στέλεχος Σχετικά με εμάς - Unite.AI
Συνδεθείτε μαζί μας

Το όραμά μας

Η ιστορία μας

mm
Ενημερώθηκε on

Το Unite.ai είναι ένας πλήρως αποκεντρωμένος οργανισμός με α που προσφέρει επί του παρόντος ειδήσεις, συνεντεύξεις και πρόσβαση στα καλύτερα εργαλεία AI – Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή ενός πολυεπίπεδου masterplan.

Οι στόχοι μας είναι να ενημερώσουμε το ευρύτερο κοινό σχετικά με την πρόοδο στην τεχνητή νοημοσύνη, να ενοποιήσουμε την κοινότητα της τεχνητής νοημοσύνης, να προωθήσουμε τον εκδημοκρατισμό της τεχνητής νοημοσύνης, να ακολουθήσουμε Ο Χάρτης μας σχετικά με την υπεύθυνη τεχνητή νοημοσύνη και να βοηθήσει στην ανάπτυξη ευεργετικών AGI (τεχνητή γενική νοημοσύνη).

Τα εργαλεία AI μας

Εικόνες.ai – Αυτό είναι το πρώτο μας εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, προσφέρει ό,τι πιο πρόσφατο σε γενετική τεχνητή νοημοσύνη, εκμεταλλευόμενος τον κώδικα ανοιχτού κώδικα σταθερής διάχυσης. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστικούς ιστότοπους που προσφέρουν σταθερές λύσεις διάχυσης – ο ιστότοπος είναι δωρεάν. Θα βελτιώνουμε επανειλημμένα και συνεχώς τον αλγόριθμό μας καθώς η ομάδα μας επεκτείνεται και θα συνεχίσει να προσθέτει πόρους και να βελτιστοποιεί μάθηση μηχανής αλγόριθμους που τοποθετούνται στο επάνω μέρος αυτού του λογισμικού.

Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να είναι απλό, χωρίς εντολές που προκαλούν σύγχυση – Εισαγάγετε απλώς έναν όρο αναζήτησης και θα δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης.

Για χρήστες που ενδιαφέρονται, προσθέσαμε επίσης τη λειτουργία μιμιδίων στη δημιουργία εικόνων. Σύντομα θα είναι η επιλογή για μια εξατομικευμένη γκαλερί που μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους και την οικογένεια.

Φυσικά αυτό θα είναι μόνο το πρώτο από τα πολλά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που σκοπεύουμε να προσφέρουμε. Το όνομα Unite.ai επιλέχθηκε για να ενώσει την κοινότητα AI και να ενώσει όλα τα καλύτερα εργαλεία ανοιχτού κώδικα κάτω από μια ψηφιακή στέγη.

Τα μελλοντικά έργα που θα κυκλοφορήσουν περιλαμβάνουν:

Genius.ai – Μια πλατφόρμα chatbot που χρησιμοποιεί λογισμικό ανοιχτού κώδικα και συνδέεται με την πιο πρόσφατη έκδοση του GPT 3.5 και μεταγενέστερη έκδοση. Χρησιμοποιώντας κώδικα ανοιχτού κώδικα παράλληλα με τα OpenAI API, θα δημιουργήσουμε τον πρώτο εξατομικευμένο βοηθό AI, που είναι προσαρμόσιμος, εξατομικευμένος και θυμάται.

Θυμάται το όνομά σας, τις ιστορίες που μοιράζεστε, τα προβλήματα υγείας σας, τις ελπίδες σας, τα όνειρά σας και πολλά άλλα. Θέλετε ένα έγκυρο ή ένα φιλικό και ευγενικό AI; Μπορείς να διαλέξεις.

Αυτό θα είναι το δικό σας μοναδικό AI, και χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο θα δημιουργηθεί μια συμβιωτική σχέση και θα γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Σκέψου.ai – Αυτή θα είναι μια πλατφόρμα για εταιρείες που αναζητούν λύσεις τεχνητής νοημοσύνης. Θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για ταξινόμηση των δεδομένων της εταιρείας σας; Χρειάζεστε να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση προτύπων για να προσδιορίσετε πώς να βελτιστοποιήσετε τις επιχειρηματικές εφαρμογές; Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Το Think.ai θα είναι η λύση.

Κατασκευάζουμε λύσεις τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να κλιμακωθούν – Όλες κάτω από μια κοινότητα.

Συνέδρια

Αυτήν τη στιγμή δεχόμαστε 200+ επισκέπτες την ημέρα που αναζητούν συνέδρια τεχνητής νοημοσύνης, ενώ προσφέρουμε μια δωρεάν λίστα με τα κορυφαία συνέδρια στον κόσμο, ερευνούμε επίσης επιλογές για τη δημιουργία του δικού μας δικτύου Unite.ai Conferences. Στόχος θα ήταν ένα δίκτυο συνεδρίων στις ακόλουθες πόλεις:

  • Λονδίνο
  • Νέα Υόρκη
  • Τορόντο
  • Σαν Φρανσίσκο
  • Ώστιν
  • Λας Βέγκας

Εάν έχετε εμπειρία στο κύκλωμα συνεδρίων παρακαλώ επικοινωνηστε μαζί μας

Ιδρυτικός συνεργάτης της unite.AI & μέλος της Τεχνολογικό Συμβούλιο Forbes, Ο Αντουάν είναι α μελλοντιστής που είναι παθιασμένος με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

Είναι επίσης ο Ιδρυτής του Securities.io έναν επενδυτικό ιστότοπο, την παραγωγική πλατφόρμα AI εικόνες.ai, & εργάζεται επί του παρόντος για την εκτόξευση ιδιοφυΐα.αι μια πλατφόρμα που θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαμορφώνουν και να αναπτύσσουν αυτόνομους πράκτορες χωρίζοντας τα μηνύματα σε υπο-εργασίες.