az olvasási sebesség beállítását is lehetővé teszi, és több mint 200 természetes hangzású hang közül választhat.

A szoftver intelligens, és több mint 15 különböző nyelvet képes azonosítani a szövegfeldolgozás során, és zökkenőmentesen tudja átalakítani a beolvasott nyomtatott szöveget jól hallható hanggá.

Íme a Speechify néhány legfontosabb funkciója:

  • Webalapú Chrome és Safari bővítményekkel
  • Több mint 200 kiváló minőségű hang közül választhat
  • Több mint 20 nyelv és ékezet
  • A hangmagasság, a hangszín és a sebesség szemcsés vezérlése
  • Kereskedelmi felhasználási jogok
  • Egyedi hangsávok

30% kedvezmény kód: SPECHIFYPARTNER30

Olvassa el a Speechify Review vagy bejelentkezés Szónokol.

6. WellSaid Labs

Ismerje meg a WellSaid Labs AI Voices-t

A WellSaid egy webalapú szerzői eszköz, amellyel hangfelvételeket készíthet a Generative AI Voices segítségével.

Az eszköz a mesterséges intelligencia hangjainak változatos listáját kínálja, amely mindig elérhető, hogy olyan gyorsan generáljon hangot, amilyen gyorsan csak tudsz. A konkurens opciókkal ellentétben a legélethűbb mesterséges intelligencia hangokat kínálják, amelyek az emberi felvételekhez hasonlóan valósághűek.

Találja meg a megfelelő hangot minden képzési modulhoz. Több mint 50 mesterséges intelligencia hangot hallgathat meg valós időben, különböző beszédstílusokkal, nemekkel és akcentusokkal. Légy kreatív! Keverje össze a hangokat a forgatókönyv-alapú oktatáshoz.

Egyedülálló funkció a Pronunciation Library, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben szabályozzák, hogyan meséli el a mesterséges intelligencia az Ön történetét, megtanítva neki, hogyan mondjon el dolgokat konkrétan úgy, ahogyan szeretné.

Néhány szolgáltatás a következőkből áll:

  • Különféle hangok állnak rendelkezésre a nap 24 órájában
  • Több mint 50 AI hang
  • Szükség esetén tanítsa a kiejtést
  • Nincs tehetség vagy stúdió szűk keresztmetszete
  • Hibátlan frissítések és szerkesztés percek alatt
  • Kétszer gyorsabban jelenít meg, mint a kimondott szkript

Olvassa el a WellSaid Labs Review vagy bejelentkezés WellSaid Labs.

7. Megváltozott

Az Altered Studio egy következő generációs audioszerkesztő, amely több hangos mesterséges intelligencia technológiát integrál egyetlen felhasználóbarát alkalmazásba. Online, valamint helyileg fut Windows és Mac rendszeren a helyi számítási erőforrások használatával.

A Voice AI eszközök segíthetnek a szinkronizálási munkafolyamatban. Átírás, hangosítás, szövegfelolvasás és fordítások.

Az Altered Studio egyedülálló beszéd-beszéd, teljesítmény-teljesítmény Speech Synthesis technológiát kínál, amely kitágítja a teendők határait.

Az egyedülálló technológia egyik lehetősége lehetővé teszi, hogy hangját egyéni hangra módosítsa. Ezenkívül átírhat, beszédhangot adhat hozzá szövegfelolvasó funkcióval és lefordíthat hangfájlokat.

A főbb jellemzők a következők:

  • Hozzon létre egy adott hangot. Lehet, hogy egy híres színész hangja, egy magával ragadó hang-tehetség, egy barát vagy egy nagyszülő hangja.
  • Életszerű használat Szövegfelolvasó a Voice-Over hozzáadásához a tartalomhoz 70+ nyelv.
  • A személyes hangjegyzetektől a hosszú megbeszélésekig, gyors és pontos átírás csak egy kattintásnyira van.
  • Google Drive integráció, bárhonnan könnyedén dolgozhat, és könnyedén megoszthat fájlokat.
  • A Voice Editor közvetlenül a böngészőből rögzíthet mikrofonon vagy bármilyen más felvevőeszközön keresztül.
  • Importálja és exportálja fájljait számos különböző formátumban, veszteségmentesen és nyersen.
  • A spektrogram és a spektrumvizualizáció egyetlen kattintással elérhető a részletes frekvenciaelemzés érdekében.

8. FineShare

Gyorsan generál 220 élethű hangot 40 nyelven videókhoz, podcastokhoz, könyvekhez, prezentációkhoz és sok máshoz.

A FineShare egy mesterséges intelligencia-szövegfelolvasó generátort használ, hogy azonnal vonzóbbá tegye a tartalmat. Az eszköz lehetővé teszi bármilyen tartalom, például videók, podcastok, regények, cikkek, forgatókönyvek és prezentációk azonnali nagyfelbontású audioverziójának létrehozását.

Ezt az eszközt arra tervezték, hogy növelje a felhasználók elkötelezettségét, elérhetővé tegye a tartalmat, és többnyelvű támogatásával nagyobb közönséget érjen el.

Íme a FineShare néhány fő funkciója:

  • 220+ élethű AI hang
  • 40+ nyelvet támogat
  • Beszédsebesség beállítása
  • AI-beszédek a YouTube-hoz, blogbejegyzésekhez és hangoskönyvekhez

Olvassa el a FinesShare áttekintés vagy bejelentkezés FineShare.

9. play.ht

A Play.ht egy erőteljes mesterséges intelligencia-szövegfelolvasó generátor, amely az AI-ra támaszkodik az IBM, a Microsoft, az Amazon és a Google hangjának és hangjának létrehozásához. Az eszköz különösen hasznos a szövegek természetes hangokká alakításához, és lehetővé teszi a beszédhang letöltését MP3 és WAV fájlokként.

A Play.ht segítségével kiválaszthat egy hangtípust, illetve importálhat és beírhat szöveget, amelyet az eszköz azonnal természetes emberi hanggá alakít. A hang ezután SSML-címkékkel, beszédstílusokkal és kiejtésekkel javítható.

A Play.ht-t olyan nagy márkák használják, mint a Verizon és a Comcast.

Íme a Play.ht néhány fő funkciója:

  • A blogbejegyzések konvertálása hangra
  • Integrálja a valós idejű hangszintézist
  • Több mint 570 akcentus és hang
  • Valósághű hangbeszédek podcastokhoz, videókhoz, e-learninghez és sok máshoz

10. Hitpaw Voice Changer

Ez a könnyen használható AI-eszköz az egyik legjobb alkalmazás játékosok, streamerek, YouTube-felhasználók és találkozók számára. A játékosok élvezik, mert lehetővé teszi, hogy könnyen úgy hangozzon, mint egy kedvenc karakter egy videojátékban, a vállalkozók pedig élvezik, mert hitelessé teheti őket.

Engedje szabadjára kreativitását, váltson hangot a végtelen lehetőségekkel. Legyen robot, démon, mókus, nő, férfi, szellemarcú vagy animeszínész, a HitPaw Voice Changer hatalmas számú hangváltó effektust kínál, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és több lehetőséget kínáljon a kívánt karakterhez.

  • Változtasd meg a hangodat különböző hangváltó effektusokkal valós időben
  • Tökéletesen integrálható az összes népszerű játékkal és programmal
  • Tökéletes hangmódosító játékmenethez, tartalomkészítőhöz, Vtuberhez vagy élő közvetítéshez
  • Hangváltás közben távolítsa el a zajt és a visszhangot
  • Változtassa meg könnyedén hangját kiváló minőségben

Alex McFarland brazíliai író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeivel foglalkozik. A világ vezető AI-cégeivel és kiadványaival dolgozott együtt.

Az unite.AI alapító partnere és tagja Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért.

Ő az alapítója is Értékpapír.io egy befektetési webhely, a generatív AI platform képek.ai, és jelenleg is dolgozik-e az indításon zseniális.ai egy platform, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak autonóm ügynökök konfigurálására és üzembe helyezésére azáltal, hogy a promptokat részfeladatokra bontja.