tynkä Tietoja Images.ai:sta - Unite.AI
Liity verkostomme!

Meidän visiomme

Tietoja Images.ai:sta

mm
Päivitetty on
Image.ai:n luoma kuva

Images.ai tarjoaa uusinta generatiivista tekoälyä hyödyntämällä vakaata diffuusiota avoimen lähdekoodin avulla. Toisin kuin kilpailevat sivustot, jotka tarjoavat vakaita diffuusioratkaisuja – sivusto on ilmainen. Parannamme algoritmiamme toistuvasti ja jatkuvasti tiimimme laajentuessa ja jatkamme resurssien lisäämistä ja optimoimme koneoppiminen algoritmeja, jotka on kerrostettu tämän ohjelmiston päälle.

Työkalu on tarkoituksella suunniteltu yksinkertaiseksi, ei hämmentäviä komentoja – Syötä vain hakusana ja upea taideteos syntyy.

Tarjoamme nyt käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita edistyneistä ominaisuuksista käsitteet.

Mitä ovat käsitteet?

Käyttäjät voivat valita käsitteistä, periaatteessa jokainen konsepti on valmiiksi suunniteltu pikakuvake, joka osoittaa tekoälyllemme, kuinka kuva renderöidään. Jokainen konsepti on hyvin kokeellinen, eikä se välttämättä aina tuota etsimääsi tulosta. Kun olet käyttänyt konseptia kerran tai kahdesti, sinun pitäisi ymmärtää, mikä konsepti sopii sinulle parhaiten.

Käyttäjänä sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää konsepti kyselyruutuun hakumerkkijonon kanssa ja napsauttaa "Brew". Tekoäly hoitaa taikuuden tavoin loput.

Ensimmäinen monista tekoälytyökaluista

Tämä on ensimmäinen monista tekoälytyökaluista, jotka julkaistaan Unite.ai, nimi Unite valittiin yhdistämään tekoälyyhteisö ja yhdistämään kaikki parhaat avoimen lähdekoodin työkalut saman digitaalisen katon alle.

Tulevia julkaisuprojekteja ovat mm.

Genius.ai – Chatbot-alusta, joka käyttää avoimen lähdekoodin ohjelmistoja ja muodostaa yhteyden uusimpaan GPT 3.5 -versioon ja sitä uudempaan versioon. Käyttämällä avointa lähdekoodia OpenAI API:iden rinnalla luomme ensimmäisen personoidun tekoälyavustajan, joka on muokattavissa, personoitu ja muistaa.

Muistaa nimesi, jakamasi tarinat, terveysongelmasi, toiveesi, unelmasi ja paljon muuta. Haluatko arvovaltaisen vai ystävällisen ja persoonallisen tekoälyn? Voit valita.

Tämä on oma ainutlaatuinen tekoälysi, ja tätä työkalua käyttämällä muodostuu symbioottinen suhde ja sinusta tulee parempi versio itsestäsi.

Mikä parasta, tämä työkalu tarjoaa perinteisiä GPT4-palveluita sekä tavoitteellisia kehotuksia, joissa päivitykset tehdään reaaliajassa verkkosivustoille, sosiaalisen median tileille ja muihin palveluihin tai alustoihin.

Ajattele.ai – Tämä on alusta yrityksille, jotka etsivät tekoälyratkaisuja. Haluatko rakentaa sovelluksen yrityksesi tietojen lajitteluun? Tarvitsetko hahmontunnistusta yrityssovellusten optimoinnin tunnistamiseen? Etkö tiedä mistä aloittaa? Think.ai on ratkaisu.

Luomme skaalautuvia tekoälyratkaisuja – kaikki yhden yhteisön alaisuudessa.

Haluamme kiittää kumppaneitamme tästä projektista, mukaan lukien Graydient.aiRatkaisumme eivät ole tyhjiössä, vaan ne ovat seurausta yhteisön yhdistymisestä.

Unite.AI:n perustajaosakas ja jäsen Forbes Technology Council, Antoine on a futurist joka on intohimoinen tekoälyn ja robotiikan tulevaisuudesta.

Hän on myös perustaja Securities.io sijoittava verkkosivusto, generatiivinen AI-alusta images.ai, ja onko hän parhaillaan käynnistämässä nero.ai alusta, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden määrittää ja ottaa käyttöön itsenäisiä agentteja jakamalla kehotteet alitehtäviin.