tynkä 10 parasta tekoälytyökalua sosiaaliseen mediaan (marraskuu 2023) - Unite.AI
Liity verkostomme!

Best Of

10 parasta tekoälytyökalua sosiaaliseen mediaan (marraskuu 2023)

Päivitetty on

Sosiaalisen median käyttö vain kasvaa, mikä tarkoittaa, että myös kaikenkokoisten yritysten saatavilla olevan arvokkaan datan ja oivallusten määrä kasvaa. Sosiaalisen median strategiat ovat ratkaisevan tärkeitä kaikille yrityksille, jotka haluavat turvata paikkansa tekoälyyn perustuvassa tulevaisuudessa. Jokainen yritys, jolla sitä ei ole, jää epäilemättä jälkeen. 

Tekoälyteknologian (AI) nousun myötä sosiaalinen media tarjoaa meille oivalluksia, joita kukaan ihminen tai ihmisryhmä ei voisi koskaan saavuttaa. Markkinoilla on monia tekoälytyökaluja, jotka auttavat sosiaalisen median hallinnassa, sisällön luomisessa, analysoinnissa, mainoksissa ja paljon muuta. 

Tekoäly voi ottaa hoitaakseen monia aikaa vieviä ja yksitoikkoisia sosiaalisen median tehtäviä, mikä vapauttaa tiimejä keskittymään muualle. Tämän ajan voisi sitten käyttää orgaaniseen vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa, multimediakampanjoiden suunnitteluun tai suurempien projektien työskentelyyn. 

Katsotaanpa 10 parasta tekoälytyökalua sosiaaliseen mediaan: 

1. leffa

Flick on työkalu, jonka avulla voit luoda sosiaalisen median sisältöä nopeammin ja mittakaavassa. Käyttäjät voivat luoda erittäin henkilökohtaisia ​​ja brändiin liittyviä tekstityksiä 10 kertaa nopeammin kuin ennen.

Älä anna kuvatekstien kirjoittamisen vaivan häiritä sisällön luomista. Hanki yksilöllisesti muotoiltuja tekstityksiä, aivan kuin sinulla olisi palveluksessasi henkilökohtainen copywriter.

Flickin AI Social Media Assistant on markkinointityökalu, joka auttaa sinua nopeuttamaan sosiaalisen median aivoriihiä, kirjoittamista ja suunnitteluprosessia. Sen sijaan, että käyttäisit tunteja sisältöideoiden keksimiseen, Assistant voi auttaa sinua luomaan omaperäisiä ja mukaansatempaavia sisältöideoita sekunneissa kirjoittamiesi aiheiden perusteella.

Sen avulla sinusta tulee asiantuntija copy-writer ilman vuosien koulutusta. Tappavien tekstitysten luominen voi olla haastavaa, mutta Assistant auttaa sinua tekemään enemmän lyhyemmässä ajassa omalla ainutlaatuisella äänelläsi.

Työkalut on kääritty "Content Planner" -sovellukseen, joka on omistettu tila ideoillesi, olivatpa ne täysin toteutettuja tai vain työnimike. Tämä voi auttaa sinua järjestämään ajatuksesi paremmin ja luomaan yhtenäisempää sisältöä.

Joitakin tarjolla olevia lisätoimintoja ovat:

Ajoitus – Aikasi ja tilasi ovat arvokkaita. Tee sisältösi suunnittelusta, luomisesta ja julkaisemisesta vähemmän stressaavaa luotettavan ja helppokäyttöisen ajoitusohjelman avulla.

Hashtags – Ei enää pimeässä kuvaamista. Aloita tavoittamaan enemmän ihmisiä postaamalla ja räätälöi hashtagesi tehokkuuden parantamiseksi.

Analytics – On helppo menettää käsitys siitä, mikä Socialissa toimii. Hanki selkeys ja luottamus, jota tarvitset oikeiden päätösten tekemiseen.

Lue Napauta Review tai osoitteesta leffa.

2. SisältöStudio

Content Studio tarjoaa yksinkertaisen mutta tehokkaan all-in-one sosiaalisen median työkalun toimistot, tuotemerkit, ja markkinoijat. Luo välittömästi Instagram-tekstityksiä, twiitti-ideoita, inspiroivia lainauksia, kirjoita sisältöä uudelleen ja sisältöideat eivät lopu koskaan.

Säästä aikaa ja selviä kirjoittajien esteistä tekoälyn luomien tekstitysten ja kuvien avulla sosiaalisessa mediassa. Käytä valmiita malleja luodaksesi laadukasta sisältöä twiitteille, Instagram-tekstiteille jne.

Lisää viestisi näkyvyyttä pyytämällä tekoälyä ehdottamaan osuvia ja trendaavia hashtageja sisältöösi. Jotkut käyttäjät saattavat myös arvostaa emoji-ominaisuutta, jossa tekoäly luo visuaalisesti kiinnostavia viestejä analysoimalla tekstin sävyä ja lisäämällä sopivia hymiöitä.

Yksi ominaisuus, josta useimmat käyttäjät pitävät hyödyllistä, on se, että voit luoda välittömästi uskomattomia kuvia sosiaaliseen viestiisi antamalla yksinkertaisesti tekstin kuvauksia AI-botille.

Lue Content Studion arvostelu tai osoitteesta SisältöStudio.

Tekoälyn kuvateksti- ja kuvageneraattori parhaille sosiaalisen median viesteille

3. viime aikoina

Niille, jotka haluavat sisällyttää tekoälyn sosiaalisen median strategiaansa, yksi parhaista vaihtoehdoista on Lately. Tämän tekoälytyökalun avulla voit tunnistaa kontekstin laajemmasta sisältökokoelmasta, jota voidaan sitten käyttää sitä mainostavien sosiaalisen median julkaisujen luomiseen. 

Viime aikoina tarjoaa myös sosiaalisen median työkalujen hallintapaneelin, jota voidaan käyttää tehtäviin, kuten aikataulutukseen ja sosiaalisen median projektinhallintaan. Näiden lisäksi voit käyttää Latelya analysoimaan sosiaalisten sivujen mittareita, mikä auttaa sinua määrittämään parhaat julkaisuajat laajemman ja sitoutuneemman yleisön saavuttamiseksi. 

Tässä on joitain Latelyn pääominaisuuksia: 

  • AI sosiaalisen median työkalujen hallintapaneeli
  • Luo useita URL-osoitteeseen, asiakirjoihin tai tietoihin liittyviä twiittejä kerralla
  • Ajoita sosiaalisen median julkaisut
  • Analysoi eri kanavien mittareita 
Aloitus viime aikoina

4. Socialbakers

Toinen sosiaalisen median suosituin tekoälytyökalu on Socialbakers, joka on tekoälyyn perustuva sosiaalisen median hallintaalusta, joka tarjoaa edistyneitä yleisönäkemyksiä, vaikuttaa markkinoinnin löytöihin sekä vaikuttavan seurantapaneelin ja sisältösyötteen. Yhdistetyn sisältösyötteen avulla näet kaikki viestit kaikilla alustoillasi. Voit myös tarkastella analytiikan kojelautaa ja älykkäitä ajoitustyökaluja, jotka ehdottavat optimaalisia lähetysaikoja. 

Tässä on joitain Socialbakersin pääominaisuuksia: 

  • Vaikuttajatyökalu kojelautaan
  • Tarkennetut yleisötiedot
  • Älykäs ajoitus ja optimaaliset postitusajat
  • Monikanavainen hallinta
Kuinka käyttää Socialbakersia sosiaaliseen kuunteluun

5. kukoistus

Heyday on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat käyttää tekoälyä sisällön luomiseen boteilleen. Tämä keskustelullinen AI-työkalu sosiaaliseen mediaan on vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa reaaliajassa. Sen avulla asiakaspalvelun edustajat voivat suorittaa arvokkainta vuorovaikutusta ja samalla parantaa käyttökokemusta. Heyday käyttää kyselyihin vastaamisen lisäksi luonnollinen kielenkäsittely (NLP) ja luonnollisen kielen sukupolvi (NLG) mukauttaaksesi tuotesuosituksia ja tehdäksesi myyntiä. 

Tässä on joitain Heydayn pääominaisuuksista: 

  • Luo sisältöä boteille
  • On vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa reaaliajassa
  • Mahdollistaa arvokkaan vuorovaikutuksen asiakaspalveluagenteille
  • NLP ja NLG 
Heyday by Hootsuite in 90 Seconds

6. sana Stream

Toinen suosituin tekoälyn sosiaalisen median työkalu on Wordstream, joka on tekoälypohjainen ohjelma, joka on suunniteltu parantamaan mainosten suorituskykyä koneoppiminen (ML). Wordstream arvioi PPC-mainoksia sosiaalisen median verkostoissa ja tarjoaa samalla tietopohjaisia ​​suosituksia. Työkalu on hyödyllinen kaikenkokoisille yrityksille, mukaan lukien verkkomyyntiin ja -markkinointiin osallistuville. 

Yritykset voivat käyttää Wordstreamia PPC-kampanjoiden tehokkuuden määrittämiseen sekä skaalaamiseen, kouluttamiseen ja verkkokasvun edistämiseen. 

Tässä on joitain Wordstreamin pääominaisuuksia: 

  • Parantaa mainosten suorituskykyä ML:n avulla
  • Arvioi PPC-mainoksia eri kanavissa
  • Analysoi PPC-kampanjoiden menestystä
  • Auttaa yrityksiä skaalautumaan
WordStream Advisor

7. Aivokuori

Cortex on loistava tekoälyn sosiaalisen median työkalu niille, jotka haluavat jakaa optimoitua sisältöä. Työkalu suosittelee, milloin ja kuinka usein julkaista tiedot historiallisten mittareidesi perusteella, ja se myös luo yksityiskohtaisia ​​analyyseja kilpailijoista. 

Muiden alustojen tapaan Cortex tarjoaa kojelaudan, jossa on käyttöliittymä, joka korostaa viestejä ja sosiaalista aikataulua. Viestin luomisen jälkeen Cortex käyttää historiallisia viestitietoja ehdottaakseen, milloin sinun pitäisi julkaista. Se myös tunnistaa värit, jotka kiinnostavat yleisöäsi eniten, kun lähetät yhden tai useamman valokuvan, mikä auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen. 

Tässä on joitain Cortexin pääominaisuuksia: 

  • Suosittelee, milloin ja kuinka usein julkaista
  • Yksityiskohtainen kilpailija-analyysi
  • Viestien ja sosiaalisten aikataulujen hallintapaneeli
  • Kuvan värien analyysi

8. QuillBot

QuillBot on toinen vaihtoehto niille, jotka haluavat käyttää olemassa olevaa sisältöä uudelleen sosiaalisen median strategioihinsa. Tämän tekoälyn sosiaalisen median työkalun avulla voit tiivistää ja muotoilla olemassa olevaa sisältöä täysin uusiksi versioiksi, mikä tarkoittaa, että se voi auttaa luomaan uutta sisältöä verkkouutiskirjeisiin ja sosiaalisen median alustoille. 

Sitä pidetään yhtenä markkinoiden parhaista uudelleenkirjoitustyökaluista, ja sitä voidaan käyttää missä tahansa verkkoselaimessa tai tekstieditorissa, kuten Microsoft Wordissa ja Google-dokumenteissa. Kun kirjoitat sisältöä uudelleen, QuillBot varmistaa, että tunnistaa tärkeimmät tiedot säilyttäen silti sisällön kontekstin. 

Tässä on joitain QuillBotin pääominaisuuksista: 

  • Käytä olemassa olevaa sisältöä uudelleen sosiaaliseen mediaan
  • Yhteensopiva useiden verkkoselaimien ja tekstieditorien kanssa
  • Säilyttää alkuperäisen kontekstin uudelleenkirjoitettaessa
  • Sanaston lisäys
Parafraasi QuillBotin kanssa ja tee kirjoittamisesta kivutonta tänään.

9. Linkfluence

Linkfluence on tekoälypohjainen sosiaalisen median hallintatyökalu, jonka avulla voit seurata ja analysoida kaikkia sosiaalisen median kanaviasi. Se tarjoaa myös arvokkaita sosiaalisia oivalluksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään yleisöäsi. Linkfluence saavuttaa nämä oivallukset hyödyntämällä sosiaalisen median käyttäjien päivittäin tuottamaa valtavaa datamäärää. 

Tekoälyn sosiaalisen median työkalu mittaa myös brändi-identiteettisi kehitystä sosiaalisessa mediassa ennen älykkäiden tavoitteiden asettamista sekä ennustaa ja analysoi asiakastrendejä. 

Tässä on joitain Linkfluencen pääominaisuuksia: 

  • Seuraa ja analysoi sosiaalisen median kanavia
  • Arvioi käyttäjien tuottamaa sosiaalisen median dataa
  • Mittaa brändipääoman kehitystä
  • Älykkäät tavoitteet yrityksellesi
Linkfluence Search - helpoin hakukone markkinatrendien ja tuotemerkkien löytämiseen

 

10. hellooofy

Pilvipohjainen sosiaalisen median hallintaalusta kaikentyyppisille yrityksille, HelloWoofy antaa käyttäjille mahdollisuuden automatisoida sosiaalisen median markkinointia. Se tarjoaa monia hyödyllisiä työkaluja, kuten sisällönhallinnan, älykkään ajoituksen, kampanjanhallinnan ja paljon muuta. Voit käyttää tekoälyn sosiaalisten kampanjoiden ajoitustyökalua luodaksesi ja ajoittaaksesi kampanjoita viikoittain, kahdesti viikoittain, kuukausittain tai mukautetuin aikavälein. 

HelloWoofy on yhteensopiva kaikkien suosituimpien sosiaalisen median alustojen kanssa, mukaan lukien Twitter, Facebook, Instagram ja TikTok. 

Tässä on joitain HelloWoofyn pääominaisuuksia:

  • Täydennä blogi- tai sosiaalisen median viestit automaattisesti
  • Ajoita julkaisuja suurille alustoille
  • Literoi sanoja grafiikoista sosiaalisen median viesteiksi
  • Lisää mukaansatempaavia hymiöitä automaattisesti
Se on kuin sinulla olisi 24/7 sosiaalisen median johtaja

Alex McFarland on brasilialainen kirjailija, joka käsittelee tekoälyn viimeisintä kehitystä. Hän on työskennellyt parhaiden tekoälyyritysten ja julkaisujen kanssa ympäri maailmaa.