csonk 10 "Best" AI SEO Tools (November 2023)
Kapcsolatba velünk

Search Engine Optimization

10 „legjobb” AI SEO eszköz (2023. november)

mm
korszerűsített on

SEO (Search Engine Optimization) sokrétű stratégiát igényel, amely magában foglalja a verseny kutatását, annak elemzését, hogy milyen kulcsszavak képesek forgalmat generálni, külső és belső linképítési stratégia kialakítását, valamint az oldalbetöltési sebesség optimalizálását.

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb SEO-eszközöket, amelyekkel növelheti az esélyét, hogy előkelő helyen szerepeljen a Google-on.

1. Jáspis

Sokan a Jaspert ismerik a legjobb AI-író asszisztensnek, amely lenyűgöző funkcióival és minőségével vezeti a piacot. Először el kell látnia kezdőszavakkal, amelyeket Jasper elemzi, mielőtt kifejezéseket, bekezdéseket vagy dokumentumokat hoz létre a tárgy és a hangnem alapján. Kevesebb, mint 1,500 perc alatt képes egy 15 szavas cikket elkészíteni.

A platform több mint 50 AI tartalomgeneráló sablonnal rendelkezik, beleértve a blogbejegyzéseket, e-maileket, marketingszöveget, Facebook hirdetésgenerátort, Google hirdetésgenerátort, metacímet és leírást, sajtóközleményt és még sok mást.

Íme egy pillantás a Jasper legjobb tulajdonságaira:

  • Több mint 11,000 2,500 ingyenes betűtípus és XNUMX írásstílus-kategória
  • 25+ nyelvet támogat
  • Intuitív kezelőfelület
  • Hosszú formátumú írósegéd (1,000+ szó)
  • Azonosítsa a kulcsfontosságú elemeket a szövegben (névmások, igék, nevek stb.)

Össze is hasonlítjuk Jasper vs. AI másolása & Jasper vs. Scalenut.

Olvassa el a Jasper Review vagy bejelentkezés Jáspis.

2. Képszerű

A Pictory egy mesterséges intelligencia-videógenerátor, amellyel könnyedén hozhat létre és szerkeszthet kiváló minőségű videókat. Az eszköz egyik legjobb tulajdonsága, hogy nincs szüksége videószerkesztési vagy -tervezési tapasztalatra, és ami a legjobb, a videók megőrzési időt adnak a webhelyhez, ami növeli a SEO-t.

Kezdje azzal, hogy megad egy forgatókönyvet vagy cikket, amely a videótartalma alapjául szolgál. A Pictory például a blogbejegyzését vonzó videóvá alakíthatja, amelyet a közösségi médiában vagy a webhelyén használhat fel. Ez egy nagyszerű funkció személyes bloggerek és cégek számára, akik az elkötelezettség és a minőség növelésére törekszenek. Mivel a felhőben működik, minden számítógépen működik. 

A Pictory lehetővé teszi a videók egyszerű szöveges szerkesztését is, ami tökéletes webináriumok, podcastok, zoomfelvételek és egyebek szerkesztéséhez. Használata egyszerű, és néhány percbe telik, mielőtt olyan professzionális eredményeket hoz létre, amelyek segítenek növelni a közönséget és építeni a márkát. 

A Pictory másik nagyszerű tulajdonsága, hogy létrehozhat megosztható videó kiemeléseket, ami hasznos azoknak, akik előzeteseket szeretnének készíteni vagy rövid klipeket megosztani a közösségi médiában. Ezeken a nagyszerű funkciókon kívül automatikusan feliratozhatja videóit, és automatikusan összefoglalhatja a hosszú videókat. 

Íme a Pictory néhány fő funkciója: 

  • Cikkek vagy forgatókönyvek alapján készült videó
  • Videók szerkesztése szöveggel
  • Hozzon létre megosztható videó kiemelő tekercseket
  • A videók automatikus feliratozása és összefoglalása

Olvassa el a Képes Szemle vagy bejelentkezés Képszerű.

Képes teljes bemutató

3. másolat.ai

A Copy.ai a SEO szakemberek számára készült, bejegyzés létrehozásakor egyszerűen kiválaszthatja a címet, a kulcsszavakat, az írás kívánt hangját és a cikk célját (például tanítás).

Ha ez elkészült, áttekintheti a cikk vázlatát, mielőtt a cikk elkészülne, így ellenőrizheti, hogy a cikk optimalizálása a legjobban megfelel-e az Ön használati esetének. Másodpercekbe telik, amíg a cikk varázslatosan működik, hogy teljes hosszúságú és jó minőségű bejegyzéseket hozzon létre. Átírhatja a bekezdéseket és csiszolhatja a mondatokat. Ezután csak másolja ki és illessze be a munkát a CMS-be közzététel céljából.

Válasszon a 90 eszköz és sablon közül, hogy gyorsan belevágjon a tartalomkészítésbe. A használati esetek közé tartozik a blogtartalom, a listák és a közösségi média bejegyzései.

Össze is hasonlítjuk Copy.ai vs. Jáspis.

Olvassa el a Copy.ai áttekintése vagy bejelentkezés másolat.ai

4. Pro Rank Tracker

A SEO egyik legnehezebb aspektusa az, hogy valós időben tudjuk, hol helyezkedünk el. A Google-ban történő kézi keresés nem időtakarékos, és fennáll annak a veszélye, hogy személyre szabott és lokalizált találatok hamis benyomást keltenek.

Ez a legjobb eszköz a piacon, amellyel hatékony eszközeivel gyorsan azonosíthatja aktuális rangsorát.

Rangsorkövetés - Megbízható rangkövetés bárhonnan, bármilyen eszközzel.

Rangsorok elemzése – Online nézetek, adatvizualizációk és diagramok, amelyek lehetővé teszik a rangsorolás előrehaladásának gyors elemzését és a betekintések alapján megalapozott döntések meghozatalát.

Jelentő – Ha el szeretné küldeni jelentéseit potenciális befektetőknek, ügyfeleknek vagy belső csapattagoknak, lehetőség nyílik személyre szabott, fehér címkével ellátott jelentések automatikus generálására és küldésére.

5. pikkelysömör

A Scalenut lényegében egy minden egyben marketingeszköz, és méretezhető. Lehetővé teszi, hogy gyorsan megkapja a teljes kulcsszótervet a réséhez, és olyan tartalomkezelési stratégiát hozzon létre, amely uralja ezeket a kifejezéseket. A szoftver 4 részre oszlik:

Kutatás – Fedezze fel a betekintést, és építsen fel egy működő stratégiát azáltal, hogy megszerez minden olyan betekintést és szemantikai kulcskifejezést, amelyre szüksége van ahhoz, hogy felülmúlja versenytársait.

Teremt – Írjon SEO tartalmat, amely az NLP és az NLU legfejlettebb verzióinak használatával rangsorol (Természetes nyelvi feldolgozás & Természetes nyelv megértése). Valós idejű optimalizálást kínál a SERP statisztikák alapján, és olyan tartalmat kínál, amely képes szállítani.

Optimalizálja – Dinamikus SEO-pontszámmal valós idejű visszajelzést kaphat arról, hogy hol tart a tartalma. Javítson útközben, nincs több módosítás!

Marketing másolat – Írjon meggyőző másolatot, amely konverziót eredményez 40+ AI szövegíró sablonnal. Ez a következőket tartalmazza:

  • Termékleírás
  • Weboldal másolata
  • Copywriting Frameworks
  • E-mail szerzői jogvédelem

Igényeljen 20% kedvezményt a havi előfizetési díjból. Akciós kód: ÖRÖKKÉ 20 

Össze is hasonlítjuk Scalenut vs. Jáspis.

Olvassa el a Scalenut Review vagy bejelentkezés pikkelysömör.

6. Tartalom méretben

A SEO-hoz és a tartalom méretezését igénylő webhelyekhez tervezett generatív AI-modellt emberszerű tartalom generálására tervezték, és még a legerősebb és legpontosabb AI-detektorokat is átengedi.

A felhasználók percek alatt hosszú formátumú blogbejegyzéseket hozhatnak létre kulcsszóból, YouTube-videóból, podcastból, meglévő blogból, PDF-ből vagy dokumentumból vagy egyéni hangfájlból – mindezt saját egyedi hangjával és írási stílusával. A SEO-központú tartalommegjelenítők számára, akiknek hosszú formátumú tartalomra van szükségük, és a tartalom gyors gyártásának lehetőségével ez egy szilárd lehetőség.

  • Válasszon egy kulcsszót (vagy több százat), amelyre rangsorolni szeretne, és percekkel később hozzon létre egy 2,600+ szavas blogbejegyzést, amely optimalizált és majdnem közzétételre kész.
  • A rendszer valós időben kutatja a cikket, az NLP-t és a szemantikai elemzést, valamint a SEO legjobb gyakorlatait használja a teljes cikk összeállításához.
  • Vegye ki bármelyik meglévő cikket, és készítsen egy frissen írt cikket, amely a forrás URL-t használja kontextusként az új cikkhez

7. PageSpeed ​​Insights

Amint azt a magamban széles körben tárgyaltam SEO optimalizálás útmutató szerint az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott szempont a Google-ban való előkelő helyen az, hogy milyen gyorsan töltődik be az oldal. Ez legalább 2017 óta rangsorolási tényező, és különösen a mobilfelhasználók számára rendkívül fontos.

Ezt az ingyenes eszközt a Google biztosítja a webhelytulajdonosok számára, hogy elemezzék, hogyan értékeli a Google az oldalak betöltési sebességét. Ha az Ön weboldala zöld és megfelel, akkor nem zárjuk ki a keresési eredmények közül:

Sajnos, ha nem sikerül, azonnal dolgoznia kell a helyzet orvoslásán. A három mutató, amelyre összpontosítania kell:

  • Első tartalmas festék
  • Legnagyobb tartalmas festék
  • Halmozott elrendezéseltolás

Az első tartalmas festék a hajtás feletti tartalom, amely először látható az oldal betöltésekor – Hány mikroszekundum kell a betöltés befejezéséig?

A legnagyobb tartalommal rendelkező festék azt az időpontot jelöli, amikor a legnagyobb szöveget vagy képet festették. Ilyenkor a képméret optimalizálása élvez prioritást.

A kumulatív elrendezéseltolás a látható elemek mozgását méri a nézetablakon belül az oldal betöltésekor. Lehet, hogy személyesen találkozott ezzel, amikor elkezd olvasni egy oldalon lévő tartalmat, hogy aztán a tartalom a képernyőn eltolódjon. Ez frusztrációt okozhat a felhasználókban.

Minden vállalkozás tulajdonosának meg kell győződnie arról, hogy ismeri ezt az eszközt. Ha egy piros SIKERTELEN értesítést lát, akkor javítania kell a helyzetet, mivel ez megnöveli annak esélyét, hogy nem fog magas helyezést elérni.

8. Nitro Pack

Fontos ismerni az oldalbetöltési sebesség optimalizálásának fontosságát, különösen az áthaladáshoz Google Insights PageSpeed – A Nitro Pack az az eszköz, amely lehetővé teszi ennek a sebességnek az optimalizálását. Mindent biztosít, ami egy gyors weboldalhoz kell, egy helyen. Az olyan funkciók, mint a gyorsítótár, a képoptimalizálás és a CDN, készen állnak a használatra.

Képoptimalizálás

  • Veszteséges és veszteségmentes képtömörítés;
  • Advanced Lazy loading (beleértve a CSS-ben meghatározott háttérképeket);
  • Megelőző képméretezés;
  • WebP konverzió (ha a böngésző támogatja).
  • Adaptív képméretezés.

Kódoptimalizálás

  • HTML, CSS és JS kicsinyítés és tömörítés;
  • Kritikus CSS, DNS előzetes letöltés, előbetöltés és még sok más.
  • GZIP és Brotli tömörítés

Optimalizálás betöltése

  • Beépített globális CDN
  • Intelligens gyorsítótár érvénytelenítése;
  • Automatikus gyorsítótár bemelegítés;
  • Eszköz- és cookie-tudatos gyorsítótárazás;
  • Böngésző és munkamenet-tudatos gyorsítótár.

9. Szörfös SEO

A Surfer elsősorban SEO tartalom generálására szolgáló eszköz, néhány alapvető funkció a következők:

Vázlatépítő – Használja a beépített Outline Buildert, hogy tartalmat részletes vázlattá strukturálja, egyedi lehetséges címsorokkal és kérdésekkel.

Téma felfedezése – Fedezzen fel több tucat releváns témacsoportot néhány perc alatt, így a stratégia különböző kulcsszavakat céloz meg.

Kulcsszavak mennyiség és keresési szándék – Ellenőrizze a célközönség keresési szándékát, és egy pillantással értékelje a havi keresési mennyiséget és a kulcsszó nehézségeit. Míg a Google ezt a funkciót ingyenesen kínálja a Google Kulcsszótervező, ennek az eszköznek a használata egyszerűbb és kevésbé frusztráló.

Belső tartalomstruktúra – Ez zökkenőmentesen optimalizálható valós idejű metrikák használatával a szerkezethez és a szószámhoz.

AI írás – Használja ki a Surfer teljes erejét, hogy jól kutatott és jó minőségű cikkeket írjon.

AI-tartalom és plágium – Bár egyes leányvállalatok dönthetnek úgy, hogy az AI által generált tartalomra hagyatkoznak, ez Google-büntetést vonhat maga után, ezért a beépített plágium- és AI-tartalom-ellenőrző fontos eszköz, ha el akarja kerülni a büntetéseket.

Olvassa el a Surfer SEO áttekintése vagy bejelentkezés Szörfös SEO.

# 10. SEM Rush

Ez a nagy teljesítményű platform számos olyan eszközt kínál, amelyek helyettesítik más termékek funkcionalitását, beleértve a Google Trends, a MOZ, a Hootsuite és a HasonlóWeb szolgáltatást.

Néhány felajánlott eszköz a következőket tartalmazza:

Forgalom elemzése – Hasonlítsa össze webhelye forgalmát a versenytársakkal, hogy megtudja, hol tart. Tekintse meg a becsült teljes forgalmat, a legfontosabb forgalmi forrásokat, a visszafordulási arányt, az oldalon töltött időt és egyebeket a következő stratégiához.

Kulcsszó kutatás – Ha SEO-ról van szó, a kulcsszavak kutatásának a lista elején kell lennie. Fedezze fel organikus keresési versenytársait, és találjon lehetőségeket, hogy versenyezzen velük. Ismerje meg az általuk rangsorolt ​​kulcsszavak pontos értékét, és emelje ki azokat a hiányosságokat, amelyeket még a riválisai is figyelmen kívül hagynak.

Kulcsszó GAP – Nehéz lehet versenyezni a legkézenfekvőbb kulcsszavakért, az új weboldalaknál a legjobb stratégia a hosszú farkú kulcsszavak hajszolása. Ezek olyan keresési kifejezések, amelyeket az örökölt piacvezetők gyakran figyelmen kívül hagynak. Ezzel az eszközzel akár öt versenytársat is összehasonlíthat egymás mellett, és megtalálhatja azokat a kulcsszóstratégiák hiányosságait, amelyeket megcélozhat.

Visszamutató linkek elemzése – A visszamutató linkek továbbra is az egyik legfontosabb elem a webhelyek magas rangsorolásához. Ez az eszköz lehetővé teszi új backlink lehetőségek beszerzését saját webhelyéhez. Egyszerűen lépjen be a versenytárs webhelyére, hogy megtekinthesse az összes visszamutató linkjét. Ezután keresse meg a legjobban hivatkozó domaineket, alkalmazzon szűrőket adott webhelyek megkereséséhez, és még a legutóbb megszerzett és elveszett backlinkeket is meghatározza. Ezen információk birtokában felfedezheti, hogy a versenytársak hogyan szereznek vissza linkeket, milyen típusú cikkek kapják ezeket a hivatkozásokat, és stratégiát dolgozhat ki ugyanerre.

Pozíciókövetés – Régebben külön szoftverre volt szüksége ahhoz, hogy nyomon kövesse több kulcsszó jelenlegi rangsorát a Google-ban. Ez az időtakarékos eszköz megtalálható ezen a platformon, és ezekkel az információkkal azt javasoljuk, hogy összpontosítson azokra az oldalakra, amelyek a 6. és a 20. pozíció között helyezkednek el, és dolgozzon az oldalak ezen kulcsszavainak javításán. A fejlesztések közé tartozik a webhely tartalmának optimalizálása a felhasználók konverziójának és megtartási arányának maximalizálása érdekében.

Író asszisztens – Bár mindig olyan tartalmat kell írnia, amelyet a felhasználó elsődleges gondolkodásmódjával hoz létre, ezek az eszközök segíthetnek abban, hogy a tartalom Google-barát legyen. Ez közvetlenül integrálható Google Dokumentumok- vagy WordPress-fiókjába.

Tartalom audit – Ez a platform egyik leginkább alulértékelt funkciója, auditálja tartalmi eszközeit, és automatikusan készletekre bontja a további fejlesztés érdekében. Keresse meg azokat a darabokat, amelyeket frissíteni, átírni vagy törölni kell a Google Analytics, a Search Console és a SEM Rush adatok segítségével.

Ezek a különféle eszközök és még sok más oka ennek SEM Rush listánk élén található.

Bónusz: Eredetiség.ai

Az olyan íróeszközök elterjedésével, mint a Jasper, és a GPT 3, 3.5 és 4.0 változatait használó mesterséges intelligencia íróeszközök elterjedésével szükség van arra, hogy a cégtulajdonosok képesek legyenek észlelni, ha az írást az MI generálja. Az Originality.ai megoldja ezt a problémát, egy egész webhelyet képes átvizsgálni mesterséges intelligencia által generált tartalom vagy plágium keresésére, és ezt költséghatékony módon tudja megtenni. Ez a legjobb megoldás azoknak a tartalom-kiadóknak, akik írókat alkalmaznak, és aggódnak, ha a tartalom mesterséges intelligencia által generált vagy plagizált.

Az unite.AI alapító partnere és tagja Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért.

Ő az alapítója is Értékpapír.io egy befektetési webhely, a generatív AI platform képek.ai, és jelenleg is dolgozik-e az indításon zseniális.ai egy platform, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak autonóm ügynökök konfigurálására és üzembe helyezésére azáltal, hogy a promptokat részfeladatokra bontja.