csonk A 10 legjobb videójavító eszköz és alkalmazás (2023. november) – Unite.AI
Kapcsolatba velünk

Best Of

A 10 legjobb videójavító eszköz és alkalmazás (2023. november)

korszerűsített on

Mindannyian tudjuk, hogy a látvány milyen fontos lehet a közönség megragadásában és megnyerésében – legyen szó zenei videókról, élő közvetítésről, filmekről vagy akár egyszerű vlogokról. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy ezek a látványelemek a lehető leglenyűgözőbbek legyenek.

A videofelvételek minőségének javítása egyszerűbbé és gyorsabbá vált a speciális videójavító szoftverek megjelenésével. Ez a szoftver nemcsak a webkamerával, okostelefonnal vagy videokamerával rögzített videók felbontását, fényerejét és élességét javíthatja, hanem számos további funkciót is kínál, mint például a zajcsökkentés és a színoptimalizálás.

A mai technológiával ezek az eszközök megkönnyítik a kiváló minőségű tartalom előállítását anélkül, hogy az utómunka szakértőjének kellene lenni. Tehát ha a hétköznapi videókat professzionális megjelenésű projektekké szeretné alakítani anélkül, hogy bonyolult szerkesztési folyamaton menne keresztül, feltétlenül használja ki ezeket a szoftvereszközöket.

Íme néhány a legjobb videójavító eszköz és alkalmazás a piacon:

1. Hitpaw

HitPaw Video Enhancer | HD konvertálása CRISPY 4K videóvá | Élesítse és skálázza fel a videót 4K-ra mesterséges intelligencia segítségével

A HitPaw Video Enhancer AI tökéletes megoldás mindenkinek, aki frissíteni szeretné videóit. AI technológiát használ a videók minőségének drasztikus javítására három különálló modell használatával, beleértve a zajtalanító modellt, az animációs modellt és az arcmodellt.

A Denoise modell a gyenge megvilágítású és egyébként rossz minőségű felvételek világosabbá tételére szolgál, így tisztán és világosan néz ki. Az animációs modell kiélesíti a klasszikus anime klipeket, és színesíti, hogy természetesebbnek tűnjenek a kiváló minőségű képernyőkön. Végül az arcmodell beállítja a portrékat a videó minden egyes képkockáján belül a fényerő, a színtelítettség és a kontraszt beállításával a retusált kivitel érdekében.

A HitPaw néhány legfontosabb funkciója:

  • AI-alapú technológia a videók gyors felskálázásához
  • Zajcsökkentés a videókhoz
  • Tökéletes anime és emberi arc videók
  • 8K-ig növeli a videó felbontását

3. AVC Labs

Hogyan javíthatja a TikTok videó minőségét 4K-ra az AVCLabs Video Enhancer AI segítségével

Az AVC Labs könnyen használható videójavítót és videófelskálázót kínál.

Az eszköz neurális hálózatokat használ a videó SD-ről HD-re, HD-ról 4K-ra és 4K-ról 8K-ra való felskálázására, szuperfelbontású felskálázással és több képkocka-javítással. Nemcsak a videó valós felbontását növeli, hanem javítja a minőségét is azáltal, hogy eltávolítja a zajt, a műtermékeket és az elmosódást, és tökéletes egyensúlyt biztosít a fényerő kontraszt és telítettsége között.

Az AVCLabs Video Enhancer AI modern tisztaságot és élességet kölcsönöz a vintage filmeknek, tévéműsoroknak és animéknek. A jól képzett AI modellekkel és AI algoritmusokkal ez a videóminőség-javító javíthatja a videó minőségét (egy vagy több képkocka javítást használva), így régi filmeket, TV-műsorokat és animéket nézhet modern HD vagy UHD kijelzőjén. a legjobb vizuális élmény.

Az alapvető hagyományos felskálázás néha a kép minőségének és részleteinek elvesztését okozhatja (a képpontosodás miatt gyakran elveszítik a tisztaságot és a részleteket), mivel a kép egy képernyőméretről/felbontásról a nagyobbra nyúlik.

AVC Labs Az AI videófelskálázás kreatív megközelítést alkalmaz a HD videók 4K felbontásra való nagyításához. A különböző képkockákból származó információk kihasználásával ez a nagy teljesítményű szoftver a minőség feláldozása nélkül nagyobb és részletesebb képeket tud készíteni, mint amit eredetileg rögzítettek. A szuperfelbontású algoritmusok segítségével a számítógépek nagy felbontású eredményeket hozhatnak létre az alacsony felbontású képek figyelemre méltó pontosságú kombinálásával.

3. Movavi

A Movavi a videójavító eszközök hatékony csomagját kínálja.

Mindent kínálnak a felhasználóknak, beleértve a felhasználóbarát hangtalanítót is, amely gyors módot kínál a forgalom, a szél és egyéb nemkívánatos zajok kiküszöbölésére.

Lehetőségük van arra is, hogy azonnal megváltoztassák a hátteret a kamerás felvételeiken. Szó szerint kicserélheti a hátteret, és egy teljesen új hátteret vezethet be.

Emelje fel videofelvételeit a trendi LUT-okkal, színes fedvényekkel, frappáns címekkel és lélegzetelállító átmenetekkel.

A videó átméretezése egyszerű, egyszerűen válassza ki a kívánt képarányt és méreteket: a kapott videó lehet négyzet vagy téglalap. Azt is választhatja, hogy levágja-e a videót, vagy megtartja az eredeti vászon fekete sávjait.

A Movavi néhány szolgáltatása:

  • Zajtalanítsa a hangot és cserélje ki a háttereket
  • Szerkesztés pillanatok alatt: vágás, visszafordítás, átméretezés, egyesítés, átfordítás és körbevágás
  • Növelje tartalmait rad átmenetekkel, címekkel és bevezetőkkel
  • 180+ szűrő: Glitch, Blur, VHS és még sok más
  • Töltsd fel videóidat színkorrekcióval és kiemelő effektusokkal
  • Méretezze át a videókat a kívánt képarányra
  • Exportáld nagy sebességgel, és készülj fel a lájkok összegyűjtésére

4. lát

A VEED mesterséges intelligencia szoftvere automatikusan észleli a hangzajt, és azonnal eltávolítja azt, így éles hangminőséget biztosít. Tökéletes az otthoni irodában készített felvételek megtisztításához, ahol nem mindig vezérelhet minden hangot, amelyet a mikrofonja felvesz. A VEED képes eltávolítani a légkondicionálásból származó zajokat, például szél, eső, közlekedési zajokat, ketyegő órákat, statikus és zümmögő hangokat.

A VEED segítségével professzionális minőségű videókat készíthet mindössze néhány egérkattintással. A könnyen használható videószerkesztővel beállíthatja a képkockasebességet, a felbontást, a méretet, a világítást, a hangminőséget és még sok mást. Hozzáadhatsz háttérzenét, hangkommentárokat, automatikusan generált feliratokat, és még a bosszantó háttérzajt is eltávolíthatod a videóidból.

A legjobb az egészben, ha a VEED videószerkesztő eszközeit használhatja, hogy az egész videót lenyűgözően és professzionálisan nézze meg. Ha szélesebb közönség számára szeretné elérhetővé tenni videóit, használhatja Automatikus feliratozási eszközünket. Adj hozzá feliratokat a videódhoz. Csak kattintson a Feliratok lehetőségre a bal oldali menüben, majd kattintson az Automatikus átírás lehetőségre. A VEED automatikusan feliratokat generál az Ön számára. Számos videószerkesztő eszközt is használhat, például videoszűrőket és kameraeffektusokat. A VEED zöld képernyő-szerkesztővel, képernyőrögzítővel és még sok mással is rendelkezik.

5. Wondershare Filmora

A Wondershare Filmora egy lenyűgöző videójavító alkalmazás, amely Windows és Mac operációs rendszeren is fut, rengeteg audio- és videoeffektust kínál, valamint több mint 50 támogatott nemzetközi formátumot, például 4K szerkesztést.

Az alkalmazás hozzáférést biztosít fejlett videószerkesztő eszközökhöz és Filmstock-effektusokhoz is, amelyek tökéletessé teszik kisvállalkozások, stúdiók és oktatási intézmények számára.

Ezenkívül az AI portré funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen felismerjék az embereket a videóban, jelentősen csökkentve a szerkesztési időt. A Wondershare Filmora kiváló választás azok számára, akik túl sok erőfeszítés nélkül szeretnének kiváló minőségű videókat készíteni.

A Wondershare néhány legfontosabb funkciója:

  • kulcskockákkal
  • Hang és videó effektusok
  • Különféle előbeállítások és effektusok
  • Színbeállítások

6. Topáz

A Topaz Video Enhance AI a Topaz Labs által tervezett erőteljes felskálázó eszköz, amely intelligensen alkalmazza az áttörést gépi tanulás technológia a videók felbontásának akár 8K-ig történő növeléséhez. Ez az alkalmazás nem csak videókat tud feljavítani, hanem különféle szerkesztési feladatokat is végrehajt, mint például a vágás és a lassított effektusok, a zajtalanítás, az átlapolás megszüntetése és a visszaállítás.

Az eszköz teljes szabadságot biztosít a felhasználóknak, amikor a videó minőségének hihetetlen pontossággal és precizitással történő javításáról van szó.

A Topaz AI videójavító technológia hatékony eszköznek bizonyul. Ezer és több ezer videó alapján precíz és hatékony javításokat tesz lehetővé. Függetlenül a videó forrásától, a Topáz segítségével megkeresheti az esetleges foltokat és tökéletlenségeket, a színbeállításoktól és a villogáscsökkentéstől az elmosódott területek élesítéséig. A beépített mesterséges intelligencia motor pontosan felismeri ezeket a problémákat, így kiváló minőségű természetes eredményeket biztosít.

A Topaz néhány legfontosabb funkciója:

  • Gépi tanulási technológia
  • Javítsa a videókat 8K-ig
  • Előkelő, vágás, lassítás, zajtalanítás és egyéb feladatok
  • Több ezer videó oktatta

7. Lightworks

A Lightworks kiváló videószerkesztési lehetőség minden tapasztalati szintű egyének számára. Széleskörű szolgáltatásai, mint például a 10 bites exportálás, a fejlett dönthető és a mozgó grafika, nagyszerű eszközzé teszik, amely bármely felhasználó repertoárjában megtalálható. Még jobb, hogy támogatja a NewBlue és a TotalFX bővítményeit, amelyek egyedi felvillanást adhatnak a felhasználók különösen összetett projektjeinek.

Ha az alapverzió nem felel meg teljesen, a Lightworks egy profi verziót is kínál, amely speciális funkciókat tartalmaz, amelyekre a szakembereknek szükségük van az összetett projektek befejezéséhez. Ha ez az alkalmazás készen áll, a streamerek, a filmesek és a tartalomkészítők egyaránt megfelelően fel vannak szerelve ahhoz, hogy elképzeléseiket hatékony, de egyszerű szerkesztőeszközökkel életre keltsék.

A Lightworks néhány legfontosabb funkciója:

  • Minden tapasztalati szint
  • Támogatja a NewBlue és a TotalFX bővítményeket
  • Lehetőség a pro verzióra való frissítésre
  • Fejlett feliratozás és mozgó grafika

8. Clipchamp

A Clipchamp egy fantasztikus eszközkészlet a videotartalom szerkesztéséhez. A felhőtechnológia erejét kihasználva lehetővé teszi az összetett szerkesztési feladatok egyszerű online végrehajtását. Akár hangfájlokat, képeket vagy videókat szeretne hozzáadni, a Clipchamp segíthet egyszerűbben egy darabba integrálni őket.

Ezenkívül a felhasználók tetszés szerint effektusokat és szöveget adhatnak hozzá, valamint a szerkesztett fájlt offline menthetik a helyi számítógépükön, ha a jövőben újra hozzá szeretnének férni. Mindezek a funkciók azt jelentik, hogy a Clipchamp megkönnyíti a rendkívül vonzó vizuális tartalom létrehozását és kezelését minimális erőfeszítéssel.

A Clipchamp néhány legfontosabb funkciója:

  • Teljes eszközkészlet
  • Kiaknázza a felhőtechnológia erejét
  • Adjon hozzá effektusokat és szöveget
  • Mentés és szerkesztés offline módban

9. Shotcut

A Shotcut kiváló választás azoknak a videóvágás-rajongóknak, akik jó minőségű videókat szeretnének készíteni anélkül, hogy a pénzt feltörnék. Ez a nagy teljesítményű nyílt forráskódú és ingyenes videószerkesztő számos speciális funkcióval, amely általában csak a drágább szoftverekben található meg, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minimális erőfeszítéssel nagyszerű eredményeket érjenek el.

A speciális effektusok, például az elmosódás és a halszem-korrekció létrehozása bármilyen projektet egyedivé varázsolhat, és a Shotcut segítségével nagyon könnyen elérhető. A 4K minőségű videók exportálása soha nem volt egyszerűbb vagy költséghatékonyabb – izgalmas új lehetőségeket tár fel a projektekben. Próbálja ki a Shotcutot még ma, és készítsen lenyűgöző videókat gyorsan és egyszerűen.

A Shotcut néhány legfontosabb funkciója:

  • Kiváló minőségű videók alacsony költségvetéssel
  • Speciális funkciók széles választéka
  • Nyílt forráskódú és ingyenes
  • Speciális effektusok, például elmosódás

10. Pixop

Azok, akik AI felskálázással szeretnének javítani videóik minőségén, fontolóra vegyék a Pixop használatát. Ez a szoftver élvonalbeli neurális hálózati technológiát biztosít, amely az elérhető legrészletesebb és legvalósághűbb eredményeket produkálja – ezt a bravúrt automatizált jellege teszi még lenyűgözőbbé, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy kiválasztják a felskálázni kívánt fájlt, és hagyják, hogy a Pixop intézd a többit.

Ezenkívül az új funkciókat és fejlesztéseket bevezető rendszeres frissítésekkel mindig biztos lehet benne, hogy a Pixop a lehető legjobb eredményeket nyújtja. A könnyű, mélyreható videófelskálázás érdekében fontolja meg a Pixop kipróbálását.

A Pixop néhány legfontosabb funkciója:

  • Neurális hálózati technológia
  • Automatizált
  • Rendszeres funkciófrissítések
  • Mélyreható videó felskálázás

Alex McFarland brazíliai író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeivel foglalkozik. A világ vezető AI-cégeivel és kiadványaival dolgozott együtt.