tynkä 10 "parasta" AI-markkinointityökalua (marraskuu 2023)
Liity verkostomme!

Best Of

10 "parasta" AI-markkinointityökalua (marraskuu 2023)

Päivitetty on

Tekoälytyökalut mullistavat lähes jokaisen sektorin, myös markkinoinnin. Monet kaikenkokoiset yritykset luottavat tekoälymarkkinointityökaluihin tuotemerkkiensä ja liiketoimintansa mainostamiseksi. Niiden pitäisi olla osa liiketoimintasuunnitelmaa, olitpa sitten henkilö tai organisaatio, ja niillä on mahdollisuus viedä markkinointistrategiasi uudelle tasolle. 

Tekoälymarkkinointityökalut ovat ohjelmistoja tai alustoja, jotka auttavat tekemään automaattisia päätöksiä kerätyn ja analysoitavan tiedon perusteella, ja ne ovat helpottaneet ostajien käyttäytymisen ennustamista. Useimmiten ihmisen puuttumista ei tarvita. 

Tekoäly pystyy käsittelemään valtavia määriä tietoa eri lähteistä, kuten sosiaalisesta mediasta ja sähköpostista. Kaikki tietävät, että data on avainasemassa markkinoinnissa, ja tekoäly vie sen askeleen pidemmälle ja säästää samalla paljon rahaa ja aikaa. Organisaatioiden ei enää tarvitse luottaa näihin tehtäviin henkilöstöön, jolloin niitä voidaan käyttää muilla liiketoiminnan tärkeillä alueilla.

Toinen tekoälymarkkinoinnin työkalujen suuri etu on, että niiden avulla yritykset voivat mukauttaa myynti- ja markkinointistrategioitaan. Tämä voidaan tehdä ennakoivan analytiikan avulla, joka tarjoaa syvää tietoa ostotottumuksista. Tiedätkö, miten Googlen ja Netflixin kaltaiset yritykset haluavat suosituksia? Tämä on tekoälymarkkinoinnin työkalujen työtä. 

Markkinoilla on monia vaikuttavia vaihtoehtoja, joten katsotaanpa 10 parasta tekoälymarkkinointityökalua: 

1. Jaspis

Monet tunnustavat Jasperin parhaaksi tekoälyn kirjoitusassistentiksi, joka johtaa markkinoita vaikuttavilla ominaisuuksillaan ja laadullaan. Annat sille ensin alkusanat, jotka Jasper sitten analysoi ennen kuin luot aiheeseen ja äänensävyyn perustuvia lauseita, kappaleita tai asiakirjoja. Se pystyy tuottamaan 1,500 sanan artikkelin alle 15 minuutissa.

Alustalla on yli 50 tekoälyn sisällön luomismallia, mukaan lukien blogiviestit, sähköpostit, markkinointikopio, Facebook-mainosgeneraattori, Google-mainosgeneraattori, metaotsikko ja -kuvaus, lehdistötiedote ja paljon muuta.

Tässä on katsaus Jasperin parhaisiin ominaisuuksiin:

  • Yli 11,000 2,500 ilmaista fonttia ja XNUMX XNUMX kirjoitustyylikategoriaa
  • Tukee yli 25 kieltä
  • Intuitiivinen käyttöliittymä
  • Pitkän muotoinen kirjoitusassistentti (1,000 XNUMX+ sanaa)
  • Tunnista tekstin keskeiset elementit (pronominit, verbit, nimet jne.)

Lue Jasper arvostelu tai osoitteesta Jaspis.

2. MarketMuse

MarketMuse on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät kaikin puolin tehokasta tekoälymarkkinointityökalua, varsinkin kun se käyttää tekoälytekniikkaa kaikissa palveluissaan. Se on suunniteltu erityisesti yrityksille, jotka haluavat optimoida pitkän sisällön, kuten aloitussivut, sähköpostit, artikkelit tai myyntikopiot. 

Työkalu toimii suorittamalla syvällistä tekoälytutkimusta aiheesta ennen kuin luot ensimmäisen luonnoksen valitusta aiheesta, jota käyttäjät voivat sitten parantaa. MarketMuse tarjoaa myös KPI:t ja sisältötiedotteen sekä sisäänrakennetun editorin. 

Tässä on joitain MarketMusen pääominaisuuksia: 

  • AI kaikissa sen palveluissa
  • Suorittaa syvällistä tekoälytutkimusta
  • Luo ensimmäisen luonnoksen, jota voidaan sitten muuttaa
  • Sisäänrakennettu editori ja sisällön kuvaus
Mikä on MarketMuse?

3. Mainoskopio

Ad Copy suunniteltiin markkinoijat ajatellen, jotka haluavat nostaa markkinointitekstiensä tulosprosentteja, ja voivat monissa tapauksissa luoda mainoksia, jotka konvertoivat alle 60 sekunnissa. Alustan avulla käyttäjät voivat luoda lukemattomia muunnelmia tehokkaasta mainostekstistä.

Joitakin ominaisuuksia ovat:

  • Tekoäly, joka on mallinnettu suoravastausmarkkinointiin ja konversioiden lisäämiseen
  • Nopea automaattinen täyttö kopiosi luomiseksi ja liittämiseksi mainosten hallintaan
  • Vaiheittainen kehotteen rakennustyökalu luomaan mahdollisimman tarkat tulokset kampanjoillesi
  • Kerää mainosten luovuutta, kopiointirakennetta, tonaalisuutta ja paljon muuta täydellisen mainoksen luomiseksi

4. Mikä tahansa sana

Anyword on tietoihin perustuva tekstinkirjoitustyökalu, joka on suunniteltu markkinoijille. Se mahdollistaa tehokkaan kopion luomisen mainoksille, sähköposteille, aloitussivuille ja sisällölle eri alustoille.

Mitä tulee mainosten luomiseen, se on helppo tehdä Facebook-, Google Adwords-, LinkedIn- ja Twitter-mainoksille.

Tietysti pidemmän sisällön osalta ne helpottavat myös blogitekstien, tuotekuvausten, YouTube-kuvausten ja paljon muuta luomista.

Erottava tekijä on se, että Anyword antaa luoville markkinoijille mahdollisuuden lisätä dataa työkalupakkiinsa tarjoamalla ennakoivia mittareita ja oivalluksia siitä, mikä viestin osa toimii ja kenelle.

5. Skaalapähkinä

Scalenut on pohjimmiltaan kaikki yhdessä markkinointityökalu, ja se on suunniteltu skaalautumaan. Sen avulla voit nopeasti saada koko avainsanasuunnitelman omaa markkinarakoasi varten ja luoda sisällönhallintastrategian näiden termien hallitsemiseksi. Ohjelmisto on jaettu 4 osaan:

tutkimus – Löydä oivalluksia ja rakenna toimiva strategia hankkimalla kaikki oivallukset ja semanttiset avaintermit, joita tarvitset kilpailijasi päihittämiseen.

luoda – Kirjoita SEO-sisältöä, joka sijoittuu käyttämällä NLP:n ja NLU:n edistyneimpiä versioita (Luonnollinen kielen käsittely & Luonnollisen kielen ymmärtäminen). Se tarjoaa reaaliaikaista optimointia SERP-tilastojen perusteella ja tarjoaa sisältöä, joka voidaan toimittaa.

Optimoida – Saat reaaliaikaista palautetta sisältösi tilanteesta dynaamisilla SEO-pisteillä. Paranna liikkeellä ollessasi, ei enää muutoksia!

Markkinointikopio – Kirjoita vakuuttava kopio, joka tuo konversioita yli 40 tekoälyn kirjoitusmalleilla. Tämä sisältää seuraavat:

    • Tuotekuvaukset
    • Verkkosivun kopio
    • Copywriting Frameworks
    • Sähköposti Tekijänoikeus

Lunasta 20 % alennuksen kuukausimaksusta. Alennuskoodi: IKUISESTI 20 

Lue Scalenut arvostelu tai osoitteesta Skaalapähkinä.

6. Semrush

Semrush on kokonaisuus, jonka avulla voit suorittaa sisältömarkkinointikampanjoita, hakukoneoptimointia, sosiaalisen median markkinointia, analytiikkaa, PPC:tä ja paljon muuta. Sen erottuva ominaisuus on sen sijainninseurantalaite, joka tarjoaa yrityksille tavan seurata, kuinka ne sijoittuvat muihin sivustoihin verrattuna avainsanojen käytössä. 

Tekoälymarkkinointityökalu tarjoaa myös sisältömarkkinoinnin työkalupakin, jonka avulla voit tehdä aihehakuja, jotka antavat tietoa trendikkäistä aiheista. Tämän jälkeen voit luoda sisältömarkkinointisuunnitelmia näiden tietojen perusteella. 

Tässä on joitain Semrushin tärkeimmistä ominaisuuksista: 

  • Sijainnin seuranta, joka näyttää sinulle kohdistettujen avainsanojen sijoituksen
  • Sivun SEO
  • 7 työkalua kilpailijaanalyysiin
  • Sosiaalisen median hallinta ja sisältömarkkinointi
SEMrushin yleiskatsaus

7. Pro Rank Tracker

Yksi hakukoneoptimoinnin vaikeimmista puolista on tietää reaaliajassa, missä sijoitut tällä hetkellä. Manuaalinen Google-haku ei ole aikaa säästävä, ja se jättää riskin, että henkilökohtaiset ja lokalisoidut tulokset antavat sinulle väärän vaikutelman.

Tämä on markkinoiden paras työkalu nykyisen sijoituksesi nopeaan tunnistamiseen tehokkailla työkaluillaan.

Sijoituksen seuranta - Hanki luotettava sijoitusseuranta mistä tahansa millä tahansa laitteella.

Ranking-analyysi – Verkkonäkymät, datavisualisoinnit ja kaaviot, jotka mahdollistavat nopean analyysin sijoituksen edistymisestä ja tietoisten päätösten tekemisen oivallusten perusteella.

Raportointi – Jos haluat lähettää raportit mahdollisille sijoittajille, asiakkaille tai sisäisen tiimin jäsenille, he tarjoavat mahdollisuuden luoda ja lähettää automaattisesti räätälöityjä, white-label-raportteja.

8. INK

INK yhdistää tekoälyn kirjoittamisen ja hakukoneoptimoinnin avustajan sisällön kehittämiseen. Työkalun SEO Assistant -osion avulla voit luoda sisältöä, joka sijoittuu korkealle hakukoneissa ja ohjaa orgaanista liikennettä. Se saavuttaa tämän patentoidun tekoälyjärjestelmän avulla, joka analysoi sisältöä reaaliajassa ja tarjoaa ehdotuksia SEO-pisteiden parantamiseksi. 

Toinen pääominaisuus, AI Co-Writing, auttaa luomaan tehokkaan kopion. Tekoäly auttaa käyttäjiä lauseiden kirjoittamisessa, uudelleenkirjoittamisessa ja yksinkertaistamisessa. 

Tässä on katsaus joihinkin INK Editorin pääominaisuuksiin:

  • Meta-optimointi
  • Kuvan optimointi pakkaamisen ja koon muuttamisen avulla
  • Oikeinkirjoituksen ja kieliopin korjaus
  • Tekoälyä kirjoittavat, tekoälyä yksinkertaistavat ja tekoälyä laajentavat toiminnot
  • Integroituu WordPressiin

9. Seitsemäs Tunne

Seventh Sense on tekoälymarkkinointityökalu, joka hyödyntää käyttäytymisprofilointia asiakkaiden huomion kiinnittämiseksi. Se on suunnattu erityisesti sähköposteihin, jotka ovat usein hankalia sekä yksityisille että yrityksille. Jotta sinulla on vankka sähköpostimarkkinointistrategia, sinun on valittava parhaat ajat ja päivät korkean avausprosentin saavuttamiseksi, mutta jokaiselle asiakkaalle on mahdotonta löytää parasta aikaa. 

Tämän kiertämiseksi Seventh Sense analysoi sähköpostikampanjoiden täydellisen ajan ja päivän, ja se tekee niin jokaiselle kontaktille. Tekoälyalusta saavuttaa tämän rakentamalla ennustusmallin jokaiselle kontaktille heidän aktiivisuutensa perusteella. 

Tässä on joitain Seventh Sensen tärkeimmistä ominaisuuksista:

  • Henkilökohtainen palvelu
  • Määrittää parhaan ajan sähköpostin lähettämiseen kullekin kontaktille
  • Rakentaa yksittäisiä ennakoivia malleja
  • Käyttäytymisen profilointi
Seventh Sense – sähköpostin toimituksen optimointi

10. Personoida

Personalize on loistava tekoälytyökalu, jos haluat selvittää, mistä tuotteista ja palveluista kontaktisi ovat eniten kiinnostuneita. Se luottaa algoritmiin, joka tunnistaa kunkin kontaktin kolme tärkeintä kiinnostusta ja päivittää ne reaaliajassa sivuston toimintaa. 

Personalisoinnin on osoitettu lisäävän sähköpostin napsautussuhteita 57 %, ja se johtaa 13 % korkeampaan keskimääräiseen avautumisprosenttiin. Suuri osa tästä liittyy sen tehokkaisiin personoituihin kampanjoihin, jotka mainostavat oikeaa tuotetta ja palvelua oikeaan aikaan. 

Tässä on joitain Personalisoinnin tärkeimmistä ominaisuuksista: 

  • Käyttää algoritmia jokaisen kontaktin kiinnostuksen tunnistamiseen
  • Päivitetään reaaliajassa
  • Seuraa mittareita, kuten sivulla käytetty aika, tiheys ja äskettäisyys
  • Helppo asentaa ja käyttää

Alex McFarland on brasilialainen kirjailija, joka käsittelee tekoälyn viimeisintä kehitystä. Hän on työskennellyt parhaiden tekoälyyritysten ja julkaisujen kanssa ympäri maailmaa.