tynkä Tietoja meistä - Unite.AI
Liity verkostomme!

Meidän visiomme

Tietoa Meistä

mm
Päivitetty on

Unite.ai on täysin hajautettu organisaatio, jossa on a joukkue- joka tarjoaa tällä hetkellä uutisia, haastatteluja ja pääsyn parhaisiin tekoälytyökaluihin – Mutta tämä on vasta alkua monikerroksiselle yleissuunnitelmalle.

Tavoitteemme on tiedottaa laajemmalle yleisölle tekoälyn edistymisestä, yhtenäistää tekoälyyhteisöä, edistää tekoälyn demokratisoitumista, seurata Peruskirjamme vastuulliseen tekoälyyn ja auttaa kehittämään hyödyllistä AGI:tä (keinotekoinen yleinen älykkyys).

AI-työkalumme

Images.ai – Tämä on ensimmäinen tekoälytyökalumme, se tarjoaa uusinta generatiivista tekoälyä hyödyntäen vakaata diffuusiota avoimen lähdekoodin avulla. Toisin kuin kilpailevat sivustot, jotka tarjoavat vakaita diffuusioratkaisuja – sivusto on ilmainen. Parannamme algoritmiamme toistuvasti ja jatkuvasti tiimimme laajentuessa ja jatkamme resurssien lisäämistä ja optimoimme koneoppiminen algoritmeja, jotka on kerrostettu tämän ohjelmiston päälle.

Työkalu on tarkoituksella suunniteltu yksinkertaiseksi, ei hämmentäviä komentoja – Syötä vain hakusana ja upea taideteos syntyy.

Kiinnostuneille käyttäjille olemme myös lisänneet meemitoiminnot kuvageneraattoriin. Tulossa on pian mahdollisuus henkilökohtaiseen galleriaan, joka voidaan jakaa ystävien ja perheen kanssa.

Tämä on tietysti vain ensimmäinen monista tekoälytyökaluista, joita aiomme tarjota. Nimi Unite.ai valittiin yhdistämään tekoälyyhteisö ja yhdistämään kaikki parhaat avoimen lähdekoodin työkalut saman digitaalisen katon alle.

Tulevia julkaisuprojekteja ovat mm.

Genius.ai – Chatbot-alusta, joka käyttää avoimen lähdekoodin ohjelmistoja ja muodostaa yhteyden uusimpaan GPT 3.5 -versioon ja sitä uudempaan versioon. Käyttämällä avointa lähdekoodia OpenAI API:iden rinnalla luomme ensimmäisen personoidun tekoälyavustajan, joka on muokattavissa, personoitu ja muistaa.

Muistaa nimesi, jakamasi tarinat, terveysongelmasi, toiveesi, unelmasi ja paljon muuta. Haluatko arvovaltaisen vai ystävällisen ja persoonallisen tekoälyn? Voit valita.

Tämä on oma ainutlaatuinen tekoälysi, ja tätä työkalua käyttämällä muodostuu symbioottinen suhde ja sinusta tulee parempi versio itsestäsi.

Ajattele.ai – Tämä on alusta yrityksille, jotka etsivät tekoälyratkaisuja. Haluatko rakentaa sovelluksen yrityksesi tietojen lajitteluun? Tarvitsetko hahmontunnistusta yrityssovellusten optimoinnin tunnistamiseen? Etkö tiedä mistä aloittaa? Think.ai on ratkaisu.

Luomme skaalautuvia tekoälyratkaisuja – kaikki yhden yhteisön alaisuudessa.

Kokoukset

Saamme tällä hetkellä yli 200 kävijää päivässä, jotka etsivät tekoälykonferensseja, samalla kun tarjoamme ilmaisen luettelon maailman parhaista konferensseista, ja tutkimme myös vaihtoehtoja oman Unite.ai-konferenssiverkostomme käynnistämiseksi. Tavoitteena olisi konferenssiverkosto seuraavissa kaupungeissa:

  • Lontoo
  • New York
  • Toronto
  • San Francisco
  • Austin
  • Las Vegas

Jos sinulla on kokemusta konferenssipiiristä, ole hyvä ottaa meihin yhteyttä

Unite.AI:n perustajaosakas ja jäsen Forbes Technology Council, Antoine on a futurist joka on intohimoinen tekoälyn ja robotiikan tulevaisuudesta.

Hän on myös perustaja Securities.io sijoittava verkkosivusto, generatiivinen AI-alusta images.ai, ja onko hän parhaillaan käynnistämässä nero.ai alusta, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden määrittää ja ottaa käyttöön itsenäisiä agentteja jakamalla kehotteet alitehtäviin.