στέλεχος 10 καλύτερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Νοέμβριος 2023) - Unite.AI
Συνδεθείτε μαζί μας

Best Of

10 καλύτερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Νοέμβριος 2023)

Ενημερώθηκε on

Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει να αυξάνεται, πράγμα που σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον όγκο των πολύτιμων δεδομένων και πληροφοριών που διατίθενται σε εταιρείες όλων των μεγεθών. Οι στρατηγικές μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση που θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο μέλλον που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Οποιαδήποτε επιχείρηση δεν έχει αναμφίβολα θα μείνει πίσω. 

Με την άνοδο της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI), τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάς παρέχουν πληροφορίες που κανένας άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτύχει. Υπάρχουν πολλά εργαλεία AI στην αγορά που βοηθούν στη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη δημιουργία περιεχομένου, την ανάλυση, τις διαφημίσεις και πολλά άλλα. 

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αναλάβει πολλές από τις εργασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι χρονοβόρες και μονότονες, ελευθερώνοντας τις ομάδες να επικεντρωθούν αλλού. Αυτός ο χρόνος θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για οργανική αλληλεπίδραση με πελάτες, σχεδιασμό καμπανιών πολυμέσων ή εργασία σε μεγαλύτερα έργα. 

Ας ρίξουμε μια ματιά στα 10 καλύτερα εργαλεία AI για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

1. Κτύπημα

Το Flick είναι ένα εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε περιεχόμενο κοινωνικών μέσων γρηγορότερα και σε κλίμακα. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά προσωπικούς και επίσημους υπότιτλους 10 φορές πιο γρήγορα από πριν.

Μην αφήνετε την ταλαιπωρία της σύνταξης λεζάντας να εμποδίζει τη δημιουργία περιεχομένου σας. Λάβετε λεζάντες με μοναδικό τρόπο, σαν να είχατε έναν προσωπικό κειμενογράφο στην υπηρεσία σας.

Το AI Social Media Assistant της Flick είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ που σας βοηθά να επιταχύνετε τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών, γραφής και σχεδιασμού για τα Social Media. Αντί να αφιερώνετε ώρες για να δημιουργήσετε ιδέες περιεχομένου, ο Βοηθός μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πρωτότυπες και ελκυστικές ιδέες περιεχομένου με βάση τα θέματα που εισάγετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Θα σας βοηθήσει να γίνετε έμπειρος συγγραφέας αντιγράφων χωρίς τα χρόνια εκπαίδευσης. Η δημιουργία λεζάντων δολοφόνων μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά ο Βοηθός σάς βοηθά να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο, με τη δική σας μοναδική φωνή.

Τα εργαλεία είναι τυλιγμένα στο «Content Planner», έναν ειδικό χώρο για τις ιδέες σας, είτε είναι πλήρως εμπλουτισμένες είτε απλώς ένας τίτλος εργασίας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τις σκέψεις σας και να δημιουργήσετε πιο συνεκτικό περιεχόμενο.

Μερικές από τις πρόσθετες λειτουργίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

Χρονοδρομολόγηση – Ο χρόνος και ο χώρος σας είναι πολύτιμοι. Κάντε τον σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη δημοσίευση του περιεχομένου σας λιγότερο αγχωτικό, με έναν αξιόπιστο και εύχρηστο Προγραμματιστή.

Hashtags – Όχι άλλα γυρίσματα στο σκοτάδι. Ξεκινήστε να προσεγγίζετε περισσότερα άτομα όταν δημοσιεύετε και προσαρμόστε τα hashtag σας για να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Analytics – Είναι εύκολο να χάσετε το ίχνος του τι λειτουργεί στα Social. Αποκτήστε τη σαφήνεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Διαβάστε μας Αναθεώρηση Flick ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Κτύπημα.

2. ContentStudio

Το Content Studio προσφέρει ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο όλα σε ένα κοινωνικών μέσων για πρακτορεία, μάρκες, και το marketers. Δημιουργήστε αμέσως λεζάντες Instagram, ιδέες για tweet, εμπνευσμένα αποσπάσματα, ξαναγράψτε περιεχόμενο και μην ξεμείνετε ποτέ από ιδέες περιεχομένου.

Εξοικονομήστε χρόνο και ξεπεράστε τον αποκλεισμό του συγγραφέα μέσω λεζάντες και εικόνων που δημιουργούνται από AI για τις αναρτήσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα. Χρησιμοποιήστε προκατασκευασμένα πρότυπα για να δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο για Tweet, λεζάντες Instagram κ.λπ.

Αυξήστε την προβολή της ανάρτησής σας ζητώντας από το AI να προτείνει σχετικά και μοντέρνα hashtags για το περιεχόμενό σας. Ορισμένοι χρήστες μπορεί επίσης να εκτιμήσουν τη λειτουργία emoji, όπου το AI δημιουργεί οπτικά ελκυστικές αναρτήσεις αναλύοντας τον τόνο του κειμένου και προσθέτοντας κατάλληλα emoji.

Ένα χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι χρήστες θα βρουν χρήσιμο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως απίστευτες εικόνες για την ανάρτησή σας στα κοινωνικά δίκτυα δίνοντας απλώς περιγραφές κειμένου στο bot AI.

Διαβάστε μας Αναθεώρηση Content Studio ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ContentStudio.

AI Caption & Image Generator για τις καλύτερες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

3. Πρόσφατα

Για όσους θέλουν να εφαρμόσουν την τεχνητή νοημοσύνη στη στρατηγική τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία από τις κορυφαίες επιλογές είναι το Lately. Αυτό το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης σάς δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίζετε το πλαίσιο από μια μεγαλύτερη συλλογή περιεχομένου, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που το προωθούν. 

Πρόσφατα προσφέρει επίσης έναν πίνακα εργαλείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασίες όπως ο προγραμματισμός και η διαχείριση έργων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από αυτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lately για να αναλύσετε μετρήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που σας βοηθά να προσδιορίσετε τους καλύτερους χρόνους ανάρτησης για να επιτύχετε ένα ευρύτερο και πιο αφοσιωμένο κοινό. 

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Lately: 

  • Πίνακας ελέγχου εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης AI
  • Δημιουργήστε ταυτόχρονα πολλαπλά tweets που σχετίζονται με URL, έγγραφα ή πληροφορίες
  • Προγραμματίστε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Αναλύστε μετρήσεις σε όλα τα κανάλια 
Ξεκινώντας με τον τελευταίο καιρό

4. Κοινωνικά άτομα

Ένα άλλο κορυφαίο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το Socialbakers, το οποίο είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και πραγματοποιεί προηγμένες πληροφορίες κοινού, επηρεάζει την ανακάλυψη μάρκετινγκ και έναν εντυπωσιακό πίνακα ελέγχου παρακολούθησης και ροή περιεχομένου. Με την ενοποιημένη ροή περιεχομένου, μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις σε όλες τις πλατφόρμες σας. Μπορείτε επίσης να προβάλετε έναν πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων και έξυπνα εργαλεία προγραμματισμού που προτείνουν βέλτιστους χρόνους ανάρτησης. 

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Socialbakers: 

  • Εργαλείο πίνακα εργαλείων Influencer
  • Προηγμένες πληροφορίες κοινού
  • Έξυπνος προγραμματισμός και βέλτιστοι χρόνοι ανάρτησης
  • Διαχείριση πολλαπλών καναλιών
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Socialbakers για Κοινωνική Ακρόαση

5. Ακμή

Το Heyday είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τα bots τους. Αυτό το εργαλείο συνομιλίας AI για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλληλεπιδρά με ανθρώπους σε πραγματικό χρόνο. Επιτρέπει στους πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών να πραγματοποιούν αλληλεπιδράσεις με την υψηλότερη αξία, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη. Εκτός από την απάντηση ερωτημάτων, το Heyday χρησιμοποιεί επίσης επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) και παραγωγή φυσικής γλώσσας (NLG) για να προσαρμόσετε τις προτάσεις προϊόντων και να πραγματοποιήσετε πωλήσεις. 

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Heyday: 

  • Δημιουργεί περιεχόμενο για bots
  • Αλληλεπιδρά με ανθρώπους σε πραγματικό χρόνο
  • Επιτρέπει αλληλεπιδράσεις υψηλής αξίας για πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών
  • NLP και NLG 
Heyday από το Hootsuite σε 90 δευτερόλεπτα

6. Wordstream

Ένα άλλο κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης AI είναι το Wordstream, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε AI και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις επιδόσεις των διαφημίσεων μάθηση μηχανής (ML). Το Wordstream αξιολογεί τις διαφημίσεις PPC σε δίκτυα κοινωνικών μέσων, ενώ προσφέρει επίσης συστάσεις βάσει δεδομένων. Το εργαλείο είναι χρήσιμο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ασχολούνται με διαδικτυακές πωλήσεις και μάρκετινγκ. 

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Wordstream για να καθορίσουν την αποτελεσματικότητα των καμπανιών PPC, καθώς και να κλιμακώσουν, να εκπαιδεύσουν ομάδες και να προωθήσουν την ανάπτυξη στο διαδίκτυο. 

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Wordstream: 

  • Βελτιώνει τις επιδόσεις των διαφημίσεων με ML
  • Αξιολογεί τις διαφημίσεις PPC σε όλα τα κανάλια
  • Αναλύει την επιτυχία των καμπανιών της ΔΕΗ
  • Βοηθά τις εταιρείες να κλιμακωθούν
Σύμβουλος WordStream

7. Φλοιός

Το Cortex είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης AI για όσους θέλουν να μοιράζονται βελτιστοποιημένο περιεχόμενο. Το εργαλείο προτείνει πότε και πόσο συχνά να δημοσιεύετε με βάση τις ιστορικές μετρήσεις σας και δημιουργεί επίσης λεπτομερείς αναλύσεις των ανταγωνιστών. 

Παρόμοια με άλλες πλατφόρμες, το Cortex προσφέρει έναν πίνακα εργαλείων με μια διεπαφή που επισημαίνει τις αναρτήσεις και το κοινωνικό σας πρόγραμμα. Μετά τη δημιουργία μιας ανάρτησης, το Cortex χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα ανάρτησης για να προτείνει πότε πρέπει να δημοσιεύσετε. Προσδιορίζει επίσης τα χρώματα που ελκύουν περισσότερο το κοινό σας όταν ανεβάζετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες, βοηθώντας σας να πάρετε την καλύτερη απόφαση. 

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Cortex: 

  • Συνιστά πότε και πόσο συχνά να δημοσιεύετε
  • Λεπτομερής ανάλυση ανταγωνιστών
  • Πίνακας ελέγχου προγραμμάτων αναρτήσεων και κοινωνικών δικτύων
  • Ανάλυση χρωμάτων εικόνας

8. QuillBot

Το QuillBot είναι μια άλλη επιλογή για όσους θέλουν να επανατοποθετήσουν το υπάρχον περιεχόμενο στις στρατηγικές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης AI σάς δίνει τη δυνατότητα να συνοψίσετε και να παραφράσετε το υπάρχον περιεχόμενο σε ολοκαίνουργιες εκδόσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία φρέσκου περιεχομένου για διαδικτυακά ενημερωτικά δελτία και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. 

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα εργαλεία επανεγγραφής στην αγορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Microsoft Word και τα έγγραφα Google. Κατά την επανεγγραφή περιεχομένου, το QuillBot φροντίζει να προσδιορίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες, διατηρώντας παράλληλα το πλαίσιο του περιεχομένου. 

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του QuillBot: 

  • Επαναπροσδιορίστε το υπάρχον περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Συμβατό με πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού και προγράμματα επεξεργασίας κειμένου
  • Διατηρεί το αρχικό πλαίσιο κατά την επανεγγραφή
  • Ενίσχυση λεξιλογίου
Παράφρασε με το QuillBot και κάνε τη γραφή ανώδυνη σήμερα.

9. Linkfluency

Ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη, το Linkfluence σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να αναλύετε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Παρέχει επίσης πολύτιμες κοινωνικές γνώσεις που σας βοηθούν να κατανοήσετε το κοινό σας. Το Linkfluence επιτυγχάνει αυτές τις ιδέες αξιοποιώντας τον τεράστιο όγκο δεδομένων που παράγονται από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάθε μέρα. 

Το εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης AI μετρά επίσης την εξέλιξη της ταυτότητας της επωνυμίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τον καθορισμό έξυπνων στόχων, καθώς και προβλέπει και αναλύει τις τάσεις των πελατών. 

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Linkfluence: 

  • Παρακολουθεί και αναλύει τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Αξιολογήστε τα δεδομένα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παράγονται από τους χρήστες
  • Μετρά την εξέλιξη της αξίας της επωνυμίας
  • Έξυπνοι στόχοι για την επιχείρησή σας
Linkfluence Search - η πιο εύκολη μηχανή αναζήτησης για την ανακάλυψη τάσεων της αγοράς και πληροφορίες επωνυμίας

 

10. hellowoofy

Μια πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων που βασίζεται σε σύννεφο για όλους τους τύπους επιχειρήσεων, το HelloWoofy επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προσφέρει πολλά ευεργετικά εργαλεία, όπως διαχείριση περιεχομένου, έξυπνο προγραμματισμό, διαχείριση καμπάνιας και πολλά άλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο προγραμματισμού καμπανιών κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσετε και να προγραμματίσετε καμπάνιες σε εβδομαδιαίο, δύο φορές την εβδομάδα, μηνιαίο ή προσαρμοσμένο διάστημα. 

Το HelloWoofy είναι συμβατό με όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Twitter, Facebook, Instagram και TikTok. 

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του HelloWoofy:

  • Αυτόματη συμπλήρωση αναρτήσεων ιστολογίου ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Προγραμματίστε αναρτήσεις σε μεγάλες πλατφόρμες
  • Μεταγράψτε λέξεις από γραφικά σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Προσθέστε συναρπαστικά emojis αυτόματα
Είναι σαν να έχεις έναν διαχειριστή μέσων κοινωνικής δικτύωσης 24/7

Ο Alex McFarland είναι ένας συγγραφέας με έδρα τη Βραζιλία που καλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες και εκδόσεις AI σε όλο τον κόσμο.