tynkä Tapaa tiimi - Unite.AI
Liity verkostomme!

Tutustu tiimiin

Unite.ai on suunniteltu tarjoamaan yksityiskohtaisia ​​analyyseja ja uutisia viimeisimmistä saavutuksista koneoppiminen ja AI-tekniikkaa. Haluamme myös olla foorumi tuoda esiin uusia ja tulevia tekoälyyrityksiä, jotka eivät valitettavasti saa valtamedialta ansaitsemaansa tunnustusta.

Auttaaksemme YHDISTÄMÄÄN AI-yhteisöä tarjoamme myös pääsyn huipulle AI tapahtumia, AI-kurssitja AI-uutiskirjeet.

Toimistomme sijaitsevat San Franciscon sydämessä.

44 Montgomery St
San Francisco, CA 94104

ääni: 1-415-854-5209 tai ottaa meihin yhteyttä

Antoine Myöhään
Perustaja / toimitusjohtaja
Antoine on sarjayrittäjä. Hän on intohimoinen tekoälyyn ja uskoo, että se on viime kädessä yhtä tuhoisa yhteiskunnalle kuin sähkö.
Rebecca Stoner
Perustaja/COO
Rebecca on kiinnostunut yksityiskohdista ja on sijoitusanalyytikko ja yrittäjä. Joitakin varhaisia ​​sijoituksia ovat Spotify ja Lyft.
Alex McFarland
Tutkija/toimittaja
Alex on historioitsija ja toimittaja, joka käsittelee tekoälyn uusinta kehitystä. Hän on erittäin asiantunteva tekoälyn alalla.
Haziqa Sajid
Tutkija/toimittaja
Haziqa on tietotutkija, jolla on laaja kokemus teknisen sisällön kirjoittamisesta tekoäly- ja SaaS-yrityksille.
Aayush Mittal
Tutkija/toimittaja
Olen viettänyt viimeiset viisi vuotta uppoutuen koneoppimisen ja syväoppimisen kiehtovaan maailmaan. Intohimoni ja asiantuntemukseni ovat saaneet minut osallistumaan yli 50:een erilaiseen ohjelmistosuunnitteluprojektiin keskittyen erityisesti tekoälyyn/ML:ään. Jatkuva uteliaisuuteni on myös vetänyt minut kohti luonnollisen kielen käsittelyä, alaa, jota olen innokas tutkimaan lisää.
Kunal Kejriwal
Tutkija/toimittaja
"Ammatiltaan insinööri, sydämeltään kirjailija". Kunal on tekninen kirjoittaja, jolla on syvä rakkaus ja ymmärrys tekoälystä ja ML:stä. Hän on omistautunut yksinkertaistamaan monimutkaisia ​​käsitteitä näillä aloilla kiinnostavan ja informatiivisen dokumentaationsa avulla.