στέλεχος 10 Best AI Voice Generators (November 2023) - Unite.AI
Συνδεθείτε μαζί μας

Best Of

Οι 10 καλύτερες γεννήτριες φωνής AI (Νοέμβριος 2023)

Ενημερώθηκε on

Με την άνοδο της προηγμένης τεχνολογίας AI και σύνθεσης φωνής, πολλές γεννήτριες φωνής υπολογιστών έχουν γίνει διαθέσιμες στην αγορά. Αυτές οι γρήγορες εξελίξεις κατέστησαν επίσης περιττή τη χρήση μεγάλων όγκων δειγμάτων φωνής ή εξαιρετικά επαγγελματικού εξοπλισμού.

Στον σημερινό κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, μπορείτε να μιμηθείτε οποιονδήποτε τύπο φωνής μπορείτε να φανταστείτε και είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές εφαρμογές για γεννήτριες φωνής AI και με αυτές τις 10 καλύτερες γεννήτριες φωνής AI, κάθε επιχείρηση μεγέθους μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία.

1. Lovo.ai

Η πλατφόρμα περιεχομένου All-in-One με τεχνητή νοημοσύνη | Genny του LOVO

Το Lovo.ai είναι μια βραβευμένη πλατφόρμα παραγωγής φωνής και μετατροπής κειμένου σε ομιλία που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη. Είναι μια από τις πιο ισχυρές και εύκολες πλατφόρμες στη χρήση που παράγει φωνές που μοιάζουν με την πραγματική ανθρώπινη φωνή.

Η Lovo.ai έχει παράσχει ένα ευρύ φάσμα φωνών, εξυπηρετώντας διάφορους κλάδους, όπως ψυχαγωγία, τραπεζική, εκπαίδευση, παιχνίδια, ντοκιμαντέρ, ειδήσεις κ.λπ., βελτιώνοντας συνεχώς τα μοντέλα σύνθεσης φωνής. Εξαιτίας αυτού, το Lovo.ai έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από αξιόλογους οργανισμούς σε παγκόσμια κλίμακα, κάνοντας τους να ξεχωρίζουν ως καινοτόμοι στον τομέα της σύνθεσης φωνής.

Η LOVO κυκλοφόρησε πρόσφατα το Genny, μια νέας γενιάς γεννήτρια φωνής AI εξοπλισμένη με δυνατότητες επεξεργασίας κειμένου σε ομιλία και βίντεο. Μπορεί να παράγει ανθρώπινες φωνές με εκπληκτική ποιότητα και οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν ταυτόχρονα να επεξεργάζονται το βίντεό τους.

Ο Genny σάς επιτρέπει να επιλέξετε από περισσότερες από 500 φωνές AI σε 20+ συναισθήματα και 150+ γλώσσες. Οι φωνές είναι φωνές επαγγελματικής ποιότητας που ακούγονται σαν ανθρώπινες και ρεαλιστικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας προφοράς, την έμφαση, την ταχύτητα και τον έλεγχο του τόνου για να τελειοποιήσετε την ομιλία σας και να προσαρμόσετε τον τρόπο που θέλετε να ακούγεται. 

Χαρακτηριστικά:

  • Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη φωνών στον κόσμο με περισσότερες από 500+ φωνές AI
  • Λεπτομερής έλεγχος για επαγγελματίες παραγωγούς που χρησιμοποιούν πρόγραμμα επεξεργασίας προφοράς, έμφαση και έλεγχο τόνου.
  • Δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε βίντεο ταυτόχρονα ενώ δημιουργείτε φωνές.
  • Βάση δεδομένων πόρων με μη λεκτικές παρεμβολές, ηχητικά εφέ, μουσική χωρίς δικαιώματα, στοκ φωτογραφίες και βίντεο

Με 150+ γλώσσες διαθέσιμες, το περιεχόμενο μπορεί να τοπικοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διαβάστε μας Αναθεώρηση Lovo ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Λόβο.

2. Synthesys

Το Synthesis είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ισχυρές γεννήτριες φωνής τεχνητής νοημοσύνης, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παράγει ένα επαγγελματικό voiceover ή βίντεο AI με λίγα κλικ.

Αυτή η πλατφόρμα βρίσκεται στην αιχμή της ανάπτυξης αλγορίθμων για κείμενο σε φωνή και βίντεο για εμπορική χρήση. Φανταστείτε ότι μπορείτε να βελτιώσετε τα επεξηγηματικά βίντεο του ιστότοπού σας ή τα μαθήματα προϊόντων σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια μιας φυσικής ανθρώπινης φωνής. Η τεχνολογία Synthesys Text-to-Speech (TTS) και Synthesys Text-to-Video (TTV) μεταμορφώνουν το σενάριό σας σε ζωντανές και δυναμικές παρουσιάσεις μέσων.

Προσφέρεται μια μυριάδα χαρακτηριστικών όπως:

  • Επιλέξτε από μια μεγάλη βιβλιοθήκη επαγγελματικών φωνών: 34 Γυναικεία, 35 Άντρες
  • Δημιουργήστε και πουλήστε απεριόριστες εκφωνήσεις για οποιονδήποτε σκοπό
  • Εξαιρετικά ζωντανές φωνές σε αντίθεση με τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες
  • Η επιλογή της έμφασης συγκεκριμένων λέξεων για να μπορέσετε να εκφράσετε μια σειρά συναισθημάτων όπως ευτυχία, ενθουσιασμός, λύπη κ.λπ.
  • Προσθέστε παύσεις όταν ο χρήστης θέλει να δώσει στις φωνές μια ακόμα πιο ανθρώπινη αίσθηση.
  • Λειτουργία προεπισκόπησης για γρήγορη προβολή αποτελεσμάτων και εφαρμογή αλλαγών χωρίς απώλεια χρόνου απόδοσης.
  • Χρήση για πωλήσεις βίντεο, επιστολές, κινούμενα σχέδια, επεξηγήσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεοπτικές διαφημίσεις, podcast και πολλά άλλα.

Διαβάστε μας Synthesys Review ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Synthesys.

3. Μουρφ

Μία από τις πιο δημοφιλείς και εντυπωσιακές γεννήτριες φωνής AI στην αγορά είναι η Murf, η οποία επιτρέπει σε οποιονδήποτε να μετατρέψει κείμενο σε ομιλία, φωνητικά μηνύματα και υπαγόρευση. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για προγραμματιστές προϊόντων, podcasters, εκπαιδευτικούς και εκείνους στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Murf δημιουργεί φυσικές φωνές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με ελάχιστη προσπάθεια. Στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν οποιονδήποτε τομέα. Με μια βιβλιοθήκη που αποτελείται από περισσότερες από 110 φωνές σε 15 διαφορετικές γλώσσες, το Murf έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Murf:

  • Μεγάλη βιβλιοθήκη φωνών και γλωσσών
  • Εκφραστικά συναισθηματικά στυλ ομιλίας
  • Πήγαινε και βελτίωσε τους τόνους φωνής
  • Υποστήριξη εισαγωγής ήχου και κειμένου

Διαβάστε μας Murf Review ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Μουρφ.

4. κιτ

Το κιτ περιγράφει τον εαυτό του ως το AI Voice Toolkit για να υπερφορτίσει τη φωνή σας. Δημιουργήστε τις δικές σας φωνές AI με ένα κλικ ή μεταμορφώστε τη φωνή σας χρησιμοποιώντας μια ολοένα αυξανόμενη βιβλιοθήκη εμπορικής χρήσης και φωνές καλλιτεχνών με επίσημη άδεια.

Σε αντίθεση με τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες, αυτή είναι η πρώτη πλατφόρμα φωνής AI που συνεργάζεται απευθείας με καλλιτέχνες για να κυκλοφορήσει επίσημα τα μοντέλα φωνής τους με τους όρους τους. Αυτό είναι τέλειο για εμπορικές εφαρμογές.

Μια άλλη επιλογή είναι να αξιοποιήσετε τη βιβλιοθήκη των γενικών φωνών χωρίς δικαιώματα, να μετατρέψετε τη φωνή σας σε μια άπειρη παλέτα εκφραστικών φωνητικών στυλ και να επεκτείνετε το δημιουργικό σας αποτέλεσμα. Το εργαλείο εκπαίδευσης κάνει την τεχνητή νοημοσύνη εύκολη, απλώς ανεβάστε τα φωνητικά σας και ακούστε τη μεταμόρφωση της φωνής σας.

  • Αλλάξτε τη φωνή σας χρησιμοποιώντας φωνές AI είτε από μια βιβλιοθήκη αδειοδοτημένων καλλιτεχνών είτε από φωνές χωρίς δικαιώματα.
  • Δημιουργήστε, εκπαιδεύστε και μοιραστείτε τη δική σας φωνή AI από την αρχή με την κοινή χρήση μοντέλου RVC v2 με ένα κλικ
  • Ανεβάστε τα υπάρχοντα αρχεία σας .pth σε μοντέλα RVC v1 ή v2 για συμπεράσματα υψηλής ποιότητας και κοινή χρήση μοντέλων
  • Η εκπαίδευση ενός μοντέλου είναι εύκολη, απλώς συγκεντρώστε ηχητικά κλιπ της φωνής που θέλετε να αναπαράγετε

5. Voice Over από Speechify

Το Speechify μπορεί να μετατρέψει κείμενο σε οποιαδήποτε μορφή σε ομιλία με φυσικό ήχο. Με βάση τον ιστό, η πλατφόρμα μπορεί να λαμβάνει PDF, email, έγγραφα ή άρθρα και να τα μετατρέπει σε ήχο που μπορεί να ακούγεται αντί να διαβάζεται. Το εργαλείο σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την ταχύτητα ανάγνωσης και διαθέτει πάνω από 200 φωνές με φυσικό ήχο για να επιλέξετε.

Το λογισμικό είναι έξυπνο και μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερες από 15 διαφορετικές γλώσσες κατά την επεξεργασία κειμένου και μπορεί να μετατρέψει απρόσκοπτα το σαρωμένο τυπωμένο κείμενο σε καθαρά ηχητικό ήχο.

Ακολουθούν μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Speechify:

  • Βασισμένο στον ιστό με επεκτάσεις Chrome και Safari
  • Πάνω από 200+ φωνές υψηλής ποιότητας για να επιλέξετε
  • 20+ γλώσσες και προφορές
  • Λεπτά χειριστήρια στο γήπεδο, τόνος και ταχύτητα
  • Δικαιώματα εμπορικής χρήσης
  • Προσαρμοσμένα soundtracks

Κωδικός έκπτωσης 30%: SPEECHIFYPARTNER30

Διαβάστε μας Αναθεώρηση Speechify ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Δημηγορώ.

6. Εργαστήρια WellSaid

Γνωρίστε την WellSaid Labs AI Voices

Το WellSaid είναι ένα εργαλείο συγγραφής βασισμένο στον ιστό για τη δημιουργία φωνητικών εκφωνήσεων με Generative AI Voices.

Το εργαλείο προσφέρει έναν ποικίλο κατάλογο φωνών τεχνητής νοημοσύνης που είναι πάντα διαθέσιμος για τη δημιουργία φωνής όσο πιο γρήγορα μπορείτε να πληκτρολογήσετε. Σε αντίθεση με τις ανταγωνιστικές επιλογές, προσφέρουν μερικές από τις πιο ρεαλιστικές φωνές τεχνητής νοημοσύνης, που αξιολογούνται τόσο ρεαλιστικές όσο οι ανθρώπινες ηχογραφήσεις.

Βρείτε τη σωστή φωνή για κάθε εκπαιδευτική ενότητα. Μπορείτε να κάνετε ακρόαση σε περισσότερες από 50 φωνές AI σε διαφορετικά στυλ ομιλίας, φύλα και τόνους σε πραγματικό χρόνο. Γίνετε δημιουργικοί! Αναμείξτε και αντιστοιχίστε φωνές για οδηγίες βάσει σεναρίων.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η βιβλιοθήκη προφοράς, η οποία επιτρέπει στους χρήστες τον πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο το AI λέει την ιστορία σας, διδάσκοντάς του πώς να λέει τα πράγματα όπως ακριβώς θέλετε.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Ποικιλία φωνών διαθέσιμη 24/7
  • Πάνω από 50 φωνές AI
  • Εκπαιδεύστε την προφορά όταν απαιτείται
  • Χωρίς ταλέντο ή στούντιο συμφόρηση
  • Άψογες ενημερώσεις και επεξεργασία σε λίγα λεπτά
  • Αποδίδεται δύο φορές πιο γρήγορα από το προφορικό σενάριο

Διαβάστε μας WellSaid Labs Review ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Εργαστήρια WellSaid.

7. Αλλάχτηκε

Το Altered Studio είναι ένας επεξεργαστής ήχου επόμενης γενιάς που ενσωματώνει πολλαπλές τεχνολογίες φωνητικής τεχνητής νοημοσύνης σε μια εφαρμογή φιλική προς το χρήστη. Εκτελείται διαδικτυακά καθώς και τοπικά σε Windows και Mac χρησιμοποιώντας τοπικούς υπολογιστικούς πόρους.

Τα εργαλεία Voice AI μπορούν να σας βοηθήσουν στη ροή εργασιών μεταγλώττισης. Μεταγραφή, φωνή, μετατροπή κειμένου σε ομιλία και Μεταφράσεις.

Το Altered Studio παρέχει μια μοναδική τεχνολογία σύνθεσης ομιλίας από ομιλία σε ομιλία, απόδοση σε απόδοση, που ωθεί τα όρια του τι μπορεί να γίνει.

Μια επιλογή της μοναδικής τεχνολογίας σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τη φωνή σας σε μια προσαρμοσμένη φωνή. Μπορείτε επίσης να μεταγράψετε, να προσθέσετε φωνή με μετατροπή κειμένου σε ομιλία και να μεταφράσετε αρχεία ήχου.

Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργήστε μια συγκεκριμένη φωνή. Μπορεί να είναι η φωνή ενός διάσημου ηθοποιού, μιας σαγηνευτικής φωνής-ταλέντου, ενός φίλου ή ενός παππού και της γιαγιάς.
  • Χρησιμοποιήστε τη ζωή Κείμενο σε ομιλία για να προσθέσετε Voice-Over στο περιεχόμενό σας στο 70+ γλώσσες.
  • Από προσωπικές ηχητικές σημειώσεις μέχρι μακροχρόνιες συνομιλίες συναντήσεων, γρήγορες και ακριβής μεταγραφή είναι μόνο ένα κλικ μακριά.
  • Ενσωμάτωση Google Drive, εργασία εύκολα από οπουδήποτε και εύκολη κοινή χρήση αρχείων.
  • Το Voice Editor μπορεί να κάνει εγγραφή απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης μέσω του μικροφώνου ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής εγγραφής.
  • Εισαγάγετε και εξάγετε τα αρχεία σας σε πολλές διαφορετικές μορφές, χωρίς απώλειες και ακατέργαστα.
  • Η οπτικοποίηση του φάσματος και του φάσματος είναι ένα κλικ μακριά, για λεπτομερή ανάλυση συχνότητας.

8. FineShare

Δημιουργεί γρήγορα 220 ρεαλιστικές φωνές σε 40 γλώσσες για βίντεο, podcast, βιβλία, παρουσιάσεις και άλλα.

Το FineShare χρησιμοποιεί μια δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης κειμένου σε ομιλία για να κάνει άμεσα το περιεχόμενό σας πιο ελκυστικό. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσα εκδόσεις ήχου υψηλής ευκρίνειας οποιουδήποτε περιεχομένου όπως βίντεο, podcast, μυθιστορήματα, άρθρα, σενάρια και παρουσιάσεις.

Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την αφοσίωση των χρηστών, να κάνει το περιεχόμενο προσβάσιμο και να προσεγγίζει μεγαλύτερο κοινό με την πολύγλωσση υποστήριξή του.

Ακολουθούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του FineShare:

  • 220+ ρεαλιστικές φωνές AI
  • Υποστηρίζει 40+ γλώσσες
  • Προσαρμογές ρυθμού ομιλίας
  • Εκφωνήσεις AI για το YouTube, αναρτήσεις ιστολογίου και ηχητικά βιβλία

Διαβάστε μας Αναθεώρηση FinesShare ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα FineShare.

9. Παίξτε.ht

Μια ισχυρή συσκευή δημιουργίας κειμένου σε ομιλία AI, το Play.ht βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία ήχου και φωνών από την IBM, τη Microsoft, την Amazon και την Google. Το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη μετατροπή κειμένου σε φυσικές φωνές και σας επιτρέπει να κάνετε λήψη της φωνής ως αρχεία MP3 και WAV.

Με το Play.ht, μπορείτε να επιλέξετε έναν τύπο φωνής και είτε να εισαγάγετε και να πληκτρολογήσετε κείμενο, το οποίο το εργαλείο θα μετατρέψει αμέσως σε φυσική ανθρώπινη φωνή. Ο ήχος μπορεί στη συνέχεια να βελτιωθεί με ετικέτες SSML, στυλ ομιλίας και προφορές.

Το Play.ht χρησιμοποιείται από μεγάλες μάρκες όπως η Verizon και η Comcast.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Play.ht:

  • Μετατροπή αναρτήσεων ιστολογίου σε ήχο
  • Ενσωματώστε τη σύνθεση φωνής σε πραγματικό χρόνο
  • Πάνω από 570 προφορές και φωνές
  • Ρεαλιστικά φωνητικά μηνύματα για podcast, βίντεο, ηλεκτρονική μάθηση και πολλά άλλα

10. Hitpaw Voice Changer

Αυτό το εύχρηστο εργαλείο AI θεωρείται μια από τις καλύτερες εφαρμογές για Gamers, Streamers, YouTubers και Meetings. Οι παίκτες το απολαμβάνουν επειδή σας δίνει τη δυνατότητα να ακούγεστε εύκολα σαν αγαπημένος χαρακτήρας σε ένα βιντεοπαιχνίδι, οι επιχειρηματίες το απολαμβάνουν επειδή μπορεί να τους κάνει να ακούγονται έγκυροι.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας, αλλάξτε φωνές με ατελείωτες δυνατότητες. Γίνε ρομπότ, δαίμονας, chipmunk, γυναίκα, άντρας, ghostface ή ηθοποιός anime, το HitPaw Voice Changer προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό εφέ αλλαγής φωνής για να καλύψει τις ανάγκες σου και να σου δώσει περισσότερες επιλογές για να συμπεριφέρεσαι όπως ο χαρακτήρας που θέλεις.

  • Αλλάξτε τη φωνή σας με διάφορα εφέ αλλαγής φωνής σε πραγματικό χρόνο
  • Ενσωματωθεί τέλεια με όλα τα δημοφιλή παιχνίδια και προγράμματα
  • Τέλειος τροποποιητής φωνής για παιχνίδι, δημιουργό περιεχομένου, Vtuber ή ζωντανή ροή
  • Αφαιρέστε τον θόρυβο και την ηχώ ενώ αλλάζετε φωνές
  • Αλλάξτε φωνή χωρίς κόπο με υψηλή ποιότητα

Ο Alex McFarland είναι ένας συγγραφέας με έδρα τη Βραζιλία που καλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες και εκδόσεις AI σε όλο τον κόσμο.

Ιδρυτικός συνεργάτης της unite.AI & μέλος της Τεχνολογικό Συμβούλιο Forbes, Ο Αντουάν είναι α μελλοντιστής που είναι παθιασμένος με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

Είναι επίσης ο Ιδρυτής του Securities.io έναν επενδυτικό ιστότοπο, την παραγωγική πλατφόρμα AI εικόνες.ai, & εργάζεται επί του παρόντος για την εκτόξευση ιδιοφυΐα.αι μια πλατφόρμα που θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαμορφώνουν και να αναπτύσσουν αυτόνομους πράκτορες χωρίζοντας τα μηνύματα σε υπο-εργασίες.