στέλεχος Σχετικά με το Images.ai - Unite.AI
Συνδεθείτε μαζί μας

Το όραμά μας

Σχετικά με το Images.ai

mm
Ενημερώθηκε on
Μια εικόνα που δημιουργήθηκε από το Images.ai

Εικόνες.ai προσφέρει ό,τι πιο πρόσφατο στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη εκμεταλλευόμενο τον κώδικα σταθερής διάχυσης ανοιχτού κώδικα. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστικούς ιστότοπους που προσφέρουν σταθερές λύσεις διάχυσης – ο ιστότοπος είναι δωρεάν. Θα βελτιώνουμε επανειλημμένα και συνεχώς τον αλγόριθμό μας καθώς η ομάδα μας επεκτείνεται και θα συνεχίσει να προσθέτει πόρους και να βελτιστοποιεί μάθηση μηχανής αλγόριθμους που τοποθετούνται στο επάνω μέρος αυτού του λογισμικού.

Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να είναι απλό, χωρίς εντολές που προκαλούν σύγχυση – Εισαγάγετε απλώς έναν όρο αναζήτησης και θα δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης.

Για χρήστες που ενδιαφέρονται για προηγμένες λειτουργίες προσφέρουμε τώρα έννοιες.

Τι είναι οι Έννοιες;

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από έννοιες, βασικά κάθε έννοια είναι μια προσχεδιασμένη συντόμευση προτροπής που υποδεικνύει στο AI μας πώς να αποδώσει την εικόνα. Κάθε ιδέα είναι πολύ πειραματική και μπορεί να μην αποφέρει πάντα το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Αφού χρησιμοποιήσετε μια έννοια μία ή δύο φορές, θα πρέπει να καταλάβετε ποια έννοια λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Ως χρήστης το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε την έννοια στο πλαίσιο ερωτήματος μαζί με τη συμβολοσειρά αναζήτησής σας και να κάνετε κλικ στο "Brew". Ως δια μαγείας, το AI κάνει τα υπόλοιπα.

Το πρώτο από τα πολλά εργαλεία AI

Αυτό είναι το πρώτο από τα πολλά εργαλεία AI που θα κυκλοφορήσουν από Unite.ai, το όνομα Unite επιλέχθηκε για να ενώσει την κοινότητα AI και να ενώσει όλα τα καλύτερα εργαλεία ανοιχτού κώδικα κάτω από μια ψηφιακή στέγη.

Τα μελλοντικά έργα που θα κυκλοφορήσουν περιλαμβάνουν:

Genius.ai – Μια πλατφόρμα chatbot που χρησιμοποιεί λογισμικό ανοιχτού κώδικα και συνδέεται με την πιο πρόσφατη έκδοση του GPT 3.5 και μεταγενέστερη έκδοση. Χρησιμοποιώντας κώδικα ανοιχτού κώδικα παράλληλα με τα OpenAI API, θα δημιουργήσουμε τον πρώτο εξατομικευμένο βοηθό AI, που είναι προσαρμόσιμος, εξατομικευμένος και θυμάται.

Θυμάται το όνομά σας, τις ιστορίες που μοιράζεστε, τα προβλήματα υγείας σας, τις ελπίδες σας, τα όνειρά σας και πολλά άλλα. Θέλετε ένα έγκυρο ή ένα φιλικό και ευγενικό AI; Μπορείς να διαλέξεις.

Αυτό θα είναι το δικό σας μοναδικό AI, και χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο θα δημιουργηθεί μια συμβιωτική σχέση και θα γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτό το εργαλείο θα προσφέρει παραδοσιακές υπηρεσίες GPT4 καθώς και προτροπές προσανατολισμένες στο στόχο, όπου οι ενημερώσεις γίνονται σε πραγματικό χρόνο σε ιστότοπους, λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες υπηρεσίες ή πλατφόρμες.

Σκέψου.ai – Αυτή θα είναι μια πλατφόρμα για εταιρείες που αναζητούν λύσεις τεχνητής νοημοσύνης. Θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για ταξινόμηση των δεδομένων της εταιρείας σας; Χρειάζεστε να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση προτύπων για να προσδιορίσετε πώς να βελτιστοποιήσετε τις επιχειρηματικές εφαρμογές; Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Το Think.ai θα είναι η λύση.

Κατασκευάζουμε λύσεις τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να κλιμακωθούν – Όλες κάτω από μια κοινότητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εταίρους μας για αυτό το έργο, και αυτό περιλαμβάνει Graydient.ai, οι λύσεις μας δεν χτίζονται στο κενό, είναι το αποτέλεσμα μιας κοινότητας που συνενώνεται.

Ιδρυτικός συνεργάτης της unite.AI & μέλος της Τεχνολογικό Συμβούλιο Forbes, Ο Αντουάν είναι α μελλοντιστής που είναι παθιασμένος με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

Είναι επίσης ο Ιδρυτής του Securities.io έναν επενδυτικό ιστότοπο, την παραγωγική πλατφόρμα AI εικόνες.ai, & εργάζεται επί του παρόντος για την εκτόξευση ιδιοφυΐα.αι μια πλατφόρμα που θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαμορφώνουν και να αναπτύσσουν αυτόνομους πράκτορες χωρίζοντας τα μηνύματα σε υπο-εργασίες.